Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Šelmiškas tavo ufonautas biggrin.gif

O mane ant klasikos kažko patraukė...
Tai "ant greičio" sukurpiau mergaičiukę:
user posted imageuser posted image

daugiau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 20 vasario 2009 - 18:26
QUOTE(Tei @ 2009 02 20, 19:25)
Šelmiškas tavo ufonautas  biggrin.gif

O mane ant klasikos kažko patraukė...
Tai "ant greičio" sukurpiau mergaičiukę

Nu nieko sau "ant greicio" rolleyes.gif Grazu............ wub.gif
Papildyta:

As irgi mintyse panasaus stiliaus damute turiu jau... Kunas yra, galva yra... Bet va nelabai dar ismanau, kaip ta sukuosena is vilnos suformuoti. Vis paciupineju, padelioju, pamastau ir padedu tai akimirkai, kai ateis ikvepimas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 20 vasario 2009 - 20:00
QUOTE(hausinka @ 2009 02 20, 21:00)
Nu nieko sau "ant greicio"  rolleyes.gif Grazu............ wub.gif
Papildyta:
As irgi mintyse panasaus stiliaus damute turiu jau... Kunas yra, galva yra... Bet va nelabai dar ismanau, kaip ta sukuosena is vilnos suformuoti. Vis paciupineju, padelioju, pamastau ir padedu tai akimirkai, kai ateis ikvepimas  blush2.gif  ax.gif

aciu smile.gif
cielas keturias dienas dirbau... na ketvirta tai pauksciuka klijavau lotuliukas.gif

o sukuosena tai sukau lokanus ant dantu krapstuko ir siuvau i kruva. Gavosi beveik taip kaip norejau smile.gif

Labas pauksteli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 20 vasario 2009 - 20:39
hausinka > o akys is kepamo modelino ir kepei kartu su galva? ar pvz pirma iskepei akis, tada ilipdei i galva ir tada dar kepei su galva?

ps. akinius uzdek, gal nebezvairuos ;>

Tei > man po tavo pirmos leles dabar sita antra tokia keista, toks jausmas, kad skirtingu zmoniu daryta, bet simpatiska wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2009 02 20, 23:04)
hausinka > o akys is kepamo modelino ir kepei kartu su galva? ar pvz pirma iskepei akis, tada ilipdei i galva ir tada dar kepei su galva?

ps. akinius uzdek, gal nebezvairuos ;>

Pirma padariau akis, jas iskepiau atskirai, uzpyliau klijais, paskui ilipdziau jas i galva, ir tada vel viska kepiau. Na kaip ir parasyta instrukcijoje. Akis pacias dariau is lelems skirto FIMO, tik akys darytos is balto, o pati galva is rozinio. Nors pagalvojau, kad butu galima issikepti akis, tiksliau rutuliukus su duobutem, tada jas ilipdyti i galva - vel kepti... ir tik tada uzbaigti akis, t.y. ispiesti rainele, vyzdi ir uzlieti klijais... Tuomet rezultatas pacios akies butu tas pats, bet nebutu rizikos, kad akys gausis skirtingu spalvu, kaip mano atveju lotuliukas.gif Nors vargu ar kas taip daro g.gif Tiesiog man dar truksta praktikos su tom akelem, nors pati esme ir labai elementari... Arba man tiesiog reikia naujos orkaites, nes ta, kuria turiu, ko gero vyresne uz mane ax.gif

P.S. akiniu nedesiu, nes ko gero sitas UFO savo kuno dar ilgai nesulauks, kadangi buvo daromas tik vardan eksperimento... Nors... Buna gi zmoniu su skirtingu spalvu akimis - genetika. Pati toki viena dede pazistu.
Papildyta:

Tei, o is ko suknele tavo leles??? Nes nuotraukose ji taip zvilga, atrodo lyg visa butu nulipdyta g.gif Kaip tos porcelianines figureles... Reiks ir man ta seveliura pabandyt su dantu krapstukais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 20 vasario 2009 - 23:05
Tei > man po tavo pirmos leles dabar sita antra tokia keista, toks jausmas, kad skirtingu zmoniu daryta, bet simpatiska

aha, čia buvo pertraukelė tarp "mano stiliaus" lėlių ir technikos išbandymas smile.gif
Nes dabar plušu prie naujo elfiuko, ir iki pabaigos dar oooj kaip toli...

Tei, o is ko suknele tavo leles??? Nes nuotraukose ji taip zvilga, atrodo lyg visa butu nulipdyta  g.gif Kaip tos porcelianines figureles... Reiks ir man ta seveliura pabandyt su dantu krapstukais  thumbup.gif

O suknelė tai šilkinė. biggrin.gif
Tik kadangi šilkas labai švelnios tekstūros, tai po visų dažymų, sendinimų ir lakavimo atrodo kaip plastikinė lotuliukas.gif ...gal ir gerai - mažiau dulkių sugers smile.gif
naudojau matinį laką, tik kad mano akim jis nei kuo neisiskiria nuo blizgaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 21, 00:04)
P.S. akiniu nedesiu, nes ko gero sitas UFO savo kuno dar ilgai nesulauks, kadangi buvo daromas tik vardan eksperimento... Nors... Buna gi zmoniu su skirtingu spalvu akimis - genetika. Pati toki viena dede pazistu.

tavo ufas labai simpatukas, nepadėk jo į šoną.. nors gal kokia super idėja mintyse po kiek laiko pagausi..
jatau kaip noriu ir aš šitą darbelį pabandyt, bet kad dar daug kitų prioriteto tvarka būtina padaryt dalykėlių.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
masiania, aciu smile.gif o maudymke ir kunas yra vientisi. Dailiai atrodo,nes labiai tankiu rezimu siuvau....bijojau,kad linas isirs.

