Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 20, 20:13)
Sveikos, mergytės  šiandien baigiau savo pirmąją kūrinukę lipdyt, dabar laukiu kol stingsta 
Rytoj dažysiu, žadu su akrilu ir pastelėm, kažin, kiek tai galėtų kainuoti?
Labai ačiū už naudingus ir gausius patarimus... 
Nuotraukytes žadu padaryti sekmadieniui 
O kaip jum sekasi?

sveika, as vakar pradejau antraji savo kurinuka.galbut savaidgali baigsiu. pasakyk man zioplai kas tos pasteles? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
pasteles - kreideles smile.gif buna aliejines, buna ne aliejines. jei lelei naudot, tai ne aliejines reiktu wink.gif

user posted image
Atsakyti
Marquise, o tau tie įrankiai ne per stambūs? Man kažkaip jie tokie dideli ir nerangūs pasirodė - stalčiuj voliojasi, bet nekilo mintis panaudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 11 20, 20:52)
pasteles - kreideles smile.gif buna aliejines, buna ne aliejines. jei lelei naudot, tai ne aliejines reiktu wink.gif

user posted image

dabar aisku smile.gif kokia ju kaina mazdaug? ir ka su jomis dazyti?skruostukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 11 21, 00:36)
Marquise, o tau tie įrankiai ne per stambūs? Man kažkaip jie tokie dideli ir nerangūs pasirodė - stalčiuj voliojasi, bet nekilo mintis panaudoti  blush2.gif

Na mano pirstai dar stambesni smile.gif biggrin.gif As praktiskai tik ta viena ir tenaudoju - kur kaip pagaliukas, o kitus tai labai retai
Atsakyti
tai nebūtinai skrustus. galima visą kūną šešėliuot, akių vokus, lūpas ir tt. bet kaip rašė anksčiau jei paviršius nelabai lygus, tai kaip tik trūkumai išryškės.

pvz su pastelėm daro makiažą lėlei http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related

daug video yra, tik neieškojau daug. kelis peržiūrėjau.

o pastelės nėra labai pigios http://www.tikrosspa...sp?l=prod&id=53
Atsakyti
manau reikes isigyti smile.gif labai aciu uz informacija 4u.gif
Papildyta:
na va pagaliau nufotografavau savo pirma ,,blyna'' thumbup.gif zinau kad lele nelabai vykusi, bet pabandymui gerai. tikiuosi kitos leles seksis vis geriau blush2.gif

http://public.fotki.com/aaamandaaa/

nuotraukas dedu nuorodoje, nes kitaip dar nemoku ideti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amandaa: 21 lapkričio 2008 - 15:15
QUOTE(amandaa @ 2008 11 21, 16:22)
manau reikes isigyti smile.gif labai aciu uz informacija 4u.gif
Papildyta:
na va pagaliau nufotografavau savo pirma ,,blyna'' thumbup.gif  zinau kad lele nelabai vykusi, bet pabandymui gerai. tikiuosi kitos leles seksis vis geriau blush2.gif

http://public.fotki.com/aaamandaaa/

nuotraukas dedu nuorodoje, nes kitaip dar nemoku ideti blush2.gif

Amanda- kokia įdomi lėlytė smile.gif man ypač patiko plaukai thumbup.gif
Šiandien nusipirkau pastelių iš Faber Castel, mano manymu lėlėm jos- pats tas. Deja manosios modilinas labai nekokybiškas, tai visi nelygumai išryškėjo.. Ir bedžiūnant perskilo kaklas doh.gif blink.gif tokio dalyko dar bebuvau girdėjus, tai net nežinau ką reiks daryt, šiaip lėlytė labai miela, ir judesį (giriuosi) pavyko išgaut... 4u.gif darysiu šukuoseną, fotografuosiu, rodysiu jums smile.gif
lauksiu darbelių wub.gif

