Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Calykusu* - naudot dirbtines blakstienas tai tikrai galima smile.gif as formuoju viska su manikiuriniais irankiais ir dar turiu medicinini skalpeli smile.gif

amandaa - o tu veida kaip lyginai? nes siaip kai nulipdai ir isdziuna, puikiausiai galima islygint visus atspaudus su svitriniu popieriumi.
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 18, 15:12)
Sveikos smile.gif as taip pat naujoke, jau nusipirkau fimo medziagos, nekantrauju pradeti gamnti. Jei labai neuznervuosiu, turiu kelis klausimelius:
1. ar galima lelems klijuoti dirbtines blakstienas (skirtas zmonems) kvailai suformulavau, betgal supras kas...
2. Su kokiais įrankiais dirbate, formuodamos veidą?
3. Norėčiau sužinot šį tą apie dažus... wub.gif

Sveika,
Dirbtines blakstienas galėtum klijuoti, tik kad manau jos didokos bus, juk lėlės akys ne žmogaus akių dydžio...
Veidui formuoti aš turiu nusipirkusi iš dailininkų prekių tokį specialų įrankį, tokį užapvalintu plokščiu galu, bet man jis nelabai. Labai tinka medicininiai įrankiai, bent jau rulle tokį super turi, tik aš niekur tokių neradau - su juo labai gražiai viskas išsilygina, toks plokščiu galu truputį užriestu... nežinau, ar aiškiai aprašiau ax.gif Dar mačiau kai kurie su tokiais vieliniais įrankiais dirba, visokiem kampeliam ir raukšlelėm, bet tokių irgi neaptikau. Pritariu amandaa, labai reik viską išlyginti, ypač jei su kepamu modelinu dirbi.
O veidą aš dažau su savo kosmetika - žandams, nosytei, smakrui... Čia jeigu modelinas kūno spalvos. Lūpas ir akis su aliejiniais dažais, dar galima su akriliniais, bet jie labai greitai džiūsta. Veidą jeigu baltas žinau dažo su aliejiniais dažais, su pastelėm (tik nuo jų visi nelygumai išryškėja)
Heh kiek prirašiau, tikiuos, nors kiek naudos bus rolleyes.gif
Atsakyti
Amandaaa, tai kur tavo lėlytė?

Aš bandžiau su pudra ir ružu padažyt lėlę, iškeptą iš Fimo modelino. Bet nubyrėjo visa pudra, niekas nenusidažė...

O formuoju viska su manikiuro įrankiu (tokia lopetėle, skirta nagų odelėms nustumti). Dar naudoju sulenkta viela, trintuką (čia išlyginimui). Galvą darydama pasismeigiau ją ant žirklučių, tada ne taip nusičiupinėjo, apskritai stengiausi kuo mažiau pirštais liesti. Liečiau, tik tiek, kiek būtinai reikėjo.

Lūpas ir akis dažiau aliejiniais dažais. Na, akių baltymus pirma baltais akriliniais nudažiau, jie greit išžiuvo ir tada piešiau vyzdžius. Kitą lėlę bandysiu akriliniais padažyt. Na, pabandymui smile.gif

Ai, dar apie blakstienas. Kažkurioj internetinėj parduotuvėj mačiau blakstienų lėlėms. Tai gal tokias visai gražu būtų naudot...
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 18, 16:12)
Sveikos smile.gif as taip pat naujoke, jau nusipirkau fimo medziagos, nekantrauju pradeti gamnti. Jei labai neuznervuosiu, turiu kelis klausimelius:
1. ar galima lelems klijuoti dirbtines blakstienas (skirtas zmonems) kvailai suformulavau, betgal supras kas...
2. Su kokiais įrankiais dirbate, formuodamos veidą?
3. Norėčiau sužinot šį tą apie dažus... wub.gif

