Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

NU HAUSINKA TAVO MERGAICIUKE FAINUOLE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif IR KOJYTES IR BATUKAI REGIS NEBLOGI, IS VEIDUKO ATRODO AUGUSI O IS KOJYCIU MERGAICIUKE lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
smagu matyti miela akiai ir sirdziai puslpį. Gražu tokios pačių padarytos leles. manau greitu laiku prisijugsiu prie jūsų darbštuolėllių.

manau, kad kaip nediskutuotume lėlė yra lėlė. Kai išgirsti tokį žodį, jau suaugusiai norisi lėlę matyti tokią rafinuotą, gražią.

Tad gražu žiūrėti į jūsų pastangas thumbup.gif
Atsakyti
Dunyte, junkis junkis i musu rata. Gal kokiu svieziu ideju atnesi 4u.gif
hausinka, nu nerealu,jei galima plaukus raityt,kaip tik panorejus! Kita karta,kai klijuosi plaukucius, gal galetum fotosesija daryt? Labai noreciau is taves pasimokyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 02 25, 17:34)

Hausinka - kaip smagu matyti akivaizdzia pazanga  thumbup.gif . Tavo visu leliu veidukai man tokie jaukus, lupas buchkiui atstate, niam niam  lotuliukas.gif Sutinku del koju - labai gerai atrodo  - ir strazdanos liuks!!! As turbut dar ne viena lele pagaminsiu kol isdrysiu vienplauke padaryt, kol kas klijuoju abiem kairem rankom su kartshais klijais ir skubiai slepiu viska po kepurem  wink.gif O kuo ten kojikes apvyniotos???

Kojytes apsiutos storoka rausva marle (as visa kuna tokia apsiuvu, kad nesimatytu sintipono). O plaukus visoms savo lelems klijuoju taip, kad be kepures nesigedytu vaiksciot smile.gif nors dvi ir turi kiepas...
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 02 25, 18:49)

hausinka, nu nerealu,jei galima plaukus raityt,kaip tik panorejus! Kita karta,kai klijuosi plaukucius, gal galetum fotosesija daryt? Labai noreciau is taves pasimokyt ax.gif

Pabandysiu, jei tik gausis tai butinai.
Atsakyti
niu as jau nusipirkau ta sautuva....dar nebandziau bet savaitirai pabandyiu..paklausiau man parode yra keliu dydziu...net ant etiketes parodyta lele...plaukuciai nu zodziu smagu nes as galvojau kad ziauriai tai kainuoja....nes mama turi savo floristikos reikalams.....toki uz 100lt......
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 25, 11:12)

Tokios pastabos vercia sunerimti ir pasitempti... Bet kritika labai sveika  mirksiukas.gif

Tokia cia ir kritika is tokios "kritikes", kazi kaip butu, jei pati daryciau lotuliukas.gif , man leles "neikandamas" reikalas, taciau labai idomu. Siaip tikrai nesu nusistaciusi pries leles, tik vienos man grazios, kitos-varo siauba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 02 25, 20:58)
niu as jau nusipirkau ta sautuva....dar nebandziau bet savaitirai pabandyiu..paklausiau man parode yra keliu dydziu...net ant etiketes parodyta lele...plaukuciai nu zodziu smagu nes as galvojau kad ziauriai tai kainuoja....nes mama turi savo floristikos reikalams.....toki uz 100lt......

Aha aha buna ju ir brangiu... Bet mano pvz poreikiams tai to uz 10 lietuvisku pinigu - kolkas per akis biggrin.gif
Atsakyti
Įkeliu Mamunės lėlytes
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, kai prisėdau, tai kol visko neperskaičiau, tai nieko dirbt negalėjau, taigi:

Engu-ar dar tebeturi tą knygą, ir kur esi Lietuvoj? biggrin.gif

Marguise-nuostabios tavo sesės, labai patinka, kad judesyje thumbup.gif

Grama-puiki pirmoji lėlytė, truputį nedrąsi, bet kad pirma, todėl.(savaitgalį ir aš mokinsiuosi daryt tekstilines lėles, labai jau jos man patinka...) 4u.gif

shiZZla-lėlės be žodžių, svarbiausia yra kompozicija, man dar trūksta tokių minčių... doh.gif

Hausinka-kokia geruolė tavo lėlytė, man patinka, kad yra mimikoje mintis, kad lėlytė "protauja", o ne šiaip sau akį džiuginą thumbup.gif

Pavonija- ačiū, gal ir mano kūryba pasirodys jūsų teismui... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O jau esu...teiskit biggrin.gif
Lėlės vadinasi "Sniego karalienė ir Kajus"
Dar kartą ačiū Pavonijai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mamune, nu jau kaip man tas Kajus prie sirdies-tai ne tas zodis. Veidukas toks vaikiskas, siltas ir mielas wub.gif O ledo karaliene-tai tikrai ledine, tokia salta piktuole.
Kritikos punktas tik vienas- tu desine Kajaus kojyte ne i ta puse pasukai-tai atrodo tokia uzlauzta. Gal dar iseitu pataisyti?
Atsakyti
Atradau labai graziu puslapiu-pasidairykite, gal kils kokiu ideju jusu lelems:
http://www.fairygallery.be/index.htm
http://www.pixiwillo...ale_gallery.htm
http://www.elfengalerij.be/tine.htm

Tutorialas
http://www.goddess-d.../tutorials.html

Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 26, 15:00)
mamune, nu jau kaip man tas Kajus prie sirdies-tai ne tas zodis. Veidukas toks vaikiskas, siltas ir mielas wub.gif O ledo karaliene-tai tikrai ledine, tokia salta piktuole.
Kritikos punktas tik vienas- tu desine Kajaus kojyte ne i ta puse pasukai-tai atrodo tokia uzlauzta. Gal dar iseitu pataisyti?

Ačiū Mimo, aišku, kad galim pataisyti, nes juk viela viduje, tai viskas lankstosi, reiks pabandyt...
Skubėjau daryt, tai padelis nevykęs išėjo, turėjo Kajus aukščiau sėdėt, kad karalienė ranka jo galvą liestų,irgi reiks perdaryt g.gif
Atsakyti