Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(mamune @ 2009 02 26, 15:26)
Ačiū Mimo, aišku, kad galim  pataisyti, nes juk viela viduje, tai viskas lankstosi, reiks pabandyt...
Skubėjau daryt, tai padelis nevykęs išėjo, turėjo Kajus aukščiau sėdėt, kad karalienė ranka jo galvą liestų,irgi reiks perdaryt g.gif

Taigi tikrai viskas labai super (na tik ta kojyte, tikrai labaik renta i akis... ) bet tai cia mizeris, palyginus su bendru vaizdu biggrin.gif
Man Kajus taip pat labai patiko - labai tikroviskas
O del to pagrindo, tai manau taip pat viskas gerai, man iskart toks ispudis, kad Kajus sedi ant laiptelio ir delioja savo veidrodeli. Proporcijos normalios, viskas tikrai manau gerai, ir ta karalienes ranka visai pateisinamai istiesta virs berniuko galvos (na ir kas kad neliecia...)
manau puiki kompozicija wink.gif
Atsakyti
Mamune!!! Nu Kajus koks!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sakes koks grazus vaikiskas veidelis. Man net truksta zodziu pagyroms.... Sniego karalienes suknia kokia grazi ir kruopsciai padaryta. Man tai viskas labai patinka, bet jau Kajus tai ypatingai dailus gavosi, ir veidelis ir rubeliai. Labai labai grazu.
Atsakyti
Ačiū Marguise ir Hausynka už pagyrimus, tai kitą savaitę dar parodysiu, pabandysiu jau pati įkelti, jei pavyks biggrin.gif

Šį savaitgalį važiuoju į Vilnių ,(man provincialei toookia šventė...) mokinsiuosi daryt tekstilines lėlytes, tai tikiuosi, kad pirmadienį rodysiu savo "šedevrą" biggrin.gif biggrin.gif

Taip, kad iki pirmadienio, gero savaitgalio visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamune labai simpatingas tavo Kajus, tik greit pasuk ta pedute i kita puse... skauda gi vaikui sitaip uzlauzus sedet smile.gif

Mimo graziu tu ten pavyzduku iskapstei...
http://www.pixiwillo...xie_gallery.htm
ypac man a antra nuoroda paliko ispudi.... joo... reiks pasitempt ties detalem smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 26 vasario 2009 - 16:33
Mergaites, dar viena nuorodele imetu. Ten pagrinde fejos. Nuotraukos labai dideles-tai kiekviena detale matosi-yra ko pasimokyti.
http://www.enaid.be/main.html
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 27, 00:00)
Mergaites, dar viena nuorodele imetu. Ten pagrinde fejos. Nuotraukos labai dideles-tai kiekviena detale matosi-yra ko pasimokyti.
http://www.enaid.be/main.html

Kazkotais man ta nuoroda neveikia sad.gif jokiu nuotrauku nematau... spaudaliojau spaudaliojau, nieks nesijungia, jokios reakcijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 26 vasario 2009 - 23:13
Keista g.gif , man viskas pasispaudzia. Dabar patikrinau nuoroda ir veikia. Nezinau,kaip galeciau padet unsure.gif
Atsakyti
Nuostabus darbas Mamune! Super!
Turiu klausima del batuku, labai jau grazus (kalbu apie Kajaus batus). Kas ten ju viduje? Cia jie klijuoti ar reikejo kiek nors siuti?
Pardon, jei durnas klausimas, jus gal visos jau diskutavot batu tema, bet man, kaip naujokei, biskiuka pakartosit ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
mimo labai grazi nuoroda...ilgai krauna bet verta laukti....kudikiai man fantastiski.....
Atsakyti
Aciu Tei ir Grama, kad pastebejot ne tik privalumus, bet ir trukumus biggrin.gif biggrin.gif

O batukai tai jokia ne paslaptis, as visoms lelems darau kurpali is pacio pigiausio ore stingstancio modelino, o po to apklijuoju kaip noriu ir su kokia noriu medziaga...

Karalienes batukai tai pirmiausia prisiuti karoliukai ant medziagos, po to priklijuoti ant kurpalio,, o Kajaus tai is karto klijuoti, nieks nesiuta smile.gif smile.gif smile.gif
Darbelio yra, bet gaunasi graziai tongue.gif
Atsakyti
Mamune, bravo!!! Uz Kaju ypatingai, del batuku as irgi seiles varvinau thumbup.gif Tokie grazus man, randoni bigsmile.gif Pati ledo karaliene - man noretrusi smailesniu ir astresniu kampu joje ir aplink ja, pas tave ji tokia visai geriete mergina, o ta gi - zaltys, bjaurybe!!! lotuliukas.gif Dar Gerda padaryk!!! mirksiukas.gif smile.gif Labai patiko suskiles veidrodis, as is karto supratau, kas cia, dar nebuvo net parasytas kompozicijos pavadinimas.

Atsakyti
KLAUSIMELIS mamunei o kajaus batelis is odos kaip suprantu ar priekine odele kaitinai kad taip dailiai islinkusi? na nosyte turiu omeni kad be raukslytes ir seip ax.gif
Atsakyti