Laba smile.gif na as taip pat tik pradedu, todel suprantu, kiek klausimu atsiranda, tai pabandysiu pasidalinti pastebejimais wink.gif
As nusipirkau tokius irankius Na ne butent situs, bet analogiskus uz 3 Lt Staipos parduotuveje. Speju sitie geresni, nes maniskai nelabai kokybiski - nelygiom briaunom, todel kartais nepatogu, bet beveik jau atkaliau metodika smile.gif Karzaip labiausiai naudoju toki, kuris panasus i pagaliuka su apvaliu galu.
Leleiu veidu nedaziau, tik akis. Joms naudojau akrilinius dazus, kuriuos po to nulakavau skaidriu nagu laku. Visai neblogas pritaikymas wink.gif
O del nelygumu, tai kai sustingsta molis ji slifuoju su smulkiu svitriniu popierium, tai bent jau mazus nelygumus tikrai galima pasalinti. Zinoma veida, ypac jei labai smulkus, tai sunku, nes nera kaip prieiti.
Kol kas tiek pastebejimu wink.gif sekmes
Atsakyti
na as tik ta viena lele padariau tai veida bandziau lyginti pirstai, bet kita lele darant ieskosiu naujo budo, nes pirstais bent jau man nelabai isejo, nes viena puse lyginant kitoje isispaudzia mano pirstai ir t.t. doh.gif

p.s. o nuotrauka stengsiousi ikelti savaidgali nes dar negavau fotiko blush2.gif

p.s.s. o su tais specialiais irankiais lengviau ir patogiau gaminti leles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2008 11 19, 16:49)
p.s.s. o su tais specialiais irankiais lengviau ir patogiau gaminti leles? 4u.gif

Na man tai neiseina su rankom viska formuoti, nes lipdant, o ypatingai veida, delniukus - nera kaip prieiti... smile.gif o su pirstu tai tik kokia kakta patapsnoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2008 11 19, 15:44)
Na man tai neiseina su rankom viska formuoti, nes lipdant, o ypatingai veida, delniukus - nera kaip prieiti... smile.gif o su pirstu tai tik kokia kakta patapsnoju  blush2.gif

pries valandike pradejau nauja lelyte thumbup.gif susiradau namie ivairiu yrankiu, bandysiu su jais gaminti, ziuresiu kaip gausis. beto reikes paieskoti tu specialiu yrankiu.o kokie yrankiai geriau plastmasiniai ar metaliniai? blush2.gif
Atsakyti
as tai dideli dziaugsma aptureja kai radau yrankius kuriuos nusiziurejau internete tik pirkti tai niekur lietuvoj neradau....na tokie ale teptukas tik guminiu galu vietoj plaukeliu....visokiu kirstu galu smailiu apvaliu fantastika lelyte pupa uoga gaunasi ....tik va juos pirkau ar tai cekijoj ar tai slovakijoj...kokios ten lido ale musu saulutes parduotuve..ten rastiniu skyriuje...o lietuvoj net spec reikmenu parduotuveje nera....ir seip busit svetur nepamirskit apsizvalgyti
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 11 19, 19:12)
as tai dideli dziaugsma aptureja kai radau  yrankius kuriuos nusiziurejau internete tik pirkti tai niekur lietuvoj neradau....na tokie ale teptukas tik guminiu galu vietoj plaukeliu....visokiu kirstu galu smailiu apvaliu fantastika lelyte pupa  uoga gaunasi ....tik va juos pirkau ar tai cekijoj ar tai slovakijoj...kokios ten lido ale musu saulutes parduotuve..ten rastiniu skyriuje...o lietuvoj net spec reikmenu parduotuveje nera....ir seip busit svetur nepamirskit apsizvalgyti

maciau yra pirkti internetineje parduotuveje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2008 11 19, 22:46)
maciau yra pirkti internetineje parduotuveje rolleyes.gif

gal pameni kurioje?
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2008 11 20, 07:47)
gal pameni kurioje?

jei neklystu tai www.senasnaujas.lt
Atsakyti
Sveikos, mergytės  šiandien baigiau savo pirmąją kūrinukę lipdyt, dabar laukiu kol stingsta 
Rytoj dažysiu, žadu su akrilu ir pastelėm, kažin, kiek tai galėtų kainuoti?
Labai ačiū už naudingus ir gausius patarimus... 
Nuotraukytes žadu padaryti sekmadieniui 
O kaip jum sekasi?
Atsakyti