Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

ax.gif o man bežiūrint į jūsų lelytes kilo toks klausimas.. pamąstymas..
sakoma, kad paprašius nupiešti šalia esantį žmogų(neprofui) jis ryškina tuos bruožus kurie pas jį ryškiausi.. na pvz.. jei daug šypsais kitą pieši su šypsena, jei akys didelės tavo tai jas didinsi ir kitam.. jei nosis didelė irgi ir pan.. o kaip yra jums kai lipdot..? blush2.gif na man tiesiog smalsu pasidarė..
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 25, 11:12)
As irgi katik pabaigiau savo nauja lele, siandien dukros gimtadienis, tai jai ir padovanosiu  4u.gif

Nagi, mergaite, pasigyrei, kad pagaminai, bet nesirodai g.gif nu nu nu smile.gif
laukiam demonstracijos wink.gif

coliukasv, as abejoju, kad save labai perteikiu per leles, nes jei padidinciau tas vietas, kurios ir taip pas mane dideles, tai gracijos "0" butu biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Na va, naujas mano darbelis (apie 40cm) ax.gif Atiduodu jusu teismui mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Marquise @ 2009 02 25, 12:38)
Nagi, mergaite, pasigyrei, kad pagaminai, bet nesirodai  g.gif nu nu nu smile.gif
laukiam demonstracijos wink.gif

Buvau dar nenufotkinus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 25 vasario 2009 - 11:44
hausinka, kokia faina tavo lelyte thumbup.gif smile.gif
Lamai man jos stovesena patikoir plaukai nerealiai gerai pritvirtinti. ax.gif
Kokia technika? Klijavai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marquise: 25 vasario 2009 - 12:39
QUOTE(Marquise @ 2009 02 25, 13:38)
hausinka, kokia faina tavo lelyte  thumbup.gif  smile.gif
Lamai man jos stovesena patikoir plaukai nerealiai gerai pritvirtinti.  ax.gif
Kokia technika? Klijavai?  g.gif

Karstu kliju pistoletu po plona sruogyte deliojau,vos ne po plauka doh.gif o virsugalviui visada pasidarau toki mini peruka (maza sruoga is apacios patepu klijais, paskui ja issklaidau kad apvaliai beveik kristu ir priklijuoju kur kliju sujungimas, kad uzmaskuot, tai tada atrodo pakankamai naturaliai, nes nemegstu plikes slepti po visokiom skrybeliukem ir kepuraitem). Nors tos kepures grazu, bet kai nuimi, norisi kad leles galva irgi butu grazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 25, 13:51)
Karstu kliju pistoletu po plona sruogyte deliojau,vos ne po plauka  doh.gif  o virsugalviui visada pasidarau toki mini peruka (maza sruoga is apacios patepu klijais, paskui ja issklaidau kad apvaliai beveik kristu ir priklijuoju kur kliju sujungimas, kad uzmaskuot, tai tada atrodo pakankamai naturaliai, nes nemegstu plikes slepti po visokiom skrybeliukem ir kepuraitem). Nors tos kepures grazu, bet kai nuimi, norisi kad leles galva irgi butu grazi  blush2.gif

Nu tai dar viena klausima pakalausiu - kas tie karsti klijai ir kur ju pirkti? jau ne pirmoje vietoje skaitau, kad juos naudoja, bet vis neissiaiskinu, kur ju rasti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 02 25, 13:56)
Nu tai dar viena klausima pakalausiu - kas tie karsti klijai ir kur ju pirkti? jau ne pirmoje vietoje skaitau, kad juos naudoja, bet vis neissiaiskinu, kur ju rasti... blink.gif

senukuose paklausk bet kurio ten besisukiojancio darbuotojo ir parodys kur jie randasi. Ten taip ir klausk "kur rast karstu kliju pistoleta ir pacius klijus" smile.gif Tie pistoletai nebrangus, as uz saviski gal 10 litu mokejau.. I juos dedasi tokios apvalios kliju lazdeles, ikisi i rozete, klijai pakaista ir per gala pistoleto principu bega klijai (kiek spausi, tiek begs). Patepi leles galva, greitai pridedi plauku sruoga ar kazka kita, ka nori priklijuot, ir prispaudi. Sukieteja labai labai greitai. Patogus daiktas. Be to tu kliju lazdeliu yra pirkt visokiausiu, net ir spalvotu, jei kazka klijuot nori gali paderint. Nors as tai perku universalius bespalvius ir nesuku galvos. Sakau, Senukuose paklausk, ir parodys, kad nereiketu klaidziot ir ieskot.... Arba siaip sodo prekiu parduotuveje buna dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 25 vasario 2009 - 13:22
Nu reikes vaziuoti paieskoti smile.gif aciu, uz toki issamu paaiskinima wink.gif super smile.gif
Atsakyti
hausinka-liuks lelyte! Man labiausiai patiko kojos-tokios dailios, tikroviskos. Plaukai irgi super atrodo thumbup.gif . Tik gal sukuosena kitokia suraityciau g.gif
Aistiene, mes esam savamoksles (bent jau as)-tai nemazai uztruks, kol veidukai tobulai atrodys. Aciu uz kritika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 25, 15:16)
hausinka-liuks lelyte! Man labiausiai patiko kojos-tokios dailios, tikroviskos. Plaukai irgi super atrodo thumbup.gif . Tik gal sukuosena kitokia suraityciau g.gif

Del sukuosenos, tai ne beda, galima keisti kiek tik norisi smile.gif Viena diena vienaip, kita jau kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir fainuole tavo mergica gavosi thumbup.gif
Atsakyti
OK, po dienos darbu, reziume:

Aistiene - man irgi Tei lelytes labai grazios, cia su tavim sutinku. Del NEGYVU kitu leliu veidu nesutinku, bet gal tu is tu zmoniu, kuriems leles aplamai kelia ne pacius svelniausius jausmus ir asocijuojasi su siaubo filmais? biggrin.gif Siaip mes gi mokomes, stengiames ir tobulesim!

Hausinka - kaip smagu matyti akivaizdzia pazanga thumbup.gif . Tavo visu leliu veidukai man tokie jaukus, lupas buchkiui atstate, niam niam lotuliukas.gif Sutinku del koju - labai gerai atrodo - ir strazdanos liuks!!! As turbut dar ne viena lele pagaminsiu kol isdrysiu vienplauke padaryt, kol kas klijuoju abiem kairem rankom su kartshais klijais ir skubiai slepiu viska po kepurem wink.gif O kuo ten kojikes apvyniotos???
Atsakyti