QUOTE(demoniuke @ 2009 01 28, 12:19)
sveikutes, norejau konkreciai pasiklausti kaip atrodo tos hemangiomos?
nes pas mus ant akytes tokia raudona demele yra nuo gimimo tai nzn
mes ir ant akyciu turim, maniau, kad ten irgi HA, bet Posiunas sake, kad tikrai-ne, tai kogero ir pas Jus
QUOTE(Audra_T @ 2009 01 28, 14:37)
kazkaip neatkreipiau demesio, ar cia veiksmas vyksta JAV. Jei taip, tai tevams neliko kitos iseities, kaip tik laukti, kol tas guzas isaugs, o paskui operuoti. Pas juos gydymas lazeriu nelicenzijuotas ir sitoms bedoms gydyti taikomas tik chirurginis budas - nupjauti, kai visiskai isauga.
O, Dieve
tada suprantu tevelius, as isproteciau, jei tik laukt ir nieko nedaryt
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 01 29, 23:02)
Oj labai dekoju, kad papasakojai siek tiek
, nes nerandu sau vietos. Vis sazine grauzia, kad cia mano kalte, kad pas ja tokia nosyte
Gyd sake, kad cia nuo nervu, o nescia buvau labai nervuota ir turejau daug pergyvenimu
tai jau tikrai, kad ne, siaip kazkur skaiciau, kad gali buti, jog kraujagysles auga greiciau, nei vystosi organizmas, todel ir susidaro tos HA
QUOTE(Helene @ 2009 01 30, 12:15)
Sveikos mergaites, na va, gavom siuntima i santariskes, bet ten iki 27d nera taloneliu, o toliau gyd nera daves grafiko...kaip manot ar laukti, kol prades registruoti toliau, ar gyd. Posiunui skambintis asmeniskai?
Aisku skambink
as irgi pirma skambinau i registratura, o paskui iskart Posiunai, papasakojau savo beda ir prieme be eiles
labai malonus daktaras, mano seimos daktare ji pazysta, sake jis labai myli vaikus, pats turi mergyte, sake tokia -oj.. kaip supratau padykusia. Labai jis moka su vaikais elgtis,maniske tai iskart jam pajuto simpatija, jau taip sypsojos, kai jis kalbino
tai va, manau, jei matys, kad yra reikalas ir jus be eiles priims
[url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url