Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

kaip grazu 4u.gif labai daug darbo ideta wub.gif
Atsakyti
Na stai ir as savo pirmaja pagaminau smile.gif FOTO tik truputeli nuotraukos "susivarte"... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2008 11 11, 12:18)
Na stai ir as savo pirmaja pagaminau smile.gif FOTO tik truputeli nuotraukos "susivarte"... smile.gif

o geras!...idomiai tu cia smile.gif
spalvine israiskai man ypac patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 11 lapkričio 2008 - 12:38
Niekaip neapsisprendziu, ar paisyti karuna, ar palikti tokia, kokia yra. Sesuo dabar ja Ufonaute vadina, bet as galvoju, kad man taip visai patinka ir nenoriu is jos padaryti caraite smile.gif
Atsakyti
man rodos, palik kaip yra smile.gif idomiai atrodo, tokia fantastine butybe smile.gif
Atsakyti
sakyciau ledo karaliene ....o pirstukai tai nakti tokiu nenoreciau susapnuoti schmoll.gif .....labai zaivingas personazas
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2008 11 11, 11:18)

oho, teatriška tokia. man dar suknelė jos labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Kaip originalu! Super! Įdomu, iš kur kilo toks įkvėpimas būtent tokią lėlę padaryt?
Atsakyti
Aciu visoms uz ivertinimus biggrin.gif na, o mintis, tai... smile.gif savaime gavosi. Manau nuosirdziai galiu prisipazinti, kad nuo pradinio uzmanymo labai smarkiai nutolau smile.gif daug kas paaiskejo bedirbant ir sprendziant problemas, kuriu nebuvau apgalvojus. Bet uzsiemimas tai labai patiko smile.gif jau audziu minti del kitos bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos! esu cia naujoke blush2.gif siandien baigiau gaminti savo pirma ,,blyna'' tikiuosi vakare ir jum parodyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as taip pat naujoke, jau nusipirkau fimo medziagos, nekantrauju pradeti gamnti. Jei labai neuznervuosiu, turiu kelis klausimelius:
1. ar galima lelems klijuoti dirbtines blakstienas (skirtas zmonems) kvailai suformulavau, betgal supras kas...
2. Su kokiais įrankiais dirbate, formuodamos veidą?
3. Norėčiau sužinot šį tą apie dažus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 18, 14:12)
Sveikos smile.gif as taip pat naujoke, jau nusipirkau fimo medziagos, nekantrauju pradeti gamnti. Jei labai neuznervuosiu, turiu kelis klausimelius:
1. ar galima lelems klijuoti dirbtines blakstienas (skirtas zmonems) kvailai suformulavau, betgal supras kas...
2. Su kokiais įrankiais dirbate, formuodamos veidą?
3. Norėčiau sužinot šį tą apie dažus... wub.gif

na as dar tik viena lele padariau. tai daug vargau su tuo veidu ,ypac su akim, nes nelabai zinojau su kokiais irankiais viska daryt blush2.gif ir iskart duodu patarima, labai gerai islygink veida, nes paskui nelabai istaisysi, nes pas mane visi nelygumai begalo matos , pirstu antspaudai taip pat puikiai isiamzino ant leles veido. unsure.gif o del dazu tai kazkuria diena viena lelininke rase, kad akis ir lupas dazo su aliejiniais dazais, o paskui dazynas vietas su laku nulakuoja. dar esu skaicius , kad kaikurios veidus dazo su zmonem skirta kosmetika ax.gif
Atsakyti