Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Riante @ 2008 11 24, 22:41)
Dekui uz sveikinimus mirksiukas.gif  o jums linkim stiprybes,kad viskas butu gerai thumbup.gif

Nors nelabai buciuotis megsta ir nesileidzia buciuojama,bet bucki nuo Dovyduko prieme blush2.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jurrrge,stiprybes tau ir sveikateles tavo mergytei 4u.gif  Tu teisi,bus ramiau jums patiems,kai zinosit tikslu atsakyma mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif su chirurgais jau kelinta diena nesusisiekiam, bet ryt jau lyg pasakys, kada tas magnetas g.gif
Atsakyti
Ievukis, jei neklystu Jusu gimtadienis SIANDIEN. Sveikinam tokia grazia mergaite. Linkim Jums daug laimes. Matem Jus zurnale ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mes ka tik is ligonines....Laringitas staigiai prasidejo ir mes buvom isvezti i ligonine. Buvo labai baisu. Vaikas net negalejo kviepoti.
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 11 25, 21:33)
Aciukas 4u.gif  su chirurgais jau kelinta diena nesusisiekiam, bet ryt jau lyg pasakys, kada tas magnetas g.gif

Informuok kai kazka suzinosi mirksiukas.gif

O Ievukis mergyte ir mes sveikinam su gimtadieniu happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilia @ 2008 11 26, 13:55)

O mes ka tik is ligonines....Laringitas staigiai prasidejo ir mes buvom isvezti i ligonine. Buvo labai baisu. Vaikas net negalejo kviepoti.

Dilia,uzuojauta,kad teko pabuvot ligoninej jums,zinau,ten tikrai ne pati maloniausia vieta schmoll.gif bet tikimes pasveikot ir daugiau nesirgsit mirksiukas.gif o mes su temperatura,tai taip sunku ziuret i mergyte,atrodo,kad namie jos net nera verysad.gif
Atsakyti
Tai siand, sulaukiau skambucio is chirurgu, zodziu 12 d. MR tyrimas, 11 d. gulames i ligonine, nes eile visokiu tyrimu turi padaryti, kaip supratau ir echoskopa ir fermento tyrima, ir kraujo kresumo... TAip keistai man pasirode, nes sako, anestezeologas, kuris dirba prie magnetinio rezonanso, dirba tik 1 karta savaiteje, nes kudykeliams daro pilna nejautra. Nors istikro tai suage zmones ir siaip gali ramiai paguleti, kiek reikia, o kudykiams tokiu tyrimu kiekviena diena nedaro...
Kazkaip man baisoka, nors geriau jau zinosim kas yra maziukei, nei spelioti blink.gif
Atsakyti
jurrrge viskas bus gerai 4u.gif
Dilia sveikatytes.Nebesirkit daugiau 4u.gif
Labai aciu uz sveikinimus ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 11 26, 12:55)

ojeeej... verysad.gif laikykites, sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2008 11 26, 21:20)

Ir mes prisidedam prie sveikinimu... thumbup.gif labai grazi mergyte wub.gif ir jau koks rezultatas matosi bigsmile.gif

o mums snd pratesi gibso "nesiojima" dar savaitei verysad.gif siaip nesergam (tfu tfu tfu) ir laukiam proceduros..jau greitai..2 savaiteles liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 11 27, 00:05)
ojeeej... verysad.gif laikykites, sveikatytes jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir mes prisidedam prie sveikinimu...  thumbup.gif labai grazi mergyte wub.gif  ir jau koks rezultatas matosi bigsmile.gif

o mums snd pratesi gibso "nesiojima" dar savaitei verysad.gif siaip nesergam (tfu tfu tfu) ir laukiam proceduros..jau greitai..2 savaiteles liko unsure.gif

O kas Jums atsitiko? Del ko gipsas?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 11 26, 23:20)
jurrrge viskas bus gerai 4u.gif
Dilia sveikatytes.Nebesirkit daugiau 4u.gif 

user posted image

user posted image

aciu, mergaite, uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
o jau koks grozis pas tave auga 4u.gif prisidedu prie sveikinimu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 11 27, 08:56)
O kas Jums atsitiko? Del ko gipsas?

pries sav.mazius alpinistas mano, lipo nuo sofos ant stalo, kai tarpas nemazas buvo ir nukrito(as cia taip speju, nes tuo metu malkas nesiausi doh.gif )ir issinarino rankyte...man streso ivare, tai siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 11 27, 12:57)
pries sav.mazius alpinistas mano, lipo nuo sofos ant stalo, kai tarpas nemazas buvo ir nukrito(as cia taip speju, nes tuo metu malkas nesiausi doh.gif )ir issinarino rankyte...man streso ivare, tai siaubas verysad.gif

doh.gif siaubas.Isivaizduoju kaip baisu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 11 27, 13:28)
doh.gif siaubas.Isivaizduoju kaip baisu buvo doh.gif

patiekekit..niekam nelinkiu...pasiskambinau i greitaja, sako atvezkit, rengiu - maziui skauda rankyte, sedu i masina - ta nesikuria...vaikas rekia...skambinu visiems is eiles, kad kas nuveztu..9 vakaro buvo... unsure.gif bet aciudiev neluzo ir viskas gerai baigesi.... blush2.gif
Atsakyti