QUOTE(Tei @ 2009 02 24, 18:46)
Na jus cia visos groziu ptidaret... tikras leliu sezonas prasidejo
Marquise kaip visada dziugina aki spalvomis.
Gramos pirmagimis toks fainuolis isejo.
shiZZla sveika prisijungus prie musu "bendruomenes"

Mes su Swan irgi bandome sanariniu leliu technika.
Beje tradicines azijietiskos sanarines leles buvo daromos is medzio mases (dulkiu smulkumo medzio pjuvenas maisant specialiais klijais), ir tik veliau jas pradejo "tirazuoti" ir lieti is porceliano, plastiko ir t.t.
Maciau jusu "sanarines" lelytes:} smagu kad kazkas dar bando shi metoda:}
del medzio mases - taip, bet tai yra vienietynes teatro leles. mane duomina tik dollfie arba volks tipo tirazojamos leles o jos visos yra ish poly resin. medzio mase naudojama daznai ladoll masei pastiprinti bet turi minusa - pre jos blogai limpa la doll ar darwi ar kitas molis kuriuo paskui dengiama lele (nes medzio mase grubokos fakturos, anatomishku detaliu budingu shiolaikinems volks tipo lelems su ja neishgausi). Poly resin turi labai artima porcelanui spindesi, bet yra zymiai tvirtesnis ir labiau pritaikomas "zaidymo" lelems, todel ant jo ir "spaudziu"":}
:}
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 02 24, 15:04)
Marquise, sveikinu su naujomis lelytemis! Labai grazios isejo. Man ypac patiko labai dailios pedutes su mazuteliais pirstukeliais

. As taip nesugebu

.Taip pat labai patiko sukuosenos-turbut nemazai uztrukai jas raitydama? Rubeliai irgi labai grazus, tik man nelabai patinka ta blizgi medziaga. O gal cia tik nuotraukoje taip atrodo? O kokio jos dydzio?
Papildyta:
shiZZla, nuostabios leles! Man tavo nuotraukos primine, kaip visgi svarbu lelei kazkoki fona/pagrinda duoti-ar suoleli, ar kedute, ar tiesiog pastatyti ant "blynelio".
aciu!
ash manau kartais sukurti aplinka kuriuoje lele gyvena yra tiek pat svarbu kiek pacio personazo kurimas:} cia gi jos pasaulio dalele:}