Beje, Faber Castel pasteles pirkau už 10LT. pakankamai pigu.
Ir dar norėjau pasidalint keliais mažmožiais (pastebėjimais):
1. Gaminkit tik iš Gero modilino
2. Tobulos blakstienos išeina priklijavus skirtas žmonėms (-7LT)
3. Smulkias vietas formuojant nepakeičiamas pagalbininkas- aštrusis skrėstuvo galas mirksiukas.gif

Ir dar: tai visgi kur gauti Kaune pigesnių ševeliūrų (plaukučių) lėlėms..? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calykusu*: 21 lapkričio 2008 - 15:37
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 21, 14:32)
Amanda- kokia įdomi lėlytė smile.gif man ypač patiko plaukai  thumbup.gif 
Šiandien nusipirkau pastelių iš Faber Castel, mano manymu lėlėm jos- pats tas. Deja manosios modilinas labai nekokybiškas, tai visi nelygumai išryškėjo.. Ir bedžiūnant perskilo kaklas  doh.gif  blink.gif  tokio dalyko dar bebuvau girdėjus, tai net nežinau ką reiks daryt, šiaip lėlytė labai miela, ir judesį (giriuosi) pavyko išgaut...  4u.gif  darysiu šukuoseną, fotografuosiu, rodysiu jums smile.gif
lauksiu darbelių  wub.gif

Beje, Faber Castel pasteles pirkau už 10LT. pakankamai pigu.
Ir dar norėjau pasidalint keliais mažmožiais (pastebėjimais):
1. Gaminkit tik iš Gero modilino
2. Tobulos blakstienos išeina priklijavus skirtas žmonėms (-7LT)
3. Smulkias vietas formuojant nepakeičiamas pagalbininkas- aštrusis skrėstuvo galas  mirksiukas.gif

Ir dar: tai visgi kur gauti Kaune pigesnių ševeliūrų (plaukučių) lėlėms..?  4u.gif  g.gif

aciu uz pagirima lelytes plaukams biggrin.gif pagaminti jie is senos striuikes kapisono kailiuko thumbup.gif dabar esu pradejus antra lelyte, bet nezinau ka daryti su plaukais g.gif rytoj zadu eiti i miesta paieskoti kas tiktu plaukams. beje ar jus visos perkate specialius plaukus lelems? ar gaminate is kokiu pigesniu priemoniu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2008 11 21, 16:41)
aciu uz pagirima lelytes plaukams biggrin.gif  pagaminti jie is senos striuikes kapisono kailiuko thumbup.gif  dabar esu pradejus antra lelyte, bet nezinau ka daryti su plaukais g.gif  rytoj zadu eiti i miesta paieskoti kas tiktu plaukams. beje ar jus visos perkate specialius plaukus lelems? ar gaminate is kokiu pigesniu priemoniu? cool.gif

Aš šiandien už dvi išplonėjusias sruogeles priauginimui susiplojau 10lt doh.gif blink.gif iš tokių tai tik antakius padaryt g.gif ar ūsus kokiam lėlinui lotuliukas.gif o šiaip manau puikiai tinka tavo idėja (senas kailiukas) eisiu dabar apipešioti striukytes senas 4u.gif
Atsakyti
as ir turiu faber castel uz 10lt bet jos aliejines :c tai netinka.
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 21, 14:45)
Aš šiandien už dvi išplonėjusias sruogeles priauginimui susiplojau 10lt  doh.gif  blink.gif  iš tokių tai tik antakius padaryt  g.gif  ar ūsus kokiam lėlinui  lotuliukas.gif  o šiaip manau puikiai tinka tavo idėja (senas kailiukas) eisiu dabar apipešioti striukytes senas  4u.gif

as irgi maniau galbut reikia tu plauku sruogeliu nusipirkti, bet apsvarsciau, kad bent pirmosioms lelems tai tikrai nepirksiu brangiu plauku ax.gif ateityje manau kailiuka pakeisiu plaukais bigsmile.gif
Atsakyti