Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

aciu debesyla, aciu rooma man labai svarbus jusu visu mergaiciu ivertinimas, tai skatina ciupti nauja darbeli........dabar po truputi atsigaunu po minetos nesekmes su griliumi ir jau nulipinau viena tik jau kepima vis atidedu doh.gif bijau kad vel smegenai nesusisuktu ir griliaus nepavaryciau lotuliukas.gif , geras zenklas kai is nesekmiu jau juokas ima......
Atsakyti
Mimo, tai as tai tikrai noriu to teptuko, gal net kokiu 3 skirtingu dydziu. Bet va klausimelis... O tavo broluzis kur Lietuvoje gyvena? Nes as tai Vilniuje pvz, kitos mergaites kitur... Tai ar bus patogu paskui atsiimti?? Nes kad nebutu taip, jog sutaupem siuntimo islaidas (apie 5 Litai turbut gautusi, kiek ziurejausi dabar banderoliu kainas), o paskui isleisim daugiau keliaudamos tu teptukeliu atsiimt lotuliukas.gif Zinot kaip sako, skupas moka du sykius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 03, 23:39)
Teptukas lyg ~4 eurus kainavo, o siuntimas gal kokius 70 euro centu...Jus pagalvokit mergaites. Pas mane brolis sveciuojasi-tai jam iduociau griztant-sutaupytumet pasto islaidas.

Man irgi viena, jei registruoji visas norincias biggrin.gif
Buciau labai dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
maciau tokius ir pas mus siaip
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2009 03 04, 13:02)

o kur matei, jei nepaslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 03 04, 13:17)
o kur matei, jei nepaslaptis biggrin.gif

kolege rodos toki pirko kalipedoj paletei janonio gatvej, siandien paklausiu pas ja tiksliai. dar pamenu kaip gyresi:}
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2009 03 04, 13:02)

Gal galetum patiksinti, kur konkreciau pas mus? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 04, 13:31)
Gal galetum patiksinti, kur konkreciau pas mus?  g.gif smile.gif

O Vilniuje niekas tokiu nemetet??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 03 04, 14:52)
O Vilniuje niekas tokiu nemetet???  g.gif

Su Rulle kalbejau, tai ji sake, kad Vilniuj kosmetikos pardej matė, tik nepasitikslinau kokioj, bet gal prie makijazo reikmenu ir rastum? g.gif
Atsakyti
matau visos uzsidege guminiu irankiu biggrin.gif

kai lipdziau lele is kepamos mases, naudojau pati paprasciausia sintetini tapybos teptuka - pavirsius gaunasi labai lygus, ir visokias rauksleles ispaudinet patogu.
Sakyciau iseitis, kol guminuku nera smile.gif

Tik ore stingstanciai masei netinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 03 04, 17:51)
matau visos uzsidege guminiu irankiu  biggrin.gif
kai lipdziau lele is kepamos mases, naudojau pati paprasciausia sintetini tapybos teptuka - pavirsius gaunasi labai lygus, ir visokias rauksleles ispaudinet patogu.
Sakyciau iseitis, kol guminuku nera smile.gif
Tik ore stingstanciai masei netinka.  g.gif

teptuką? tokie kur paprasti už litą būna? kažkaip man sunku įsivaizduoti, gal ne apie tai galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 03 04, 22:37)
teptuką? tokie kur paprasti už litą būna? kažkaip man sunku įsivaizduoti, gal ne apie tai galvoju  g.gif

nusipirkau kazkada 4 uz 2 Lt. Balti tiesiai kirpti teptukai (pirkau pigius, kad negaila ismest butu jei su aliejiniais dazais sutepciau).
Pasirode kad ir modelinui glostyti labai tinka smile.gif Buna ju visokiu plociu, as naudojau 1 cm plocio didesnem detalem, ir 0.5 cm mazesnem.
Atsakyti