Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(mimo @ 2009 02 13, 15:06)
As savo skudurine ir masina, ir rankomis siuvau. Tik va beda-bekimsdama pertempiau medziaga ir ji prairo ant kaires rankytes. Kaip man ja isgelbet?
O cia galutinis rezultatas. Jei turit kritikos ar ideju,kaip ja grazesne padaryt-tai rezkit i akis-busiu dekinga drinks_cheers.gif
Skudurinuke

As irgi itariu kad ji miniatiurine, tai gal ne taip ilgai uztruktu ir visai nauja rankyte pasiuti ir pakeisti. Dar ziurint kokia medziaga, jei jau pairo, ilgainiui gali dar labiau isirti... Na bent jau as tai jeigu imanoma, tai daryciau nauja rankute. O jei ne, tai gal kokiu mezgineliu, ar papuosalu pamaskuot mirksiukas.gif Siaip tikrai labai labai miela lelyte.

O del barbiu teorijos galiu pasakyt, kad taip, tiesa, mergaites pasitempia, buna tvarkingesnes ir t.t. Bet tai iki kokio lygio! Nezinau kaip jus, bet as savo dukters nenoreciau matyti FYFA schmoll.gif Todel ir leles pas mus tik namu darbo... Ir siaip vaikai daug kurybingesni buna, kai zaisliukai meniski... Bet cia tik mano asmenine subjektyvi nuomone apie lelytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 13, 15:06)
As savo skudurine ir masina, ir rankomis siuvau. Tik va beda-bekimsdama pertempiau medziaga ir ji prairo ant kaires rankytes. Kaip man ja isgelbet?
O cia galutinis rezultatas. Jei turit kritikos ar ideju,kaip ja grazesne padaryt-tai rezkit i akis-busiu dekinga drinks_cheers.gif
Skudurinuke

man tai norėtųsi iš veiduko medžiagos dar tokią nosytę apvalią padaryt.. ax.gif
Atsakyti
Na nezinau kiek ten barbes skatina mergaites pasitempt...
Pas mano dukterecias jos metosi be galvu, be ranku... nuogos ir susivele visos :S
Kai prisimenu kaip as savo leles mylejau, ir su jomis kaip su gyvomis elgdavausi, tai siurpas mane krecia pamacius toka nepagarba blink.gif

na bet cia gal charakterio bruozais skirtingi...
ziuriu kad man ir suaugusiai leles idomios, o joms mergaiciukemis dar bunant - tik makiazai, mados ir reaybes show biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 02 13, 17:10)
Na nezinau kiek ten barbes skatina mergaites pasitempt...
Pas mano dukterecias jos metosi be galvu, be ranku... nuogos ir susivele visos :S
Kai prisimenu kaip as savo leles mylejau, ir su jomis kaip su gyvomis elgdavausi, tai siurpas mane krecia pamacius toka nepagarba  blink.gif

na bet cia gal charakterio bruozais skirtingi...
ziuriu kad man ir suaugusiai leles idomios, o joms mergaiciukemis dar bunant - tik makiazai, mados ir reaybes show  biggrin.gif

Tai as perskaicius ta straipsni ta pati ir pagalvojau, kad gal cia ne mano vaikui pritaikyta lotuliukas.gif nors dabar jau ziuriu vis susitvarko, tik kad jaunesnioji vis atlekus ismeto viska doh.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif Ji kazkur 15 cm ugio. O persiuti neiseis,nes ranka ir kunas vienos medziagos verysad.gif Galvojau gal laku permatomu brukstelt. Na cia ne pedkelne,kad lakuociau, bet vis siokia tokia iseitis lotuliukas.gif smile.gif)
Aciu ir uz patarima isodint nosyte smile.gif , bet man labai patinka tik tie du spuogiukai akiukai.
Apie barbes nieko negaliu komentuoti,nes mano giminej ir draugu tarpe vien berniukai auga doh.gif Aplamai kalbant apie zaislus-tai vaikai ju vertina,nes turi per daug. As vaikysteje zaisla gaudavau tik per Kaledas ir gimtadieni, tad kiekvienas meskiukas,kiekviena lele buvo numyleta, nuglostyta ir saugojama.
Atsakyti
As vel lendu su nauja skudurine tongue.gif
Storulka
Tik va klausimelis iskilo- ar sita tema skirta visoms lelems, ar gal labiau lipdomoms? Nes medziagines juk kiekviena moka siuti ir siuvamoms jokiu patarimu nereikia...kitaip nei lipdomoms. Mane taip bizas pagavo siuti medziagines,kad dar nepasisotinau biggrin.gif Nenoriu forumo uzsiukslinti savo nuorodomis.
Atsakyti
siaip tai man rodos jokio skirtumo ar cia desi siuta ar ne, nors dauguma deda lipdytas, nes siuvimo temoj maciau butent siutu leliu temas - viena valdorfo leles, kita siaip siuti zaislai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 15, 13:38)
As vel lendu su nauja skudurine  tongue.gif
Storulka

kokia faina yahoo.gif labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 15, 14:38)
Storulka
Tik va klausimelis iskilo- ar sita tema skirta visoms lelems, ar gal labiau lipdomoms? Nes medziagines juk kiekviena moka siuti ir siuvamoms jokiu patarimu nereikia...kitaip nei lipdomoms. Mane taip bizas pagavo siuti medziagines,kad dar nepasisotinau  biggrin.gif Nenoriu forumo uzsiukslinti savo nuorodomis.

fantastine...tokia su cinkeliu....ir seip truksta zoziu............ thumbup.gif thumbup.gif cia kaip 70 tuju mauduole prie juros
o man tik akutes atrodo labai sauniai... toks veidelis su nutylejimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 15 vasario 2009 - 19:52
QUOTE(mimo @ 2009 02 15, 13:38)
Storulka
Tik va klausimelis iskilo- ar sita tema skirta visoms lelems, ar gal labiau lipdomoms? Nes medziagines juk kiekviena moka siuti ir siuvamoms jokiu patarimu nereikia...kitaip nei lipdomoms. Mane taip bizas pagavo siuti medziagines,kad dar nepasisotinau  biggrin.gif Nenoriu forumo uzsiukslinti savo nuorodomis.

lotuliukas.gif nu gerule, tai šakės thumbup.gif

man atrodo, kad skirta bet kokiom lelem, temos pavadinime nenurodyta kokios butent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 02 15, 20:50)
fantastine...tokia su cinkeliu....

perskaiciu su celiulitu doh.gif
Aciu mergaites, smagu,kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 15, 23:31)
perskaiciu su celiulitu doh.gif
Aciu mergaites, smagu,kad patiko smile.gif

o gal ir su celiulitu juk moteriskaite tokia putlute...o it amzius tongue.gif
Atsakyti