Tei, as irgi pagalvojau- nieko sau "ant greicio". As tokia lele gal menesius lipdyciau blink.gif . O tu tas rozytes prie liemens pati siuvinejai? Man tokios grazios!!! Aplamai visa lelyte tokia daili ir kruopsciai padaryta thumbup.gif .

hausinka, nenurasyk ufonautelio! Is jo koki daktara Dzekila ir misteri Haida butu galima padaryt thumbup.gif . Tos skirtingu spalvu akys jam duoda sarmo ir paslaptingumo. Tikiuosi prie sios leles galima prideti uzrasa : to be continued mirksiukas.gif
Atsakyti
Oij labas labas, prapuoliau kazkaip darbuose, tik paskaitydavau ir nespedavau jums parasineti.

..hausinka, man nerealiai mielas tavo ufikas, butinai daryk ji iki galo!!! Tikrai saunus ir net shelmiski veido bruozai!!!!

..Tei, tu tai man su savo lelem is karto kvapa uzgniauzei, kaip tu sugebi prigalvoti tokius rubus? Tu kuo siaip gyvenime uzsiimi??? bigsmile.gif Gal del to toki demesi kreipiu i tai, kad man paciai kurybine krize, niekaip "neismatau" kuom aprengti savo nauja lele, kazkaip labai sunku.. O taviske na super atrodo. Tik labai jau visa blizga (veidas) - cia kitokia medziaga nei pries tai buvusios lelytes ar tu ja tiesiog nulakavai? Cia gal dar blicas sustiprina efekta.. Bet zodziu, talentas verziasi is po tavo ranku thumbup.gif

..mimo, tavo lelytes man sukelia placia kvaila sypsena, nu tokia susizavejimo, cia taip ishsireiskiau kvailai lotuliukas.gif Bet tokia emocija sukelti svao darbais yra super. As nieko nesimanau siuvamose ir rankos link tokiu paciai nesitiesia, nesugebeciau, bet taviskes labai man limpa - turi toki geros nuotaikos uzhtaisa!!!

As vakar visa vakar vyniojau leles kuna, tai och ach, visos rankos subraizytos - kaip nuo kokio mazo kaciuko doh.gif
Atsakyti

Na, matyt, reiks is to ufo kazka daryti g.gif Jus cia mane taip padrasinot 4u.gif Bet kolkas visiskai neisivaizduoju sitos leles dar, nei sukuosenos anei rubeliu... Jei turesit kokiu ideju del to, tai pasidalinkit, galgi uzvesit ant kelio ax.gif O siaip siuo metu dar 4 lelytes savo eiles laukia, tik vis to laiko paroje mazoka schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Tik labai jau visa blizga (veidas) - cia kitokia medziaga nei pries tai buvusios lelytes ar tu ja tiesiog nulakavai? Cia gal dar blicas sustiprina efekta.. Bet zodziu, talentas verziasi is po tavo ranku  thumbup.gif

medziaga tai ta pati, tik lakavau, nes tonavau pastele ir nenorejau kad nusitrintu.
Blicas aisku irgi nepadeda... Is vis nuotraukos spalvos kazkokios ryskios, o realybeje tai ji toki apilkai matine.
...O lakas tai matinis buvo doh.gif kazin ar is vis buna tokio matinio kad nulakavus nesimatytu jokio blizgesio g.gif

O tu tas rozytes prie liemens pati siuvinejai? Man tokios grazios!!!

ai su rozytem tai pagudravau: surisau mazgelius ir priklijavau (issiuvinet ten jas butu baisiai sudetinga, nes lelyte tik 12 cm aukscio biggrin.gif )

Hausinka turiu ideju del Ufo: tonuok veideli zalia pastele, klijuok pankiska seveliura (tokia kaip skiautere is kokio geltono ar zalio kailiuko) ir daryk neproporcingai maza kuna apvaliu pilvuku su didelem pedom (kad stovet galetu). Turetu iseiti labai mielas smile.gif (aprengciau as ji irgi zaliai kaip nors, dar pasiuvineciau zvyneliais ar karoliukais kad blizgetu).

Labas pauskteli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 23 vasario 2009 - 14:43
Sveikos,
gavau dovanu 2 vienodas "Pasaulio leles" knygas (rusu kalba). Faktas, kad dvieju vienodu man nereikia, mielai parduociau viena. 60 litu. Rasyti: eva.achremova@gmail.com
Atsakyti