Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(yyla @ 2009 03 09, 18:36)
mano nauja lele biggrin.gif

user posted image

kokia saunuole! puikiai draugauji su spalvom!:} ir katinas topinis%))

Atsakyti
dekui mergaites biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 09, 19:36)
mano nauja lele biggrin.gif

Na tikrai saunuole biggrin.gif Katinas kaip prajuokino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 10, 09:55)
dekui mergaites biggrin.gif  hihihi.gif

Tikrai puiki lele, pritariu merginoms wink.gif gaila, kad tik vien nuotraukyte, man smalsu, kaip is nugaros atrodo ax.gif
Ir labai graziai sijonas suglamzytas. Ar kazkuo tvirtintos rauksles? g.gif
Atsakyti
Yyla, dama su katinėliu labai išraiškinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai graži lėlė.
O dabar apie minėtus guminius teptukus - radau internetinėjė parduotuvėjė "senas naujas", pažiūrėkite
http://www.senasnauj...product&id=5027
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2009 03 10, 23:01)
Yyla, dama su katinėliu labai išraiškinga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai graži lėlė.
O dabar apie minėtus guminius teptukus - radau internetinėjė parduotuvėjė "senas naujas", pažiūrėkite
http://www.senasnauj...product&id=5027

Jo , geras, kai neturi geresnio... verysad.gif

As toki turiu, bet dabar ieskau silikoninio, bet ne guminio, manau, kad tie kur Mimo zino, yra geresni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 10, 11:18)
Tikrai puiki lele, pritariu merginoms wink.gif gaila, kad tik vien nuotraukyte, man smalsu, kaip is nugaros atrodo  ax.gif
Ir labai graziai sijonas suglamzytas. Ar kazkuo tvirtintos rauksles?  g.gif

tai tokia medziaga jau buvo,tokia suglamzyta,o rauksles galima padaryti ir klijuojant medziaga smile.gif
Atsakyti
Na, darbstuoles, kur pasikavojot? Gal darbuojates? As jau i pabaiga einu su dviem medziaginem-ilysiu pasirodyti.
Gal kuri turite kokia nuorodele apie plaukuciu klijavima? Esu nusilipdziusi galvyte "juodrastine" ir noreciau pabandyti plaukucius klijuoti pasimokyti...nesu patenkinta savo jau padarytu lelyciu kudlomis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 12, 15:00)
Na, darbstuoles, kur pasikavojot? Gal darbuojates? As jau i pabaiga einu su dviem medziaginem-ilysiu pasirodyti.
Gal kuri turite kokia nuorodele apie plaukuciu klijavima? Esu nusilipdziusi galvyte "juodrastine" ir noreciau pabandyti plaukucius klijuoti pasimokyti...nesu patenkinta savo jau padarytu lelyciu kudlomis schmoll.gif

cia yra klipukas kaip klijuoja plaukus

http://www.wonderhow...ue-hair-214810/
Atsakyti
hausinka, tu auksas! Te balioniuka 4u.gif As visai kitaip klijavau-tai ne nuostabu,kad baisiai gavosi-va tau ir savamoksle. O tu savo lelytei klijavai irgi po tokia miniatiurine sruogyte? Dabar isivaizduoju, ka turejai omeny ,sakydama,kad siaubingai daug darbo.
Minejau,kad pries metus buvau kudikeli sumeistravusi. Cia rezultatas:
Atseit kudikelis
Gal nekritikuokit,nes ir man paciai aisku, kad nieko gero. Bet is klaidu mokomasi! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 12, 17:38)
hausinka, tu auksas! Te balioniuka 4u.gif As visai kitaip klijavau-tai ne nuostabu,kad baisiai gavosi-va tau ir savamoksle. O tu savo lelytei klijavai irgi po tokia miniatiurine sruogyte? Dabar isivaizduoju, ka turejai omeny ,sakydama,kad siaubingai daug darbo.
Minejau,kad pries metus buvau kudikeli sumeistravusi. Cia rezultatas:
Atseit kudikelis
Gal nekritikuokit,nes ir man paciai aisku, kad nieko gero. Bet is klaidu mokomasi! tongue.gif

Kodel gi, visai mielas kudikelis, tik gal kaklas kiek per ilgas, juk leliukai per savo lasiniukus kakliuko beveik neturi biggrin.gif

O plaukus tai as labai panasiai ir klijuoju, po mazulyte sruogele... Tik as su tuo pistoletu klijuoju, o cia net ir be jo apseita tam klipuke, bet principas vistiek tas pats.. nors kai pradejau klijuoti, tai sito klipuko nebuvau maciusi, ir Rulle kiek kitaip moke, tai as galima sakyt situo atzvilgiu pusiau savamoksle - panaudojau tai ka maciau per kursus, ir dar savo ismisla pridejau blush2.gif klijuok i sveikata mirksiukas.gif lauksim rezultatu. As jau irgi nauja lelyte beveik baigiau, liko tik batelius padaryt, bet vis to laiko ne perdaugiausiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 12 kovo 2009 - 17:33
Mimo geras tavo kudikelis, toks futuristinis.
proporcijos ne kudikelio, bet kaip meniskas daigciukas labai graziai ziurisi. thumbup.gif
Atsakyti