Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(shiZZla @ 2009 03 03, 10:50)
nauja mergate padaryta su naujom mokynem:}

mokynes visada ikvepia padaryti kazka naujo;}

thumbup.gif
Man gyvai atrodo dar ispudingiau, gal truputi nuotraukos pertamsios? Ar cia mano kompas taip rodo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 03 03, 10:14)
Viskas aišku su tais priedais, akimis ir t.t. literatūra, nėra pas mus to  mad.gif , bet ore stingstančių yra masių pirkti net keletas rūšių, todėl ir klausiu kokią dar verta atsisiųsti ore stingstančią masę ir kokie jos privalumai? jei nesunku atsakyti  blush-anim-cl.gif

nelabai suprantu ko klausiat:} "ore stingstančių yra masių pirkti net keletas rūšių, todėl ir klausiu kokią dar verta atsisiųsti " - tai kam sisuti jei ju ir taip Lietuvoje yra?
vaziuoju i Rusija pastoviai ir vezu viska ish ten nes viskas pygiau ir man patogiau supirkti viska vienoj vietoj. O jau mases privalumai - kiekvienam pagal igudzius ir reikalavimus. Informacijos shia tema yra nerealus kiekis interneto begalybei. Kai kas ir EfaPlast miegsta ir yra Rusijoj labai kietu meistriu dirbanciu tik su shia medziaga nors asm man ji ishvis nelimpa... jei klausymas tik paciame molyje tai nieko ish Rusijos papildomai siustis neverta:} Visko yra pas mus

Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2009 03 03, 10:17)
thumbup.gif
Man gyvai atrodo dar ispudingiau, gal truputi nuotraukos pertamsios? Ar cia mano kompas taip rodo???  g.gif

:}}}
Jo foto tikrai per tamsios:{{ man dazniausiai draugas fotografuoja bet shi karta jo po ranka nebuvo:} O lelyte labai maza del to realybeje geriau atrodo - nuotraukose kiekvienas trupinelis nelygus ishryshkeja:} Jos galvyte gi gal 3 -4 cm tik o nuotrauka per visa monitoriu hehe

g.gif
Atsakyti
Viskas aišku, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 02, 22:09)
ramushka, jau leliusiuko zavumas! wub.gif Veidelis toks svelnus ir dvelkiantis ramybe. Ir tavo vyrioka reik pagirti uz grazu tavo kurinio iamzinima drinks_cheers.gif . As tik kepuraites raistelius buciau emusi plonesnius (kazin ar imanoma rasti?!), nes jie atrodo per dideli prie tokios mazos gleznos lelytes. I tavo maziuka paziurejus ir man kilo noras toki pupsika nulipdyt. Siandien imsiuos darbo ! smile.gif

na tai smulkiausia juostele kokia radau...taciau man tokia mintis sove ja iverti na kontrastui,,,,,mazulycio trapumui pabresti...................

lauksiu mimo tavo kudikelio...atidarinesime vaiku darzeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 03 03, 00:04)
Imetu nuorodele:
http://www.rexart.co..._shapers_lg.gif
Maniskis yra paskutinis. As su juo vos ne viska formuoju. Dar noreciau stambesni nusipirkti, grubioms detalems.

O kokioje parduotuveje cia ju galima nusipirkt LT?
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 03 03, 12:48)
O kokioje parduotuveje cia ju galima nusipirkt LT?

as tais paciais naudojuosi superinis dalykelis tie guminiai teptukai jokie medinukai neprilygasta gaunasi lygus glotnus pavirsius...ir jokio slifavimo nebereikia.....tik va as vienus pirkau Stambule o kitus Slovakijoje.....lietuvoj tokiu dar neaptikau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2009 03 03, 10:26)
nelabai suprantu ko klausiat:} "ore stingstančių yra masių pirkti net keletas rūšių, todėl ir klausiu kokią dar verta atsisiųsti " - tai kam sisuti jei ju ir taip Lietuvoje yra?
vaziuoju i Rusija pastoviai ir vezu viska ish ten nes viskas pygiau ir man patogiau supirkti viska vienoj vietoj. O jau mases privalumai - kiekvienam pagal igudzius ir reikalavimus. Informacijos shia tema yra nerealus kiekis interneto begalybei. Kai kas ir EfaPlast miegsta ir yra Rusijoj labai kietu meistriu dirbanciu tik su shia medziaga nors asm man ji ishvis nelimpa... jei klausymas tik paciame molyje tai nieko ish  Rusijos papildomai siustis neverta:} Visko yra pas mus
Papildyta:
:}}}
Jo foto tikrai per tamsios:{{ man dazniausiai draugas fotografuoja bet shi karta jo po ranka nebuvo:} O lelyte labai maza del to realybeje geriau atrodo - nuotraukose kiekvienas trupinelis nelygus ishryshkeja:} Jos galvyte gi gal 3 -4 cm tik o nuotrauka per visa monitoriu hehe

g.gif

Sveika, labai idomi tavo paskutine lelyte, patinka , kad mąsto, o ne siaip sau lele. thumbup.gif
Gaudau tave uz liezunio:supratau, kad pastoviai vazineji i Rusija, gal galetum parvezti sio bei to, aisku uz mokesti?
Mane domina naujausi zurnalai ir knygos.
Atsakyti
o apie kokius zurnalus kalbate tuos kur daug lelyciu unsure.gif ,,,,apie jas ir ju kuryba g.gif kaip butu idomu paziureti kas tai........o kaip ten apie susimatyma leliyciu pasimaivymma kadais kalbejom...tos minties juk nepamirsom.....smagu butu pavasari koki pasimatyti
Atsakyti
pabaigiau ir as

""Žvaigždžių princas'' hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 03, 14:35)
pabaigiau ir as

TU TIKRA SAUNUOLE!!! Juk cia pirma lele, o juk tu dar ne kursu nebaigus - cia tai bent!!! thumbup.gif

Cia tavo kursu kolege jei ka hi.gif
Atsakyti
Oho, YYla, tikras princas su tokiais rūbais biggrin.gif matyt žvaigždėm stebisi, nes veido išraiška tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 03, 13:35)
pabaigiau ir as

lenkiu galva good.gif jei cia pirma lele, tai kokios kitos bus thumbup.gif ypac veidukas israiskingas tavo princo.
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2009 03 03, 12:54)
as tais paciais naudojuosi superinis dalykelis tie guminiai teptukai jokie medinukai neprilygasta gaunasi lygus glotnus pavirsius...ir jokio slifavimo nebereikia.....tik va as vienus pirkau Stambule o kitus Slovakijoje.....lietuvoj tokiu dar neaptikau  unsure.gif

vaje unsure.gif ir as tokiu noriu, bet jei LT nera.... Merginos gal kuri i uzsieni vaziuosit artimiausiu metu? ax.gif
Atsakyti