Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(hausinka @ 2009 02 26, 23:13)
Kazkotais man ta nuoroda neveikia sad.gif jokiu nuotrauku nematau... spaudaliojau spaudaliojau, nieks nesijungia, jokios reakcijos  g.gif

mmm man irgi neveikia, gal kokio flasho trūksta?.. g.gif
Atsakyti
Gal jusu internetas labai letas, todel nerodo? Ten milziniskos nuotraukos, reikia luktelt kol uzkraus verysad.gif Pas mane labai greitai atsidaro, tad tikrai ne nuorodoje suo pakastas.

Ar pamenate, minejau,kad padariau dvi mazutes kaliauses,kurias buvo geda parodyti? Tai va-viena daugmaz pagrazinau,kad ir jums nebesarmata parodyt mirksiukas.gif Ji pas mane vargse labai nukentejo-kai prie lango matavau plauku sruogeles-tai isslydo is ranku ir uzkrito uz radijatoriaus verysad.gif . As ja iskrapsciau be kokiu 7 pirstu doh.gif . Kiek ju suradau-priklijavau...matosi nuotraukoje. Likusius galvoju atskirai nulipdyti ir priklijuoti. Turiu dar ideja pasodinti ja ant samanu kilimo, i kuri ibestas medelis. O ji uzvertusi galva stebi ciulbanti pauksteli. Ji dar zadu nulipdyti ir apklijuoti pukeliais (kaip tik mano papuginas plunksnas meta-tai viso to gerio nors pruda prusk rolleyes.gif )Nors net nezinau ar verta stengtis, kas ja ims tokia paliegele...

Tiesa-jos kojos ir rankos lankstosi.
Lauksiu pasiulymu,kaip dar galeciau rubelius pagrazinti.
Is virsaus
Is sono
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 27, 23:40)
Gal jusu internetas labai letas, todel nerodo? Ten milziniskos nuotraukos, reikia luktelt kol uzkraus verysad.gif Pas mane labai greitai atsidaro, tad tikrai ne nuorodoje suo pakastas.

Ar pamenate, minejau,kad padariau dvi mazutes kaliauses,kurias buvo geda parodyti? Tai va-viena daugmaz pagrazinau,kad ir jums nebesarmata parodyt mirksiukas.gif Ji pas mane vargse labai nukentejo-kai prie lango matavau plauku sruogeles-tai isslydo is ranku ir uzkrito uz radijatoriaus verysad.gif . As ja iskrapsciau be kokiu 7 pirstu  doh.gif . Kiek ju suradau-priklijavau...matosi nuotraukoje. Likusius galvoju atskirai nulipdyti ir priklijuoti. Turiu dar ideja pasodinti ja ant samanu kilimo, i kuri ibestas medelis. O ji uzvertusi galva stebi ciulbanti pauksteli. Ji dar zadu nulipdyti ir apklijuoti pukeliais (kaip tik mano papuginas plunksnas meta-tai viso to gerio nors pruda prusk rolleyes.gif )Nors net nezinau ar verta stengtis, kas ja ims tokia paliegele...

Tiesa-jos kojos ir rankos lankstosi.
Lauksiu pasiulymu,kaip dar galeciau rubelius pagrazinti.
Is virsaus
Is sono

Internetas pas mane sakyciau netgi greitas, tai nemanau, kad del to... Matyt kokios kitos pas mane bedos. Nes bandziau ir laukti ilgai, palikau kompa vos ne valandai kol kitus darbus dariau, o grizus radau ta pati vaizdeli...
O kokia lelyte miela ax.gif Tikra coliuke. Butinai padaryk jai ta samanu kilima su medeliu, tegul turi savo pasauli mirksiukas.gif
As dar ten paziurejau kitas foto, tai labai suzavejo ta porele zmogiuku thumbup.gif Tokie atrodo paprasti, gal net primityvoki, bet tokie zavus wub.gif Neveltui sakoma, kad genealu tai kas paprasta. Net as tokiu uzsimaniau pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
hausinka, tie zmogeliukai yra ...kaip cia issireiskus g.gif -pusgaminiai tongue.gif Jie dar gaus seveliuras, rubus ir batukus. Tiesiog neturiu rubams tinkamos medziagos-pas mane visos tamsios. Tad ir laukia jie savo eiles tokie pliksiai. Zodziu-leles su tesiniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 28, 16:09)
hausinka, tie zmogeliukai yra ...kaip cia issireiskus g.gif -pusgaminiai tongue.gif Jie dar gaus seveliuras, rubus ir batukus. Tiesiog neturiu rubams tinkamos medziagos-pas mane visos tamsios. Tad ir laukia jie savo eiles tokie pliksiai. Zodziu-leles su tesiniu wink.gif

