Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 14:09)
na rodausi su savo dar vienu kudikeliu ....kūdikis

Kaip grazuuu... wub.gif
Svelnybes isikunijimas.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 03 02, 13:46)
Kaip grazuuu... wub.gif
Svelnybes isikunijimas.

man tokie kudikeliai nuoguteliai patinka nulipdei ir psio renkti nebereikia nes ir taip nuostabus......sita lipdziau jau pagal uzsakyma ..turejau konkretu modeli lotuliukas.gif ......
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 13:52)
man tokie kudikeliai nuoguteliai patinka nulipdei ir psio renkti nebereikia nes ir taip nuostabus......sita lipdziau jau pagal uzsakyma ..turejau konkretu modeli  lotuliukas.gif ......

neisivaizduoju, kaip susikrapstyi su tokiu mazium.
bet man kitas dalykas labai i akis krito - labai jau fotkes profiskos smile.gif ar nebusite tamsta profesionalus fotografas? ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 13:09)
na rodausi su savo dar vienu kudikeliu ....kūdikis

Ramuchka sveikinu 4u.gif thumbup.gif , nera zodziu kaip grazu.
Man tokie smulkus kurineliai yra "aukstasis pilotazas", jei ne paslaptis is kokios mases pagamintas?
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 02, 14:07)
neisivaizduoju, kaip susikrapstyi su tokiu mazium.
bet man kitas dalykas labai i akis krito - labai jau fotkes profiskos smile.gif ar nebusite tamsta profesionalus fotografas?  ax.gif  4u.gif  smile.gif

as rankdarbiais uzsiimu o vyras foto megejas viska man fotkina....jis pas mane mylimiausias foto profas.....
cia fimo kepamas...........rezultatai jo saunus tas naturalus atspalvis...na jei teisingai iskepi..........penktadieni plaukus nusiroviau kai didele lele ant griliaus pavariau...geriau buciau ryto palaukus ir sviesia galva pabaigus...bet vis per ta skubejima...........tai mano krasnavica kaip po soliariumo smarkaus ir seip graudu ziureti ir idirbio gaila...rankos nusviro kita daryti.....ikaliau mikdomuju ir ejau miegoti...sapna susapnavu kad per nakti pusles atlego ir idegis dingo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 14:19)
as rankdarbiais uzsiimu o vyras foto megejas viska man fotkina....jis pas mane mylimiausias foto profas.....
cia fimo kepamas...........rezultatai jo saunus tas naturalus atspalvis...na jei teisingai iskepi..........penktadieni plaukus nusiroviau kai didele lele ant griliaus pavariau...geriau buciau ryto palaukus ir sviesia galva pabaigus...bet vis per ta skubejima...........tai mano krasnavica kaip po soliariumo smarkaus ir seip graudu ziureti ir idirbio gaila...rankos nusviro kita daryti.....ikaliau mikdomuju ir ejau miegoti...sapna susapnavu kad per nakti pusles atlego ir idegis dingo  cool.gif

Jei dirbi su fimo tai neskubek dejuoti. tongue.gif Zinok galima daug ka istsisyti,pvz gali fima ant virsaus tepti ir dar karta kepti. bigsmile.gif
Man buvo ivykis, kad lele nukrito ir skilo galva zando srytyje, tai as ja nuemiau ir per nauja apklijavau fimu, vel iskepiau ir buvo gerai g.gif
Pabandyk pataisyti biggrin.gif
O kokios spalvos cia fimas ir kokio minkstumo? ir kokioje temp. kepi ir kiek laiko?
Atsakyti
ramushka, o kaip padarai, kad raukšlytės išryškėtų? kuo jas tepi?
Atsakyti
kepu is rausvo fimo ...o kad minkstumo buna keletos tipu tai apie tai nieko nesu girdejusi.....cia tas kur ant pakelio parasyta porcelenas....o raukslytes paraudoninu akriliniais dazais.....jie graziai susigeria...........
sakot galima pakartotinai kepti blyn o as jau pagadinau ja..........nukarpiau visas vielikes....o tai negi nebijo dvigubo kepimo ...nors as jos net iki galo neiskepiau nes pamaciau kas darosi ir puoliau traukti lauk............manau kad prie tos nesekmingos negrysiu...jos jau aura nebe ta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 13:52)
man tokie kudikeliai nuoguteliai patinka nulipdei ir psio renkti nebereikia nes ir taip nuostabus......sita lipdziau jau pagal uzsakyma ..turejau konkretu modeli  lotuliukas.gif ......

