Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Marquise, sveikinu su naujomis lelytemis! Labai grazios isejo. Man ypac patiko labai dailios pedutes su mazuteliais pirstukeliais wub.gif . As taip nesugebu schmoll.gif .Taip pat labai patiko sukuosenos-turbut nemazai uztrukai jas raitydama? Rubeliai irgi labai grazus, tik man nelabai patinka ta blizgi medziaga. O gal cia tik nuotraukoje taip atrodo? O kokio jos dydzio?
Papildyta:
shiZZla, nuostabios leles! Man tavo nuotraukos primine, kaip visgi svarbu lelei kazkoki fona/pagrinda duoti-ar suoleli, ar kedute, ar tiesiog pastatyti ant "blynelio".
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 02 24, 14:32)
o ausis tai super paprastai darau - padarau maza blynuka, ji perpjaunu pusiau ir prilipinu po viena prie kiekvieno galvos sono. Po to biski su pagaliuku pabaksnovu, kad butu panasiau i ausyte ir baigta smile.gif

nieko sau baksnojimai!!! ci gi TIKRU TIKRIAUSIA AUSIS!!! Jau nenusikuklink thumbup.gif Ziuriu ziuriu ir nesuprantu, kaip taip iseina???... as ir su schema bandziau daryt, kaip nesamone, taip nesamone...
Atsakyti
Swan, aciu, fainai, kad patiko smile.gif

mimo, su sukuosena kazkaip labai pasiseke - netycia galima sakyti. ax.gif Rubai tai taip neblizga kaip nuotraukose. Matyt blicas... smile.gif o del dydzio, tai kazkaip nepamatavau. Ta rozine tai bus apie 30 cm gal (sedejimo pozoj).

zyzane, pirma ausi as taip pat gaminau kokias pora valandu smile.gif bet po to kazkaip pagavau kame kampas smile.gif man atrodo, kazkaip nuvertini save wink.gif jei nepamirsiu, kai kita karta darysiu, nufotkinsiu, pamatysi, kad tikrai labai lengva wink.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif. As ir noriu pasigirti blush2.gif,tai pirmoji mano tekstiline lelyte.
user posted image
[URL=http://g
Atsakyti
QUOTE(grama @ 2009 02 24, 17:19)
Labutis  4u.gif. As ir noriu pasigirti  blush2.gif,tai pirmoji mano tekstiline lelyte.

Labai idomiai sukuosena atrodo mirksiukas.gif . kas ten padaryta?
Atsakyti
Cia siulai, surauktos juosteles ir karoliukai ax.gif
Atsakyti
Grama, labai grazu wink.gif man labai ziemiskai atrodo
Atsakyti
Aciu biggrin.gif , nykstuke tokia gavosi, tad ir primena ziema
Atsakyti
Na jus cia visos groziu ptidaret... tikras leliu sezonas prasidejo smile.gif

Marquise kaip visada dziugina aki spalvomis.

Gramos pirmagimis toks fainuolis isejo.

shiZZla sveika prisijungus prie musu "bendruomenes" smile.gif
Mes su Swan irgi bandome sanariniu leliu technika.
Beje tradicines azijietiskos sanarines leles buvo daromos is medzio mases (dulkiu smulkumo medzio pjuvenas maisant specialiais klijais), ir tik veliau jas pradejo "tirazuoti" ir lieti is porceliano, plastiko ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 02 24, 18:46)
Na jus cia visos groziu ptidaret... tikras leliu sezonas prasidejo smile.gif

Marquise kaip visada dziugina aki spalvomis.

Gramos pirmagimis toks fainuolis isejo.

shiZZla sveika prisijungus prie musu "bendruomenes" smile.gif
Mes su Swan irgi bandome sanariniu leliu technika.
Beje tradicines azijietiskos sanarines leles buvo daromos is medzio mases (dulkiu smulkumo medzio pjuvenas maisant specialiais klijais), ir tik veliau jas pradejo "tirazuoti" ir lieti is porceliano, plastiko ir t.t.

Maciau jusu "sanarines" lelytes:} smagu kad kazkas dar bando shi metoda:}

del medzio mases - taip, bet tai yra vienietynes teatro leles. mane duomina tik dollfie arba volks tipo tirazojamos leles o jos visos yra ish poly resin. medzio mase naudojama daznai ladoll masei pastiprinti bet turi minusa - pre jos blogai limpa la doll ar darwi ar kitas molis kuriuo paskui dengiama lele (nes medzio mase grubokos fakturos, anatomishku detaliu budingu shiolaikinems volks tipo lelems su ja neishgausi). Poly resin turi labai artima porcelanui spindesi, bet yra zymiai tvirtesnis ir labiau pritaikomas "zaidymo" lelems, todel ant jo ir "spaudziu"":}

:}
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 02 24, 15:04)
Marquise, sveikinu su naujomis lelytemis! Labai grazios isejo. Man ypac patiko labai dailios pedutes su mazuteliais pirstukeliais wub.gif . As taip nesugebu  schmoll.gif .Taip pat labai patiko sukuosenos-turbut nemazai uztrukai jas raitydama? Rubeliai irgi labai grazus, tik man nelabai patinka ta blizgi medziaga. O gal cia tik nuotraukoje taip atrodo? O kokio jos dydzio?
Papildyta:
shiZZla, nuostabios leles! Man tavo nuotraukos primine, kaip visgi svarbu lelei kazkoki fona/pagrinda duoti-ar suoleli, ar kedute, ar tiesiog pastatyti ant "blynelio".

aciu!

ash manau kartais sukurti aplinka kuriuoje lele gyvena yra tiek pat svarbu kiek pacio personazo kurimas:} cia gi jos pasaulio dalele:}
Atsakyti
Kiek beziureciau, bet man Tei lelytes pacios paciausios. Visos kitos kelia siauba, tiksliau ju israiskos ir labai jau "negyvi" veidai blush2.gif
Atsakyti
Jega thumbup.gif Kokiu darbu cia uzderejo wub.gif nu visos saunuoles, nezinau kuria net labiau girti g.gif Marquise, pedutes super thumbup.gif Na ir zinoma visuma. Smagu, kad shyZZla prisijunge, tikiuosi atskleis paslapciu blush2.gif Grama, labai gera pradzia thumbup.gif

As irgi katik pabaigiau savo nauja lele, siandien dukros gimtadienis, tai jai ir padovanosiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aistiene @ 2009 02 24, 23:46)
Kiek beziureciau, bet man Tei  lelytes pacios paciausios. Visos kitos kelia siauba, tiksliau ju israiskos ir labai jau "negyvi" veidai  blush2.gif

Tokios pastabos vercia sunerimti ir pasitempti... Bet kritika labai sveika mirksiukas.gif
Atsakyti