Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

iki šiol tyliai skaitydavau šią temą ir nesireiškiau ax.gif , o dabar ne tik kad prabilau, bet nusprendžiau parodyti savo naujausią lėlę. Laukiu Jūsų pastabų ir kritikos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
blink.gif wub.gif
kada aš prisiruošiu pabandyt ... blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
koks rubas wub.gif ir rankos ir kojos labai grazios. thumbup.gif
Atsakyti
Ir šiai šauniai temai kai ką radau bigsmile.gif

Tutorialas kaip pasigaminti KIMEKOMI lėlę
Atsakyti
Na mano mergina swape jau gavo dovana, tai galiu jau ir cia pasirodyti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laimikai - kokia fainuolė tavoji mergaitė wub.gif Labai miela... (o swape jau tokio lygio dovanos daromos?Nieko sau ...)
Kaip jos rūbelis padarytas? Nuotraukoj toks lyg lakuotas atrodo g.gif O iš ko lipdei? Paperclay? Truputį daugiau pakomentuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikas @ 2008 11 07, 01:13)
Na mano mergina swape jau gavo dovana, tai galiu jau ir cia pasirodyti.

wub.gif wub.gif wub.gif blink.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif griūk negyvas, kokia graži, velnias, ko aš tam svape nedalyvavau doh.gif

kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvaut, o taip noriu išmokt lėlytes daryt... nebent mažiuką paskui pieno barą neštis visur smile.gif vieną lėlę lipdyčiau, o kitą pamaitint karts nuo karto reiktų, na dar ir sauskelnes pakeist lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 07 lapkričio 2008 - 07:43
Ievuschka, tai uzeik i swapa ir pamatysi kiek merginos gerio gavo dovanu, dar geresniu uz mano lele. O leles rubas pasiutas is baltos medvilnes, tada medvilne nudazyta norima spalva, o ant virsaus klijavau servietele tokia stora, beveik kaip medzegine. Turiu tu servieteliu graziu rastu, tai kazkaip ir kilo tokia mintis. Bet kazkaip tai daug darbelio darant , toki ruba, o rezultatas, net nznau ar vertas to.
Darau jau vienai "senai" galvai kuna, tai si syki jau nebesendinsiu rubo.
Kaip merginos pasisedejot? Kaip man sunku buvo iseiti pamacius visus tuos kailiukus, o ir su jumis norejosi pasneketi daugiau. Bet gal dar darysite susitikima?
Nors kailiuku praktiskai neciupinejau, bet man jie stovi akyse, noriu noriu is tokio kailiuko siuti meskiuka doh.gif Tik daba supratau, kad ne i tema truputi rasiau. Tai ats lauksiu meskomanijoj mirksiukas.gif
Papildyta:
ai, ten ant tos medziageles dar lipalo uztepiau.
Atsakyti
Laimikai, labai graži tavo lėlė thumbup.gif Labai patiko jos šukuosena, gražios kojytės ir batukai superinei. O suknytė tai išvis g.gif kiek ten darbelio būta.
Atsakyti
Gal kam pravers
http://picasaweb.goo...ClothDollFaces#
Atsakyti
rooma, kokia įdomi lėlė! Labai savita, išraiškinga. Rūbas išvis fantastiškas.

Laimikai,tavo mergaitė irgi labai originali. Dar kai paskaičiau, kaip suknutę darei... Oho. Kažkas gavo fantastišką dovaną.

O čia mano antros lėlės galva. O gal reikėtų rašyti, kad pirmos tikrai mano darytos (pirmąją padėjo daryti rulle) lėlės galva. Šiandien padariau, dar net nenulakavau akių ir lūpų, bet labai knietėjo nufotkint. Nemoku daryt blakstienų sad.gif

user posted image
user posted image

o čia jos šukuosena iš arčiau:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuvaliau antakius ir blakstienas - daug geriau atrodo.... Gal visai blakstienų nepiešt g.gif: ...
Atsakyti