O dieve, kaip grazu!!!!!!!!! O kaip suprast turejai konkretu modeli? Kita lelyte, ar gyva leliuka?? blush2.gif As irgi noreciau toki pabandyti, bet net neisivaizduoju tiesa sakant, kaip padaryt taip tikroviskai doh.gif Visos tos raukslytes ir proporcijos... Nebent lipdyciau pagal koki pavyzdi, bet kad tokio neturiu... Nu sakes, man net asara istrysko is to grazumo.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 02, 15:07)
bet man kitas dalykas labai i akis krito - labai jau fotkes profiskos smile.gif ar nebusite tamsta profesionalus fotografas?  ax.gif  4u.gif  smile.gif

As ta pai norejau parasyt, bet kazkaip pagalvojau, kad pirma verciau pati leliuka pagirsiu. lotuliukas.gif Foto tai tikrai superines, bravo ir vyrui!!! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 03 02, 17:23)
O dieve, kaip grazu!!!!!!!!! O kaip suprast turejai konkretu modeli? Kita lelyte, ar gyva leliuka??  blush2.gif As irgi noreciau toki pabandyti, bet net neisivaizduoju tiesa sakant, kaip padaryt taip tikroviskai  doh.gif Visos tos raukslytes ir proporcijos... Nebent lipdyciau pagal koki pavyzdi, bet kad tokio neturiu... Nu sakes, man net asara istrysko is to grazumo.. wub.gif

aciu hausinka uz pagyrima....visada taip gera tai girdeti...o modeli turejau tikru tikriausia leliuka...na bet lipdziau tai pagal nuotraukytes ax.gif ...na kaip panasus gavosi geriausia ivertins tik kudikio mama... wub.gif . o is aikciojimu ir kitu jaustuku istiktuku supratau kad gavosi (svarbiausia kad nepanasus i kaimyna)
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2009 03 02, 17:27)
As ta pai norejau parasyt, bet kazkaip pagalvojau, kad pirma verciau pati leliuka pagirsiu.  lotuliukas.gif  Foto tai tikrai superines, bravo ir vyrui!!!  ploja.gif

blush2.gif vyras didziausias mano darbeliu gerbejas ir skatintojas(as naktimis lipdau o vyras uki prilaiko ant savo peciu ir valgyt paduoda blush2.gif )...jis net spec iranga nori pirkti darbeliam fotkint na tik as pristabdau...nu kam islaidaut krize visgi doh.gif

perduosiu pagyras ....jam tai bus labai malonu....
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 03 02, 17:33)
aciu hausinka uz pagyrima....visada taip gera tai girdeti...o modeli turejau tikru tikriausia leliuka...na bet lipdziau tai pagal nuotraukytes  ax.gif ...na kaip panasus gavosi geriausia ivertins tik kudikio mama... wub.gif . o is aikciojimu ir kitu jaustuku istiktuku supratau kad gavosi (svarbiausia kad nepanasus i kaimyna)

reiks ir man pabandyt pagal dukreles nuotraukas padaryt koki kudikeli... butu grazu idet toki maziuka kokiai lelei i glebi ax.gif nors, zinoma, kol padaryciau toki grazuoli kaip tavo, tai dar man toli toli saukia...
Atsakyti