QUOTE(Swan @ 2009 02 20, 23:04)
hausinka > o akys is kepamo modelino ir kepei kartu su galva? ar pvz pirma iskepei akis, tada ilipdei i galva ir tada dar kepei su galva?
ps. akinius uzdek, gal nebezvairuos ;>
Pirma padariau akis, jas iskepiau atskirai, uzpyliau klijais, paskui ilipdziau jas i galva, ir tada vel viska kepiau. Na kaip ir parasyta instrukcijoje. Akis pacias dariau is lelems skirto FIMO, tik akys darytos is balto, o pati galva is rozinio. Nors pagalvojau, kad butu galima issikepti akis, tiksliau rutuliukus su duobutem, tada jas ilipdyti i galva - vel kepti... ir tik tada uzbaigti akis, t.y. ispiesti rainele, vyzdi ir uzlieti klijais... Tuomet rezultatas pacios akies butu tas pats, bet nebutu rizikos, kad akys gausis skirtingu spalvu, kaip mano atveju

Nors vargu ar kas taip daro

Tiesiog man dar truksta praktikos su tom akelem, nors pati esme ir labai elementari... Arba man tiesiog reikia naujos orkaites, nes ta, kuria turiu, ko gero vyresne uz mane
P.S. akiniu nedesiu, nes ko gero sitas UFO savo kuno dar ilgai nesulauks, kadangi buvo daromas tik vardan eksperimento... Nors... Buna gi zmoniu su skirtingu spalvu akimis - genetika. Pati toki viena dede pazistu.
Papildyta:Tei, o is ko suknele tavo leles??? Nes nuotraukose ji taip zvilga, atrodo lyg visa butu nulipdyta

Kaip tos porcelianines figureles... Reiks ir man ta seveliura pabandyt su dantu krapstukais