QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 18, 15:12)
Sveikos

as taip pat naujoke, jau nusipirkau fimo medziagos, nekantrauju pradeti gamnti. Jei labai neuznervuosiu, turiu kelis klausimelius:
1. ar galima lelems klijuoti dirbtines blakstienas (skirtas zmonems) kvailai suformulavau, betgal supras kas...
2. Su kokiais įrankiais dirbate, formuodamos veidą?
3. Norėčiau sužinot šį tą apie dažus...
Sveika,
Dirbtines blakstienas galėtum klijuoti, tik kad manau jos didokos bus, juk lėlės akys ne žmogaus akių dydžio...
Veidui formuoti aš turiu nusipirkusi iš dailininkų prekių tokį specialų įrankį, tokį užapvalintu plokščiu galu, bet man jis nelabai. Labai tinka medicininiai įrankiai, bent jau rulle tokį super turi, tik aš niekur tokių neradau - su juo labai gražiai viskas išsilygina, toks plokščiu galu truputį užriestu... nežinau, ar aiškiai aprašiau

Dar mačiau kai kurie su tokiais vieliniais įrankiais dirba, visokiem kampeliam ir raukšlelėm, bet tokių irgi neaptikau. Pritariu amandaa, labai reik viską išlyginti, ypač jei su kepamu modelinu dirbi.
O veidą aš dažau su savo kosmetika - žandams, nosytei, smakrui... Čia jeigu modelinas kūno spalvos. Lūpas ir akis su aliejiniais dažais, dar galima su akriliniais, bet jie labai greitai džiūsta. Veidą jeigu baltas žinau dažo su aliejiniais dažais, su pastelėm (tik nuo jų visi nelygumai išryškėja)
Heh kiek prirašiau, tikiuos, nors kiek naudos bus