QUOTE(Germinė @ 2011 11 02, 23:53)
Alfijos pirmokiukas buvo įvaikintas,o pas mane tik laikinoji globa.
Buvo soc'ė.Sakė,kad labai retai mus tikrina-reikėtų kas tris mėnesius.Aš kaip ir ne prieš-juk stebi,kad vaikams būtų gerai.Bet mano vaikai kažko priešiškai reaguoja.Žirnelis verkė ištisai ir ji pasižymėjo,kad vaikas jautrus ir t t.O kai išėjo,jis man pasakė,kad bijojo,kad jo neišsivestų...
Buvo soc'ė.Sakė,kad labai retai mus tikrina-reikėtų kas tris mėnesius.Aš kaip ir ne prieš-juk stebi,kad vaikams būtų gerai.Bet mano vaikai kažko priešiškai reaguoja.Žirnelis verkė ištisai ir ji pasižymėjo,kad vaikas jautrus ir t t.O kai išėjo,jis man pasakė,kad bijojo,kad jo neišsivestų...
kazkaip netiketai atklydau i sita tema. Pati esu socialine darbuotoja, bet uz tokius poelgius seniai nebetureciau darba. ar jus kazkam sakete apie toki soc elgesi? pvz i VTAS? nes tai absurdas. Kas liecia del lankymosi, tai taip jau yra, mes turime lankytis, nes tikrai visokiu globeju yra, ir kuo dazniau mes lankomes, kartais uzkertame kelia blogiems zmonems. bet toks kaip jusu atvejis yra apgailetinas, ji galite apskusti.
STIPRYBES VISOMS KURIOS RYZOTES TOKIAM ZINGSNIUI IR ISIVAIKINATE!!!!! ACIU JUMS

ir atleiskite kad isiverziau i jusu temuke

SEKMES JUMS