Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(ramushka @ 2009 02 12, 17:52)
o as va merginos isigijau siandien siuvimo masina...taip kad artimiausiu laiku tikiuosi kokia savo nuogale aprengti...ir pradesiu naujas lipdyti...oi bus ka veikti per ilgaji savaitgali

oi tai sveikinu su pirkiniu! 4u.gif
...As tai paveldejau bobules zingeri, sakiau laikysiu del grozio, bet dabar ziuriu ir kokia siule nusiut jis man pagelbeja rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 02 12, 12:32)
Jo, drinks_cheers.gif  ir taip galima daryt, bet galima tiesiog suvynioti masę į servietėlę ir pineno perteklius pasiliks servietėlėje, o masė bus ne tokia "bėganti". smile.gif
Aš taip darau su Fimo pupen, nusausinu gabaliuką ir tada su juo lengviau būna dirbt. smile.gif

Aga zinau, kad galima su servetelem. As butent ir lipdau is fimo pupen, bet man kazkaip saldytuvas geriau blush2.gif greiciau rezultatas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
As tai niekaip nesuprantu, kur jus ta siuvimo masina naudojat smile.gif nu taigi as bent tai rubus tiesiai ant leles (tiksliai prie) siuvu. tai su masina nelabai iseitu biggrin.gif
Nu suprantu dar Tei, kurios lelyte speju gali "apsirengti/ nusirengti"
Ir dar kiek vietos tai masinai reik... as ir taip su visais skudureliais, kaspineliais ir tt visa svetaine apverciu smile.gif
Na, bet tikiuosi, ramushka, pritaikysi ir parodysi po ilgojo savaitgalio savo lelius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 02 12, 17:58)
oi tai sveikinu su pirkiniu!  4u.gif
...As tai paveldejau bobules zingeri, sakiau laikysiu del grozio, bet dabar ziuriu ir kokia siule nusiut jis man pagelbeja  rolleyes.gif  biggrin.gif

O as viska rankelem siuvu... Turiu sena bobutes zingeri, labai smagiai siuvo, bet kazkas pagedo ir staiga nustojo siuti vidury uzuolaidos... Kadangi nieko neismanau apie masinas, tai nekisu nagu. Galvoju meistra kviestis, bet net nezinau kur rast toki. Zinau, kad cia gal ne i tema, bet gal jus merginos zinote koki meistra Vilniuje nebrangininka???

Labai miela man ta masiniuke, noretusi ir toliau su ja draugaut...
Atsakyti
Mano skuduriuks. Cia dar ne paskutine nuotraukyte. Ryt prie dienos sviesos nufotografuosiu:)
Picture

Nesuprantu,kodel tik nuoroda isikelia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 13, 02:10)
Mano skuduriuks. Cia dar ne paskutine nuotraukyte. Ryt prie dienos sviesos nufotografuosiu:)
Picture

Nesuprantu,kodel tik nuoroda isikelia sad.gif

niu kokia gaina taske..............super..o cia rankom siuvai mant taip pasirode rolleyes.gif

na man regis siuvimo masina gera pagalbininke..............zinoma pinigiuku kainuoja...bet daiktas visam gyvenimui...ir uzuolaidom palenkti ir kelnem ir trusams thumbup.gif ........pokstauju tongue.gif .....nes savo lelytes pradejau su tokia senobine ranka sukama doh.gif na siaubingai ji siuvo(uosvienes skolinta) bet visvieva buvo vikriau.....
blush2.gif o masinytes vakar taip ir neispakavau.....nes lipdau dabar maza pipiriuka nuogaliuka....drauge prase kad kudikeli nulipdyciau.....tai neuzilgo pasirodysiu su pliksiuku ax.gif
Atsakyti
As tai gaminu dabar dvi vienu metu, tai jau viena aprengiau, kita pradejau. Jei viskas ciki seksis, tai gal taip pat po savaitgalio pasirodysiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 13, 02:10)
http://user posted image

Labai miela lelyte thumbup.gif Man atrodo vaikai tai tik su tokiom ir turetu zaist, o ne su parduotuveje pirktom barbem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 13 vasario 2009 - 11:51
Labai faina lele thumbup.gif wub.gif
o del barbiu, tai kazkur skaiciau, kad istirta mokslininku, kad barbes skatina mergaites pasitempti, buti tvarkingom, nes kaip gi tokia princesiska lele laikysi numesta... biggrin.gif ir t.t. aisku nenustebsiu, kad kazkada sita teorija bus paneigta biggrin.gif kaip ir daugelis teoriju...
Atsakyti
Ne paslaptis kad ir visos anoreksijos prasideda nuo barbių sad.gif.
Aš irgi už skudurinukes thumbup.gif
Atsakyti
As savo skudurine ir masina, ir rankomis siuvau. Tik va beda-bekimsdama pertempiau medziaga ir ji prairo ant kaires rankytes. Kaip man ja isgelbet?
O cia galutinis rezultatas. Jei turit kritikos ar ideju,kaip ja grazesne padaryt-tai rezkit i akis-busiu dekinga drinks_cheers.gif
Skudurinuke
Atsakyti
O kurioj vietoj rankyte prairo? Gal galima paslepti po apyranke? smile.gif Bet tai kokio ji dydzio? Dabar jau itariu, kad miniatiurine smile.gif
Atsakyti