Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(ingutia @ 2009 03 05, 12:16)
O dieve.... Kaip gražu... gal jus galetumete man parasyti, kokias temas turiu perskaityti, kad ismokciau lelytes daryti?..
Uzsiimu dekupažu, dabar sagėmis susidomėjau, dar odinėmis dėžutėmis papuošalams... O dabar lėlytes dar noriu daryt  wub.gif  Vyras nesupranta mano tokios stiprios aistros visiems sitiems dalykams. Sako, kas būtų, jei be krepšinio dar domėčiausi tenisu, futbolu, rankiniu ir pan.? Ir ne tik domėčiausi, bet gyvenčiau tuo  g.gif
Bet vistiek labai noriu smile.gif Ar būtinai reikėtų nueit į kursus, ar užtektų pasiskaityt?

na daugybe patarimu susilaukei spresti tau paciai......mano pamisimas panasus i tavaji galva verda nuo nauju ideju ir vis kitokiu pomegiu tai sages tai veltinis tai dekupazas ir leles dar salikeliu burbuliavimas....tik va vyras mane labai palaiko....patenkintas mano uzimtumu...turbut laimingas kad jo nesokdinu ......
o kursu nelankiau jokiu nei leliu nei veltinio.......internetas visagalis noras tobuleti.....atkaklumas na ir dar turbut gabumas blush2.gif ir rezultatai dziugins ne tik mane bet ir mano draugus...............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 05 kovo 2009 - 13:54
Mergaites, del teptuku didelelio uzklausimo. Visas norincias susirasiau. Vakar buvau toje parduotuveje-tai teptuku nebuvo. Yra dar viena, bet uzmiestyje...tai sunkoka iki ten nusigauti. Nepazadu,kad nusigausiu,kol pas mane brolis lankysis. Nesupykit,jei ten nuvaziuosiu ir kada veliau. Jei ka-mano brolis vilnietis.
Atsakyti
ramushka, dar ilindau i tavo darbus - tos sages is parduodamu, kur su baltu fonu, tai nenormaliai neraliai grazios smile.gif
ir leiskite pagirti (dar karta) tavo vyra. Gal kada reiks pasisamdyti, kad taip pat graziai pafotkintu wink.gif

o kas del kursu, tai pas mus seimoj sakoma, kad zmones yra teoretikai ir empyrikai. Teoretikas net pirsto nepakels, kol neperskaitys 100 knygu apie tai, kaip ta reikia daryt, o empyrikas bandys nors ir 1000 kartu, bet niekada neims jokios knygos.
Ir vieni ir kiti yra teisus, svarbu kad darytu tai, kas juos dziugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 05, 15:03)
ramushka, dar ilindau i tavo darbus - tos sages is parduodamu, kur su baltu fonu, tai nenormaliai neraliai grazios smile.gif
ir leiskite pagirti (dar karta) tavo vyra. Gal kada reiks pasisamdyti, kad taip pat graziai pafotkintu wink.gif

nu graziai tu cia issireiskei lotuliukas.gif "NENORMALIAI" smagu kai mano darbeliai sukelia tokias emocijas..............o mano vyras jusu "paslaugom" cool.gif taciau tik fotografijai ,kam idomu rasykite i az nurodysiu kur ieskoti daugiau jo nuotraukyciu gal atitiks jusu stiliu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 05 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(mimo @ 2009 03 05, 14:57)
Mergaites, del teptuku didelelio uzklausimo. Visas norincias susirasiau. Vakar buvau toje parduotuveje-tai teptuku nebuvo. Yra dar viena, bet uzmiestyje...tai sunkoka iki ten nusigauti. Nepazadu,kad nusigausiu,kol pas mane brolis lankysis. Nesupykit,jei ten nuvaziuosiu ir kada veliau. Jei ka-mano brolis vilnietis.

Na va , matot, ir ne Lietuvoj buna deficitas biggrin.gif rolleyes.gif

Palauksiu, kai nupirksi, atsiusk broliukui, o mes manau uz viska susimokesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 05, 14:57)

Nesijaudink, bent jau man dideles skubos nera wink.gif O kad brolis vilnietis irgi saunu, viskas vietoje.
Atsakyti
Del kursu irgi turiu savo nuomone... Manau viskas priklauso nuo zmogaus gabumu. As lankiau kursus pas Rulle, bet jei nebuciau tokia tingine, tai puikiausiai buciau apsiejusi ir be tu kursu. Cia zinoma nenuvertinu savo mokytojos, lenkiu pries ja galva! Bet esu toks zmogus, kad knistis po knygas neturiu kantrybes, man daug geriau kai kas nors gyvai parodo pagrindus, o paskui jau eksperimentuoju pati. Tiesiog pasirinkau lengvesni varianta, nuejau i kursus ir sutaupiau laiko blush2.gif Nuejau, pamaciau, su kuo tos leles valgomos, ir ramu. Viskas buvo pateikta ant lekstutes, kur ka pirkti, kur ieskoti ir t.t. Taigi cia kiekvienas turi nuspresti. Jei zmogus nera susidures su jokiais "lipdiniais" ar piesimu, tai gal sunkiau paciam, (nebent turi igimta menininko gyslele) tuomet kursai labai pravercia mirksiukas.gif Kadangi as mokykloje daug metu lankiau keramikos bureli, megstu piesti, siaip kiek save prisimenu visokiais rankdarbiais uzsiimu, tai man leles galva nulipdyti nebutu buvusi problema, bet man labiau rupejo kaip kuna daryti, kaip plaukus klijuoti ir panasus techniniai sprendimai...
Atsakyti
Žinot, aš dėl tų guminukų pagalvojau... gal paprastas trintukas tinkamai apiformintas tam reikalui tiktų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 03 05, 22:14)
Žinot, aš dėl tų guminukų pagalvojau... gal paprastas trintukas tinkamai apiformintas tam reikalui tiktų?  blush2.gif

isties buvau tokius pasidariusi....ir visai neblogai....kol neisigijau tu,,,,na tai tie zinoma labiau tam pritailyti..... thumbup.gif thumbup.gif ...bet gi cia jau jum sprest
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 03 05, 21:14)
Žinot, aš dėl tų guminukų pagalvojau... gal paprastas trintukas tinkamai apiformintas tam reikalui tiktų?  blush2.gif

O tai proto bokštas, šaunuolė thumbup.gif Kokia vis tik išradinga mūsų liaudis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 03 05, 22:14)

Pagarba uz auksine minti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 03 06, 13:37)
Pagarba uz auksine minti drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aš radau panašų įnagį savo manikiūriniam krepšelyj.. reik pabandyt, tik laiko nėra..
Atsakyti