O man jie tai ir taip gerai atrodo, as tai nieko daugiau ir nedaryciau... Na bet, zinoma, cia tau spresti nes jie tavo kuriniai mirksiukas.gif Siaip man pasirode, kad tokie, kokie jie dabar yra, tai puiki interjero detale ant kokios sofutes.. Na kai kitos deda pagalveles, o as prideciau va tokiu zmogiuku, be jokiu rubu ir seveliuru... Butinai pasirodyk, kai jau padarysi savo varianta!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif visa foruma,perskaiciau,ilgai kaupiausi ir nulipdziau dvi galvytes,kaip cia graziau issireiskus,( baisuokliukus ), biggrin.gif Bet kaip bebutu noreciau juos davesti iki galo.Lipdziau is ,molis kietejantis ore,gal galetumet patarti ka dabar tureciau daryti? (slifuoti ir su kuo,ir gal dar lakuoti,irgi nezinau su kuo) Jau atplesusi pokeli pamaciau kad tai prastoka medziaga,bet kadangi pati gyvenu ne LT tai mama nupirko.Na cia butu mano kaip ir juodrasciai,tik labai noretusi juos davesti iki galo,nes tikriausiai iskils dar ne vianas klausimas,del batuku,plauku ir tt.Aisku kai uzbaigsiu juos butinai parodysiu-galesim kartu pasijuokti lotuliukas.gif Labai aciu is anksto blush2.gif
Atsakyti
slifuoti tai su svitriniu popierium. nusipirk ivairiu siurkstumu ir slifuok kol bus lygu (kauke irgi nepakenks, nes gausa dulkiu nuo slifavimo).

del lako pati dar neissiaiskinau, tai gal kitos ka patars
Atsakyti
nauja ne visada geriau nei sena, sveika prisijungusi prie musu burio 4u.gif
Tu idek savo baisuokliukus-tai mergaites gal daugiau patarimu duos. O dabar, kai nera ko aptarineti-tai ir patarimus sunku dalinti. As savo paskutines lialkas irgi is ore dziustancio lipdziau, bet slifuoti nereikejo, tad nieko negaliu patart ax.gif
Atsakyti
mimo o tau pirstu antspaudu neliko? ;o nes as tai is ladoll lipdziau, tai slifavau pirstu atspaudus ir mini nelygumus
Atsakyti
QUOTE(nauja ne visada geriau nei sena @ 2009 03 01, 10:52)
Labas rytas 4u.gif  visa foruma,perskaiciau,ilgai kaupiausi ir nulipdziau dvi galvytes,kaip cia graziau issireiskus,( baisuokliukus ), biggrin.gif  Bet kaip bebutu noreciau juos davesti iki galo.Lipdziau is ,molis kietejantis ore,gal galetumet patarti ka dabar tureciau daryti? (slifuoti ir su kuo,ir gal dar lakuoti,irgi nezinau su kuo) Jau atplesusi pokeli pamaciau kad tai prastoka medziaga,bet kadangi pati gyvenu ne LT tai mama nupirko.Na cia butu mano kaip ir juodrasciai,tik labai noretusi juos davesti iki galo,nes tikriausiai iskils dar ne vianas klausimas,del batuku,plauku ir tt.Aisku kai uzbaigsiu juos butinai parodysiu-galesim kartu pasijuokti lotuliukas.gif  Labai aciu is anksto  blush2.gif

Svieka prisijungus wink.gif smile.gif kaip sake swan, slifuok paprasciausiu svitriniu. del lakavimo - as lakuoju tik "makiaza" jei galima taip pasakyti. Kai nupaisau akis ir lupas ant virsaus uzlakuoju, kad nenusitrintu. gal ir nebutina, bet uztikrinciau. naudoju akrilini skaidru laka ir akrilinius dazus
sekmes wink.gif ir laukiam ax.gif
Atsakyti

na rodausi su savo dar vienu kudikeliu ....kūdikis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 02 kovo 2009 - 12:11
QUOTE(ramushka @ 2009 02 27, 17:13)
KLAUSIMELIS mamunei o kajaus batelis is odos kaip suprantu ar priekine odele kaitinai kad taip dailiai islinkusi? na nosyte turiu omeni kad be raukslytes ir seip  ax.gif

Ačiū, Zyzane, uz komplimentus, smagi, kai pagiria biggrin.gif , O Gerdos tai nezinau ar darysiu jau ir taip didele kompozicija gavosi.
Noreciau karaliene pastatyti ant "ledo gabalo" , o Kajus sedi auksciau ir lieciasi galva su ranka, bet dabar neturiu laiko, nes grizau is Vilniaus su "namu darbais"-padaryti tekstiline lele per dvi savaites, tai man tokiai krapstukei, tai reikia skubeti.

Ramushka, kai ant kurpalio tempi TIKRA oda, tai ji tempiasi, o padeli patepi klijais ir ta krasteli priklijuoji (aisku, reikia palaikyti kol prilimpa).
As nieko nekaitinu, zinau tik kad oda galima drekinti, jei ji kieta, ir uztempti, bet tada neaisku ar prilips (as klijuoju su lipalu) drinks_cheers.gif
Atsakyti