Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(Tei @ 2009 02 23, 15:36)

Hausinka turiu ideju del Ufo: tonuok veideli zalia pastele, klijuok pankiska seveliura (tokia kaip  skiautere is kokio geltono ar zalio kailiuko) ir daryk neproporcingai maza kuna apvaliu pilvuku su didelem pedom (kad stovet galetu). Turetu iseiti labai mielas smile.gif (aprengciau as ji irgi zaliai kaip nors, dar pasiuvineciau zvyneliais ar karoliukais kad blizgetu).

Aga, ko gero visai gerai atrodytu g.gif Reikes kazka pabandyt panasaus, kai tik sulauks eiles mirksiukas.gif Aciu uz ideja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(engu @ 2009 02 23, 15:45)
Sveikos,
gavau dovanu 2 vienodas "Pasaulio leles" knygas (rusu kalba). Faktas, kad dvieju vienodu man nereikia, mielai parduociau viena. 60 litu. Rasyti: eva.achremova@gmail.com

Norejau paklaust, ar ten toj knygoj yra apie technika rasoma, ar tiesiog daug nuotrauku su jau padarytom lelem?
Atsakyti
sveikos

mano darytos leles :}

vedu kursus Klaipedoje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(adelaida @ 2009 02 19, 14:58)
Radau labai saunu leliu puslapi, tureciau pinigeliu, isigyciau ne viena ir ne dvi is DOT kolekcijos smile.gif Dream of doll leles O gal kas itariate is ko galetu butu padaryti veidai ir rankos? nes galima ir akis keisti ir makiaza daro, itariu gal guma ar silikonas koks  g.gif

butent dabar dirbu su shia technika

sios leles liejamos i forma is poly resino arba polyurethano.

forma daroma silikono ar gypso

master modelis daromas ish beveik bet ko kas lypdoma, bet geriausiai tinka ore dziustantis polimerinis molis, nes jis leidzia ish anksto patikrinti leles balansa ir mechanika:} mano jau greit (uz kokio menesio) gims:}
Atsakyti
wauuuuuu.....

shiZZla, parasiau AZ.
Leles atima zada!!!
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 02 20, 19:25)
Šelmiškas tavo ufonautas  biggrin.gif

O mane ant klasikos kažko patraukė...
Tai "ant greičio" sukurpiau mergaičiukę:
user posted imageuser posted image
daugiau foto

Nuostabi lėlytė, ir svarbiausia tokia maža thumbup.gif
Sveikinu su puikiu kūriniu 4u.gif
Nebuvau prisijungus kelias dienas, o čia tiek naujienų.
Kokios jūs visos šaunuolės drinks_cheers.gif
Sukūriau ir aš naują lėlytę tik pasiūst nuotraukos su žinute nemoku verysad.gif
Gal savaitgalį dukra Vilniuj padės...
Atsakyti
Atsiųsk man nuotrauką , Mamune, įdėsiu čia wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 23, 16:58)
Aga, ko gero visai gerai atrodytu  g.gif Reikes kazka pabandyt panasaus, kai tik sulauks eiles  mirksiukas.gif Aciu uz ideja  4u.gif
Papildyta:
Norejau paklaust, ar ten toj knygoj yra apie technika rasoma, ar tiesiog daug nuotrauku su jau padarytom lelem?

smile.gif apie technika nerasoma, ten daug nuotrauku, leliu istorija, regioniniai skirtumai ir tt. Ji tokia DIdele smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyt savo naujausias - baisiai ilgai uztrukau su jomis. Kazko nesidirbo smile.gif bet dabar taip gera gara, kai jau viskas baigta smile.gif biggrin.gif thumbup.gif

Mano naujos leles

Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2009 02 23, 22:43)
butent dabar dirbu su shia technika
sios leles liejamos i forma is poly resino arba polyurethano.
forma daroma silikono ar gypso
master modelis daromas ish beveik bet ko kas lypdoma, bet geriausiai tinka ore dziustantis polimerinis molis, nes jis leidzia ish anksto patikrinti leles balansa ir mechanika:} mano jau  greit (uz kokio menesio) gims:}

o kur lietuvoj gauti poly resino arba polyurethano? ar jus siunciates is uzsienio?
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 02 24, 13:57)
Noriu pasirodyt savo naujausias - baisiai ilgai uztrukau su jomis. Kazko nesidirbo smile.gif bet dabar taip gera gara, kai jau viskas baigta  smile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Mano naujos leles

Sveikinu pabaigus darbus! thumbup.gif Kokia leliu plastika sauni! Ypac rausvosios leles, ypac akivaidziai matosi toje foto, kur nugara sedi - ispudingai atrodo rankos ir pedos!! Tu kaip jas darai? po vielute i pirsta??? Ir siaip ausys kokios grazios rolleyes.gif Man nesigauna nieko panasaus, todel ir atkrepiau demesi hehe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 02 24, 13:09)
Sveikinu pabaigus darbus!  thumbup.gif Kokia leliu plastika sauni! Ypac rausvosios leles, ypac akivaidziai matosi toje foto, kur nugara sedi - ispudingai atrodo rankos ir pedos!! Tu kaip jas darai? po vielute i pirsta??? Ir siaip ausys kokios grazios  rolleyes.gif  Man nesigauna nieko panasaus, todel ir atkrepiau demesi hehe  blush2.gif

Rankas tai kaip ir sakei - po vielyte i kiekviena pirstuka. Pirma issilankstau vielinius rankos griauciukus, o po to moliu aplipdau ax.gif . o ausis tai super paprastai darau - padarau maza blynuka, ji perpjaunu pusiau ir prilipinu po viena prie kiekvieno galvos sono. Po to biski su pagaliuku pabaksnovu, kad butu panasiau i ausyte ir baigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2009 02 24, 13:02)
o kur lietuvoj gauti poly resino arba polyurethano? ar jus siunciates is uzsienio?

tik ish uzsienio polurethana o resina ishvis tik azijoj yra
Atsakyti
ot :c taip ir galvojau, kad Lietuvoj tokiu dalyku negausi.

pamirsau pagirt Marquise's leles smile.gif man violetine labai grazi X>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swan: 24 vasario 2009 - 13:39