QUOTE(mimo @ 2009 02 27, 23:40)
Gal jusu internetas labai letas, todel nerodo? Ten milziniskos nuotraukos, reikia luktelt kol uzkraus

Pas mane labai greitai atsidaro, tad tikrai ne nuorodoje suo pakastas.
Ar pamenate, minejau,kad padariau dvi mazutes kaliauses,kurias buvo geda parodyti? Tai va-viena daugmaz pagrazinau,kad ir jums nebesarmata parodyt

Ji pas mane vargse labai nukentejo-kai prie lango matavau plauku sruogeles-tai isslydo is ranku ir uzkrito uz radijatoriaus

. As ja iskrapsciau be kokiu 7 pirstu

. Kiek ju suradau-priklijavau...matosi nuotraukoje. Likusius galvoju atskirai nulipdyti ir priklijuoti. Turiu dar ideja pasodinti ja ant samanu kilimo, i kuri ibestas medelis. O ji uzvertusi galva stebi ciulbanti pauksteli. Ji dar zadu nulipdyti ir apklijuoti pukeliais (kaip tik mano papuginas plunksnas meta-tai viso to gerio nors pruda prusk

)Nors net nezinau ar verta stengtis, kas ja ims tokia paliegele...
Tiesa-jos kojos ir rankos lankstosi.
Lauksiu pasiulymu,kaip dar galeciau rubelius pagrazinti.
Is virsaus
Is sono
Internetas pas mane sakyciau netgi greitas, tai nemanau, kad del to... Matyt kokios kitos pas mane bedos. Nes bandziau ir laukti ilgai, palikau kompa vos ne valandai kol kitus darbus dariau, o grizus radau ta pati vaizdeli...
O kokia lelyte miela

Tikra coliuke. Butinai padaryk jai ta samanu kilima su medeliu, tegul turi savo pasauli
As dar ten paziurejau kitas foto, tai labai suzavejo ta porele zmogiuku

Tokie atrodo paprasti, gal net primityvoki, bet tokie zavus

Neveltui sakoma, kad genealu tai kas paprasta. Net as tokiu uzsimaniau pasidaryt