Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai 6

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 03 27, 11:22)
jau 2 k bandau kazka megzt is MEZGINIU PASAULIO,bet man ten neatitinka nei siulu kiekis nei akiu skaicius nei visa kita.nu pati nesu stambi nesioju 36-38 ,bet pagal ten nurodytus aprasymus man niekas neatitinka schmoll.gif viena jau 4 kartus ardziau.gal as kazko nesuprantu g.gif vyrui mezgiau dukai mezgiau viskas gerai.beje jiems mezgiau is galvos,o va kai tik nusprendziau pasinaudot zurnalu ir doh.gif  doh.gif

ten labai daznai buna privelta klaidu ypac rastuose
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 03 27, 14:53)
ten labai daznai buna privelta klaidu ypac rastuose

rastai man pavyko,bent jau is dalies,bet kai rasu,kad suaugusiam zmogui megztiniuj reikia 52 akiu,o kai dadedi aisku,kad jau nebesigauna kaip pavaizduota,o kurie zurnalai tiksliausi is lietuvisku,nes rusiskai ir kitom kalbom nelebai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 03 24, 20:26)
gal jau pasirode naujas "Rankdarbiu kraitele"? blush2.gif ACIU 4u.gif

Na, gal jau kas nors mate nauja 'Rankdarbiu kraitele'? 4u.gif As, prisipazinsiu, dar nemaciau spaudakioskyje siandien... O jau ir turetu pasirodyti, ryt jau balandis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 03 31, 20:36)
Na, gal jau kas nors mate nauja 'Rankdarbiu kraitele'?  4u.gif As, prisipazinsiu, dar nemaciau spaudakioskyje siandien... O jau ir turetu pasirodyti, ryt jau balandis  ax.gif

as siandien ziurejau norfoj tai irgi dar nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2009 03 31, 20:37)
as siandien ziurejau norfoj tai irgi dar nemaciau g.gif

Bet zinokit, as "Kraitele" apskritai seniai esu maciusi g.gif
Atsakyti
Gal neatkreipei demasio, db kraitele pakeitusi ivaizdi, didesne patapo
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 03 31, 21:28)
Gal neatkreipei demasio, db kraitele pakeitusi ivaizdi, didesne patapo

Rimtai? O tai reikes atidziau paieskot, nes jau galvojau, kad nebeleidzia doh.gif
Atsakyti
gal kuri rangdarbiu kraitele balandzio men?
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės
Labai norėčiau nusimegzt megztuką iš 17 Pačios žurnalo numerio, megztuko numeris 11. Gal kuri turit tą žurnalą ir galit nuskanuot mezgimo schemutę. Nusipirkčiau, bet jo jau nebėr prekyboje. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2009 04 02, 14:33)
Sveikos mezgėjėlės
Labai norėčiau nusimegzt megztuką iš 17 Pačios žurnalo numerio, megztuko numeris 11. Gal kuri turit tą žurnalą ir galit nuskanuot mezgimo schemutę. Nusipirkčiau, bet jo jau nebėr prekyboje. Ačiū už pagalbą 4u.gif

Ar šito ieškojai

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 04 01, 20:23)
gal kuri rangdarbiu kraitele  balandzio men?

Siandien jau maciau sita numeri prekyboje smile.gif Labai laukiau naujo numerio, bet ir didelio ispudzio nepaliko bent man, tai greiciausiai ir nepirksiu ax.gif
Atsakyti
siandien ir prenumeruojantys gavo i namus, tik nemaciau pacio zurnalo (rankdarbiu kraitele)blush2.gif gal kuri ides cia, butu labai saunu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti