Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Mitutok - galvytė graži, o šukuosena- tai evrta atskiro pagyrimo thumbup.gif Kol nemačiau paskutinio tavo posto, pagalvojau-jei neišeina, gal geriau iš viso be blakstienų. Paskui žiūriu-ir pati prie tokios minties priėjai . Bet antakius tai pabandyk nupiešti, jie suteikia žvilgsniui išraiškos, tai priklauso nuo jų išlinkimo, storio, atstumo iki akies . Beje, nuotraukose amn visai geri tie antakiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai antakius gal truputi blankesnius daryciau, taip truputi subtiliau.
Atsakyti
Antakius ir blakstienas piešiau tokiu specialiu flomasteriu, skirtu eskizams. Nors ir plonai rašo, vis tiek antakiams ir blakstienoms per storas. Kažkokios išpūstos akys išeina. Reiks teptuku ir aliejiniais pabandyt.

Ant tos bangos šiandien bandžiau dar vieną galvą padaryt. Viskas lyg ir gavosi, jau ir lyginti pradėjau, tik sugalvojau akis dar pataisyt. Nučiupinėjau, nupeckiojau viska biggrin.gif Padėjau į šoną - iš nučiupinėto modelino lipdysiu batus. Kai žiūri į kokią nuotrauką dideliu formatu, atrodo viskas aišku - ta prasme, kur koks veido iškilimas, bet kai reikia nulipdyt, tada ir supranti, kad gamta daaaaaaug gudresnė ir talentingesnė biggrin.gif
Atsakyti
As tai masciau,kad antakius butu galima is pradziu tik toki kaip fona padaryt, pvz paimt dazu (nzn kokius naudoji aliejinius, akrilinius ar dar kokius) ir su vatos gumuleliu itrint taip sviesiai. Mazdaug antakio forma. tada kai nudziuna dazai, tai paimt super plona teptuka ir nupiest ant virsaus truputi ryskesnius antakio plaukelius smile.gif o blakstienu gal isvis nepiesciau, turbut uztektu virsutini voka ciut ciut juodai pakonturuot, bet ir taip "nekietai". Bet gal sita dalyka reiktu pasibandyt ant kokio to modelino gabalelio pries bandant ant baigtos leles smile.gif
Atsakyti
Na merginos, moteriskes ir kiti lelyciu entuziastai smile.gif kas man gali pasakyti, kaip pritvirtinat plaukus? Visa savaitgali gaminau savo pirmagime, daug ko ismokau.... smile.gif tik va lieka man mistika tie plaukai... Gal galit pasidalinti kokiom mintim 4u.gif
Atsakyti
Su plaukais ir aš baisiai vargau. Buvau nusipirkus sintetiniu sruogų plaukų "priauginimui". Bet jų neišėjo priklijuoti nei su lipalu, nei su superklijais, nei su karštais klijais. Tik išterliodavai visą galvą arba sruogos kuokštais tarpusavy sulipdavo, o prie galvos nelipo. Čia greičiausiai buvo kalta patirties ir įgudimo stoka.

Išeitį radau su sluoksna (vilna). Ji lengvai limpa su lipalu, nieks neišsiterlioja, paprasta šukuoseną kokią susukt. be to, jos daug turiu, tai kol kas plaukus darysiu iš vilnos. Dar mačiau yra pirkti sintetinių garbanėlių lėlių plaukams. Gal jas lengviau sruogelėmis su pvz. karštais klijais priklijuoti....
Atsakyti
Aha, aš irgi iš vilnos plaukus dariau, priklijavau su paprasčiausiu momentu rusišku blush2.gif
Bet man sakė, kad labai gerai viskas limpa su karštais klijais - ir dirbtinius plaukus prilipina, ir visokius kitokius dalykus. Senukuose nebrangių pilna, tik rinkis. Tik pati dar nebandžiau. Bijau to šautuvo blush2.gif
Atsakyti
Tas šautuvas patogus, tikrai gerai su jais klijuoti. O kainavo gal kokius 10 lt. Bet klijai karšti ir greitai stingsta. Pirštu paspausti sruogą negali, nes karšta, plius pirštas prilimpa prie sruogos. Reikia įgudimo, kad spėtum ir klijų patepti ir sruogą pridėti smile.gif Gal kas pasidalintų patirtimi, kaip su tais klijais geriau elgtis?

Gal jau buvo kalbėta apie tai, bet noriu dar paklausti. Ar dažot lėlės veidus (iš Fimo) su akriliniais dažais? Laimikai, man regis tu minėjai, kad dažei... Kokią spalvą reikia imti? Skiesti vandeniu? Galvoju, gal lygesnis veidas atrodytu, jei akrilu būtų padažytas....
Atsakyti
As tai planuoju taip dazyti veida smile.gif ta prasme su pastelem, o po to uzpurksti kokiu permatomu laku, kad laikytusi smile.gif http://www.youtube.c...h?v=BpKSlaCBS6U aisku dar nebandziau, tai nzn ar lips prie "la doll" modelino, bet sprendziant koks gavos pavirsius, tai manau viskas ok turetu but smile.gif
Atsakyti
As tai planuoju taip dazyti veida http://www.youtube.c...h?v=BpKSlaCBS6U su pastelem, o po to uzpurksti kokiu permatomu laku, kad nenusitrintu smile.gif Aisku dar nebandziau, tai nezinau ar lips pasteles prie "la doll" modelino, bet sprendziant koks gavos pavirsius, tai manau viskas gerai turetu but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 11 10, 16:50)
As tai planuoju taip dazyti veida  http://www.youtube.c...h?v=BpKSlaCBS6U su pastelem, o po to uzpurksti kokiu permatomu laku, kad nenusitrintu smile.gif Aisku dar nebandziau, tai nezinau ar lips pasteles prie "la doll" modelino, bet sprendziant koks gavos pavirsius, tai manau viskas gerai turetu but smile.gif

...tik su pastlem atsargiai, jei pavirsius nera idealiai nuslifuotas ir nugruntuotas,
nes pastele isyskina visus mikro nelygumus doh.gif (siulau pabandyt ant pakausio kur nors smile.gif)

Kadangi nenorejau gruntuot viso pavirsiaus, atsisakiau pasteles ir tapiau aliejiniais - irgi galima isgaut svelnius tonus daugiau atskiedus dazus aliejum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 10 lapkričio 2008 - 16:58
Aha sita zinau smile.gif Va sitam tutorial'e tai veidas super lygus atrodo http://noxiv.cool.ne...record/eng.html ir dar is to pacio modelino kaip ir as lipde. tai gal ir man taip iseis nuslifuot smile.gif kazkaip su dazais nelabai noriu, nes nelabai iseis smulkiai piest. iskart kazkaip prisiminiau tapyba ir kai buni issiterliojes nuo galvos iki koju ;o
Atsakyti