Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

mergaitės o jūs akytes perkat kur ar pačios darot tik..? turiu fimo. vis žadu laiko atrast, bet va akyčių nzn ką daryt. pati dar kažkaip nelabai suprantu kaip ten jas padaryt.. nors irgi turbūt reikia bandyt..
Atsakyti
akis tai paprasciausia nusipiest manyciau (: bet galima megint ir paciam pasidaryt, http://members.home....iguren/eyes.htm pati nemeginau daryt, tai nzn kaip cia gaunas
Atsakyti
QUOTE(adelaida @ 2009 02 19, 14:58)
Radau labai saunu leliu puslapi, tureciau pinigeliu, isigyciau ne viena ir ne dvi is DOT kolekcijos smile.gif Dream of doll leles O gal kas itariate is ko galetu butu padaryti veidai ir rankos? nes galima ir akis keisti ir makiaza daro, itariu gal guma ar silikonas koks  g.gif

Cia Azijos "sanarines" leles. Jos buna Serijines gamybos ir buna autorines.
Paprastai parduodamos dalimis: galva, kunas, akys, perukas, rubai. Arba jau sukomplektuotos ir nudazytos.
Paprastai buna pagamintos is specialaus plastiko arba porceliano. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 02 19, 16:42)
mergaitės o jūs akytes perkat kur ar pačios darot tik..? turiu fimo. vis žadu laiko atrast, bet va akyčių nzn ką daryt. pati dar kažkaip nelabai suprantu kaip ten jas padaryt.. nors irgi turbūt reikia bandyt..

Na as tai akytes piesiu. Bet galima ir pacioms pasidaryti http://www.craftladi...es-vt230,15.htm

Sito dar nebandziau, bet turiu nusipirkus viska, ko reikia, ir galvoju pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 02 19, 13:37)
ir as lipdau is tokios mases...kepamas fimo kuo puikiausias.....grazios lelles gaunasi naturalia veido spalva....malonios liesti,,,nai r seip  blush2.gif ....nesibaimink ir pulk lipdyti

aš irgi iki šiol fimo maigiau, tiesiog norėjosi išbandyti kažką naujo...
galiu savo paskiausiom pasigirti, per Kalėdas mamai ir būsimajai anytai dovanojau ax.gif http://public.fotki....ls/img4952.html
dar noriu paklausti: jei man fimo iškeptas gaunasi kiek pilkšvas, ar tai reiškia, kad per trumpai kepiau?
Papildyta:
QUOTE(hausinka @ 2009 02 19, 18:02)
Na as tai akytes piesiu. Bet galima ir pacioms pasidaryti http://www.craftladi...es-vt230,15.htm

Sito dar nebandziau, bet turiu nusipirkus viska, ko reikia, ir galvoju pabandyt  ax.gif

jei akytes gaminatės, tai darykit apvalias. aš nusipirkau tokias paplokščias, tai žvairai išeina, niekaip tiesiai neįstatysi biggrin.gif man su karoliukais geriausiai išeina ax.gif
Atsakyti
Debesyla, labai liuks leles thumbup.gif wub.gif

O as siandien ta proga ir pabandziau akytes pasidaryt pagal ta nuoroda, kur buvau imetus. Visai gerai gavosi. Dariau supaprastintai, negu ten raso blush2.gif Nenaudojau jokiu aliuminio ratuku, anei folijos ar karoliuku. Tiesiog pasidariau apvalia akyte su duobute vidury, issikepiau. Paskui nupiesiau rainele ir vyzdi su akriliniais dazais ir uzpyliau tais klijais. Rezultatas gavosi toks pats, kaip ten ir parodyta ax.gif Visai nesudetinga, bandykit ir jus, jei dar nebandet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 02 20, 00:00)

dar noriu paklausti: jei man fimo iškeptas gaunasi kiek pilkšvas, ar tai reiškia, kad per trumpai kepiau?
Papildyta:

Jei per trumpai keptum, tai minkstas gautusi darbelis, bent man kazkada taip buvo g.gif

O pilksvas gal del to, kad labai plonas sluoksnis ir persisviecia folija?? Nes velgi, man kazkada taip buvo blush2.gif Keliose vietose neislyginus buvau, ir gavosi pilkos demes, ten kur labai labai plona buvo... O kai perkepi per ilgai, tuomet gaunasi tamsesne spalva, Tai jei lipdai is balto fimo, tai gali buti ir sitas variantas, kodel papilkejo.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 15, 15:38)
As vel lendu su nauja skudurine  tongue.gif
Storulka

Man labai patiko thumbup.gif stilinga lelyte wink.gif Maudimosi kostiumelis taip kruopsciai pasiutas ! Pralinksmino mane si grazuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 20, 10:32)
O pilksvas gal del to, kad labai plonas sluoksnis ir persisviecia folija?? Nes velgi, man kazkada taip buvo  blush2.gif Keliose vietose neislyginus buvau, ir gavosi pilkos demes, ten kur labai labai plona buvo... O kai perkepi per ilgai, tuomet gaunasi tamsesne spalva, Tai jei lipdai is balto fimo, tai gali buti ir sitas variantas, kodel papilkejo.

matyt, taupumas mano persišvietė biggrin.gif ačiū smile.gif
lauksim, kol tavo naujosios akytės pasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Na su tom akyten iskilo problemele biggrin.gif Kai iskepiau jau su leles galva, tai viena liko melyna, kaip ir padariau, o kita pasidare ruda g.gif Labai juokingai atrodo lele su skirtingos spalvos akimis lotuliukas.gif nezinau del ko cia taip nutiko, nes si karta temperatura ir laika labai pataikiau, pati galva iskepe beveik idealiai g.gif Gal as tuos klijus nepakankamai gerai sumaisiau doh.gif ... Zodziu yra erdves eksperimentams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 20 vasario 2009 - 16:28
Hausinka imesk foto :> idomu pamatyt lele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2009 02 20, 17:54)
Hausinka imesk foto :> idomu pamatyt lele smile.gif

oi cia pasiziuret, tai tik del klaidu blush2.gif Akys nevienodos, ir dar as jas biski blogai idejau, nes zvairuoja biggrin.gif Lyg ir nezvairavo... Ir dar kas darysit akytes, tai vyzdi mazesni darykit, nes po tais klijais jis kaip per padidinama stikla gaunasi daug didesnis nei nupiesiau... Tik tiek, kad cia buvo grynai eksperimentas, paziuret su kuom tos akys valgomos, tai ne negaila, kad nesigavo taip, kaip reiketu. Bet dabar jau kai matau klaidas, tai dar labiau norisi bandyt vel ir jas taisyt ax.gif

Tai vat, ziurekit ir juokites is mano UFO doh.gif
http://user posted image
Atsakyti