sveikos mamytes, seniai cia buvau...
Dilia, tikrai nusprende ispjauti? o kodel taip nusprende? gal kazkaip motyvavo? jetau gal ir mano pupa sugalvos operuoti bet as kazkaip tu operaciju bijau
QUOTE(Margareta @ 2008 11 07, 13:57)
sveikos mamytes, seniai cia buvau...
Dilia, tikrai nusprende ispjauti? o kodel taip nusprende? gal kazkaip motyvavo? jetau gal ir mano pupa sugalvos operuoti bet as kazkaip tu operaciju bijau
Man po Jusu zodziu dar baisiau darosi. Daktaras sako, kad su lazeriu reikes gydyti labai ilgai. Musu hemangioma yra apie 5 cm, o lazeris ima tik 1 cm. Tai kiek laiko reikia gydyti, kad matytusi rezultattas, o kiek narkozu. Jis pasiule operuoti. Kalbejau su pediatre, tai ji sake, kad cia daznas atvejis, Posiunas sake, kad tai jam ne sudetinga operacija. O jus gal turit kaz kiek info del operaciju toki. Vat parodysiu Jums vaiku foto, kur matosi Martyno guzas.
Imbr mergaite. Gal dabar bus didesne nuotrauka.
Dilia zinau tiek kiek pats Posiunas pasakojo apie operacijas ir is jo zodziu susidariau nuomone kad tai nelengvas kelias, sunkiai gyja, randai dieli lieka ir dar po operacijos gali vel atsinaujinti ta hemangioma... bet jei jis taip nusprende tai, matyt, ivertino visus siuos faktorius ir pasvere pliusus bei minusus
***** bijau kad ir mums gali pasiulyti pjauti, nes mano pupa turi labai gigele hemangioma ne mazesne nei jusiske
***** bijau kad ir mums gali pasiulyti pjauti, nes mano pupa turi labai gigele hemangioma ne mazesne nei jusiske
Dilia, nesinervuok, jei reikia nieko nepakeisi.. Tikrai viskas bus gerai..
Jei Pošiūnas apsiėmė išoperuoti, vadinasi kitaip nieko ir nepadarysi.
O jei ir liks randelis galima koreguoti, be to dar tokia vieta, kad į akis tikrai nekris, juk ji bus pridengta marškinukais ar dar kokiu rūbeliu..
Pošiūnas kiek žinau, skeptiškai žiūri į tas vieteles kur neįmanoma pridengti, kur rando žymė akivaizdi..
Jei Pošiūnas apsiėmė išoperuoti, vadinasi kitaip nieko ir nepadarysi.
O jei ir liks randelis galima koreguoti, be to dar tokia vieta, kad į akis tikrai nekris, juk ji bus pridengta marškinukais ar dar kokiu rūbeliu..
Pošiūnas kiek žinau, skeptiškai žiūri į tas vieteles kur neįmanoma pridengti, kur rando žymė akivaizdi..
Zinot, mergaites, siandien atsventem metukus... Va sedziu visa susigraudinusi... Mano berniukas... Toks grazutis, meilutis... Uz ka jam taip?..
Is tikruju bendraudama su Dovydu as nematau tos hemangiomos. Man ji ne velnio nemaiso. Bet jam... Jis jau atrado "kazka ne taip". Kiti mazuteliai vaikuciai rodo jo "popa"...
Gal as kvaila, bet tikiu kazkokiu stebuklu, nu turi tas biesas dingt nuo musu galvytes... Tikiu, kad greit dings...
Is tikruju bendraudama su Dovydu as nematau tos hemangiomos. Man ji ne velnio nemaiso. Bet jam... Jis jau atrado "kazka ne taip". Kiti mazuteliai vaikuciai rodo jo "popa"...
Gal as kvaila, bet tikiu kazkokiu stebuklu, nu turi tas biesas dingt nuo musu galvytes... Tikiu, kad greit dings...
Sveikinam Dovyduką su pirmuoju gimtadieniu!!! Linkime augti didučiui, sveikučiui ir, kad tas stebuklas, apie kurį svajoja jo mamytė kuo greičiau išsipildytų!
Sveikinu ir as mazaji jubiliata As nuosirdziai tikiu kad visoms ta svajone issipildys
Ir mes sveikinam Dovyduka . Norim palinketi, kad Jus kuo galima greiciau panaikintumet ta hemangioma. Gal turit gimtadieniu nuotrauku?
ir mes prisidedam prie sveikinimu.. Deimukas spaudzia desine Dovydukui
linkim stiprybes, kantrybes ir svajoniu issipildymo!!! viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI!!!
linkim stiprybes, kantrybes ir svajoniu issipildymo!!! viskas bus gerai, TURI BUTI GERAI!!!
Sveikutes,
Oje, kiek sveikinimu!! Aciu aciu aciu visoms uz sveikinimus ir grazius palinkejimus!
Na, turim truputi Bet musu jubiliatas sugalvojo per savo gimtadieni susirgt, dar zandukus pabere... Tai toks nelabai laimingas per savo gimtadieni atrode
Oje, kiek sveikinimu!! Aciu aciu aciu visoms uz sveikinimus ir grazius palinkejimus!
QUOTE(Dilia @ 2008 11 09, 18:50)
Gal turit gimtadieniu nuotrauku?
Na, turim truputi Bet musu jubiliatas sugalvojo per savo gimtadieni susirgt, dar zandukus pabere... Tai toks nelabai laimingas per savo gimtadieni atrode
o ash vis galvoju kda gi ta hemangioma prades nykti..nu nebeauga ji toliau-cia jau pliusas..bet kiek reikes laukti kol kazkokie pozymiai prasides?..