Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai 6

Ačiū labai, liepa50 smile.gif

edinka - antra nuoroda tikrai neveikia, bet pirmojoje jei rusiškai supranti reikia paspausti ant bet kurio iš pavadinimų puslapių, tada palaukti apie 30 sek, ir tada, jei neužblokuoti pas tave iššokantys langai, tave perkelia į parsisiuntimo puslapį, kur suvedi parodytą kodą ir spaudi cкачать smile.gif

o jei vistiek neišeina, parašyk man až, persiųsiu el.paštu. Jei aišku liepa50 ne prieš... ax.gif

QUOTE(liepa50 @ 2009 01 17, 15:19)
Vogue Knitting HOLIDAY 2008

cia
ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 17 sausio 2009 - 19:05
QUOTE(liepa50 @ 2009 01 17, 14:19)
Vogue Knitting HOLIDAY 2008

cia
ir cia

Raso, kad faila buvo galima siustis tik 10 kartu, irkadangi sis skaicius jau pasiektas tai siusti nebegalima, gal galetumete is naujo perkrauti ir neuzdeti tokio apribojimo?
As siaip pirma karta su tokiu dalyku susiduriu (apribojimu). Kai kurie mano failai siusti net virs 100 kartu...
Atsakyti
Is pirmos nuorodos galima atsisiust.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2009 01 17, 22:35)
Is pirmos nuorodos galima atsisiust.

gal kuri galetumet man i el pasta atsiusti si zurnaliuka,nes kai as atidarau pirma nuoroda man neleidzia nieko spausti ir siustis.buciau labai dekinga. 4u.gif
mano el pastas jurrrte@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrte: 18 sausio 2009 - 11:06
QUOTE(rimka @ 2009 01 16, 10:29)
Sveiko mamos
buciau labai dekinga jei kas idetu rankdarbiu kraiteles  lietuviskus siuo numeriukus
2008 02
2008 04
2008 01
2007 12
2007 11
2007 10
2007 10
2007 08
2007 05

Latvisku ir rusisku galiu rasti bet turiu problema nemoku nei latviskai nei rusiskai tai nera kam ir isverst
aaciu

Čia yra: http://picasaweb.goo...lt/Osinka.Litva
Atsakyti
Neradau aš tos senų žurnalų ir knygų temos,tai dedu čia.
Rankdarbiai + visažinis Nr.136 7-2002
user posted image
4shared
Rankdarbiai + visažinis Nr.138 9-2002
user posted image
4shared
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliute: 18 sausio 2009 - 16:09
Oj ne ten smile.gif

QUOTE(jurrrte @ 2009 01 18, 12:04)
gal kuri galetumet man i el pasta atsiusti si zurnaliuka,nes kai as atidarau pirma nuoroda man neleidzia nieko spausti ir siustis.buciau labai dekinga. 4u.gif
mano el pastas jurrrte@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 19 sausio 2009 - 09:19
Sveikos mergaitės.Noriu padėkoti kad tiek idomių ir gražiu žernaliuku čia pridedate ir dalinatės su mumis thumbup.gif .Ačiu jums.O aš norėjau jūsų pagalbos, kai buvo pirk taip ir nenusipirkau žurnaliuko, o dabar visur ieškau internete bet nerandu,gal jus turite savo lobinuose būčiau be galo jums dėkinga.Imesiu nuotrauka kaip žurnaliukas atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2009 01 19, 19:26)
Sveikos mergaitės.Noriu padėkoti kad tiek idomių ir gražiu žernaliuku čia pridedate ir dalinatės su mumis thumbup.gif .Ačiu jums.O aš norėjau jūsų pagalbos, kai buvo pirk taip ir nenusipirkau žurnaliuko, o dabar visur ieškau internete bet nerandu,gal jus turite savo lobinuose būčiau be galo jums dėkinga.Imesiu nuotrauka kaip žurnaliukas atrodo
user posted image

turiu taciau popieriuje, bet turiu patarima, vasario 14 diena (atrodo, reikia patikslinti) litexpo vyks knygu paroda, ir ten turetu buti, bent jau pernai buvo, rankdarbiu kraitele, buvo ir labai senu leidiniu, tai gal ir siais metais dar atsivestu smile.gif
Atsakyti
oi su mielu noru ten nuvykčiau bet galimybių nėra taip toli vykti tik dėl žurnaliukų. verysad.gif o kaip suprasti popieriuje, nusikopijavus gal ir čia kaip nors galima nuskanavus idėti?Na bet ačiu ir už tokia informaciją
Atsakyti
Zanvin, turiu si zurnaliuka ir galiu ji ryt nuskenuoti. Ar tiks, jei imesiu i Picasa?
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2009 01 19, 19:26)
user posted image

http://www_4shared_c...Karoliukai.html
mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti