Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(Tei @ 2009 03 04, 18:51)
matau visos uzsidege guminiu irankiu  biggrin.gif

kai lipdziau lele is kepamos mases, naudojau pati paprasciausia sintetini tapybos teptuka - pavirsius gaunasi labai lygus, ir visokias rauksleles ispaudinet patogu.
Sakyciau iseitis, kol guminuku nera smile.gif

Tik ore stingstanciai masei netinka.  g.gif

Aciu uz gera minti, jau pabandziau, tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
na stai ir vel as ikisiu trigrasi pagirti guminukus nes jie tiesiog visam lipdymo procesui padeda.....vien juo formuoju visa figura...na ne juo vienu .....neprarsaskit rysto uzsisakyti jei yra galimybe na ir svarbiausia upo lipdyti.....nes jei tik pabandiui vienai lelytei...gal ir neverta vargti....
Atsakyti
O dieve.... Kaip gražu... gal jus galetumete man parasyti, kokias temas turiu perskaityti, kad ismokciau lelytes daryti?..
Uzsiimu dekupažu, dabar sagėmis susidomėjau, dar odinėmis dėžutėmis papuošalams... O dabar lėlytes dar noriu daryt wub.gif Vyras nesupranta mano tokios stiprios aistros visiems sitiems dalykams. Sako, kas būtų, jei be krepšinio dar domėčiausi tenisu, futbolu, rankiniu ir pan.? Ir ne tik domėčiausi, bet gyvenčiau tuo g.gif
Bet vistiek labai noriu smile.gif Ar būtinai reikėtų nueit į kursus, ar užtektų pasiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 03 05, 13:16)
O dieve.... Kaip gražu... gal jus galetumete man parasyti, kokias temas turiu perskaityti, kad ismokciau lelytes daryti?..
Uzsiimu dekupažu, dabar sagėmis susidomėjau, dar odinėmis dėžutėmis papuošalams... O dabar lėlytes dar noriu daryt  wub.gif  Vyras nesupranta mano tokios stiprios aistros visiems sitiems dalykams. Sako, kas būtų, jei be krepšinio dar domėčiausi tenisu, futbolu, rankiniu ir pan.? Ir ne tik domėčiausi, bet gyvenčiau tuo  g.gif
Bet vistiek labai noriu smile.gif Ar būtinai reikėtų nueit į kursus, ar užtektų pasiskaityt?

As sakyciau, butinai i kursus, nebent turi daug talento, laiko ir kantrybes skaitymui... Jei jau darai visus tuos dalykelius, talento turbut netruksta, o kaip su kantrybe? bigsmile.gif

Jei turi galimybiu - tikrai KURSAI!!!
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 03 05, 13:21)
As sakyciau, butinai i kursus, nebent turi daug talento, laiko ir kantrybes skaitymui... Jei jau darai visus tuos dalykelius, talento turbut netruksta, o kaip su kantrybe?  bigsmile.gif

Jei turi galimybiu - tikrai KURSAI!!!

Su kantrybe, tai kaip cia pasakius... Nelabai kantri, bet gana kruopsti smile.gif Tai reiks i kursus rasytis. Geriau pamatyt, nei perskaityt..

Tiesa, gal patartumete kur lankyti kursus? (Esu vilniete).
Papildyta:
O gal kuri mergaite galetu pamokyti? Atsilyginciau zinoma.. ax.gif Kursais esu nusivylusi.. (lankiau vienus kursus (cia gal neminesiu kokius), ir kaip laikas ir praktika parode, kad buvo pateikiama klaidinga informacija.. esu 100% isitikinusi, kad pati 'mokytoja' tais nurodytais metodais nedirba ir tu priemoniu nenaudoja, nes su jomis ir negali gautis gerai.. ir patys kursai ne kaip kursai, kur pateikiama issami informacija, o tik pavirsutiniskas supazindinimas) g.gif tai vat.. cia gal as ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 05 kovo 2009 - 11:30
hm. as tai kazkaip nemegstu kursu. Man rodos ir be ju kuo puikiausiai issiverst galima, ypac kai internete pilna informacijos, reikia tik netinget pasieskot. o jei atsiranda kokia problema gaminant, tai tiesiog ateini (kad ir i sita tema) ir pasiklausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 03 05, 12:36)
Su kantrybe, tai kaip cia pasakius... Nelabai kantri, bet gana kruopsti smile.gif Tai reiks i kursus rasytis. Geriau pamatyt, nei perskaityt..

Tiesa, gal patartumete kur lankyti kursus? (Esu vilniete).
Papildyta:
O gal kuri mergaite galetu pamokyti? Atsilyginciau zinoma..  ax.gif  Kursais esu nusivylusi.. (lankiau vienus kursus (cia gal neminesiu kokius), ir kaip laikas ir praktika parode, kad buvo pateikiama klaidinga informacija.. esu 100% isitikinusi, kad pati 'mokytoja' tais nurodytais metodais nedirba ir tu priemoniu nenaudoja, nes su jomis ir negali gautis gerai.. ir patys kursai ne kaip kursai, kur pateikiama issami informacija, o tik pavirsutiniskas supazindinimas)  g.gif  tai vat.. cia gal as ne i tema  blush2.gif

Na siaip tai tikrai gali pati bandyt daryt - labai smagu atradimus daryt. as va "be mokslu" visai pakenciamai meistrauju blush2.gif smile.gif
o siaip tai rulle organizuoja kursus. tu jai i AZ parasyk. As nemeginau, bet kiek girdejau tai merginos patenkintos buna wink.gif
dar gali jos forume pasidairyt http://www.supermama...howtopic=401385

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marquise: 05 kovo 2009 - 12:08
Tiesa sakant nezinau ka kursuose gali pasakyt, ko internete nerastum smile.gif
Sakyciau kursai daugiau reikalingi jei megsti dirbti grupeje, norisi iseit is namu, pabendraut. O kas del informacijos, ir technikos, tai bent jau leliu gaminime viskas taip elementaru, kad tik fantazijos reikalas kokia ta lele padarysi smile.gif

Jei tik noras yra, tai pradek, ir klausk drasiai jei kas neaisku - cia visos mielai patirtim pasidalins smile.gif
Atsakyti
nesutinku visai schmoll.gif

Turbut viskas labiausiai priklauso nuo pacio zmogaus.
Jei gyvenime neesi ragavus jokiu dailes/skulpturos menu, tai normaliai atrodancia lele nulipdyti tik skaitant interneta man atrodo neimanoma.
Aisku, neskaitant atveju, kai zmogus is prigimties yra talentingas auksarankis. O jei esi vedinas tik didelio noro, klaidu (ir daug) neishvengsi.

Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 03 05, 12:16)
Uzsiimu dekupažu, dabar sagėmis susidomėjau, dar odinėmis dėžutėmis papuošalams... O dabar lėlytes dar noriu daryt  wub.gif  Vyras nesupranta mano tokios stiprios aistros visiems sitiems dalykams. Sako, kas būtų, jei be krepšinio dar domėčiausi tenisu, futbolu, rankiniu ir pan.? Ir ne tik domėčiausi, bet gyvenčiau tuo  g.gif

labas oi kokia čia gera idėja.. mano vyras nesupranta mano noro rankdarbiams bet va sportu domisi ir gyvena vikosiu pradedant šaškėm baigiamt sunkumais ir formule... dabar radau super paaiškinimą kai kabinėsis lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As uz kursus, ir lankiausi pas Rulle pries 1,5 metu. drinks_cheers.gif

Iki to laiko net nebuvau macius leles, net internete verysad.gif , bet visai nesigailiu, nes buvo tikras "šokas", ta prasme, kad labai viskas buvo idomu ir naudinga.

O paskui jau prisirinkau informacijos per visur:zurnalai, knygos, parodos, kursai ir , aisku, internetas thumbup.gif

Manau, kad susitikti, pasirodyti "gyvas" leles yra labai naudinga, nes jokioje nuotraukoje viso leles grozio nepamatysi.
Atsakyti
O jei esi vedinas tik didelio noro, klaidu (ir daug) neishvengsi.

be abejo, kad klaidu neisvengsi, bet juk is klaidu ir mokomes smile.gif
Svarbiausia, manau, neskubet. Lipdyt po truputi. Jei viena diena nulipdyta galva, kita diena atrodo netobula - galima gi pataisyti, kazkur padrozti, kazkur prilipdyti. Dar sekancia diena sviezia akimi paziurejus vel pataisyti paslifuoti... ir taip kol gausis tai ko norisi.

Na, bet zinoma, gi visokiu zmoniu buna: vieniems lengviau mokytis savarankiskai, kitiems - darant kartu su mokytoju. smile.gif
Atsakyti