Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

spausti
Ссылка для бесплатного скачивания
Atsakyti
Merginos kas mokate naudotis torrentais:

Nereali kolekcija ivairiu rankų darbo lelyciu fotografijos:
Gali reikti prisiregistruoti

Tesinys

Daug literaturos rusu ir anglu kalba apie leliu gamyba:

Irgi torentuose
Atsakyti
[URL=http:///public.fotki.com/brigitaraganele/ Įdomi tema tos lelės lėlyciukes...kiek peržiūrėjus visą informaciją apie lėles supratau,kad jas gamina tik lipdant,bet nesiuvant...o man pačiai siūtos geriau patinka,jas mieliau paimti i, rankas,o vaikas gali apsikabinti ,prisiglausti,nepriklausomai nuo to,kad tą lėlytę pavadinu ragana...kažkada vaikus gąsdino su raganomis,gal ir dabar tebegąsdina,bet mano raganų vaikai nebijo...anaiptol vienoje parodoje keturmetis berniukas priėjo prie mano raganos,pabučiavo jai į nosį ir pasake-"kai aš užaugsiu tai norėsiu tokios žmonos"...tokie vaiko žodžiai man buvo geriausias atpildas už mano triūsą bekuriant raganėles... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 01, 17:04)
[URL=http:///public.fotki.com/brigitaraganele/ Įdomi tema tos lelės lėlyciukes...kiek peržiūrėjus visą informaciją apie lėles supratau,kad jas gamina tik lipdant,bet nesiuvant...o man pačiai siūtos geriau patinka,jas mieliau paimti i, rankas,o vaikas gali apsikabinti ,prisiglausti,nepriklausomai nuo to,kad tą lėlytę pavadinu ragana...kažkada vaikus gąsdino su raganomis,gal ir dabar tebegąsdina,bet mano raganų vaikai nebijo...anaiptol vienoje parodoje keturmetis berniukas priėjo prie mano raganos,pabučiavo jai į nosį ir pasake-"kai aš užaugsiu tai norėsiu tokios žmonos"...tokie vaiko žodžiai man buvo geriausias atpildas už mano triūsą bekuriant raganėles... biggrin.gif

Čia tai fainiai thumbup.gif Linksmas vaikinukas pasitaikė biggrin.gif
O kad siūtos labiau patinka-tai tik parodo, kokie visi žmonės esame skirtingi, kiekvienas su savo pomėgiais, individualiu skoniu ir stiliumi. Vienam tas mieliau, kitam-kitkas. Ir viskas čia teisinga, viskas-natūralu.
Siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje yra tema apie siūtus žaislus, parodyk ten savo raganas, jos išties fainuolės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, lėlių mamytės,
Glaudžiuosi į jūsų gretas su savo pirmuoju žmogeliuku: http://public.fotki....zyle-laume/lls/ ax.gif
Netobulas, bet man vistiek mielas, o katinas tai jau tikrai norėjo susidraugauti biggrin.gif
Atsakyti
Kiek ikvepimo atejo, kai parsisiunciau visus tuos torentus ohmy.gif tik gaila dabar visiskai laiko nera lelems. Aciu Tsilei uz nuorodas
Atsakyti
Smagu, kad pasinaudojai wink.gif
Šiaip dar kur lelyciu paveksliukai buvo tie patys zmones ideję dar kruva nuorodų į panašaus pobūdžio literatūrą, būtinai užmesk akį wink.gif
Atsakyti
sveikos,
Visoms gaminancioms leles noriu pasiulyt bendradarbiaut, mat jau gretai atidarau e-parduotuve, kurioje bus tik dovanos vaikams. Taigi galeciau parduot jusu lelytes. Siais laikais taip norisi kazko naturalaus ir silto.. Jei sudominau rasykit i a.z. Ar bent jau pagelbekit su kontaktais zmoniu, kurie galetu noret parduot savo menus, mat as sitoj srity naujoke smile.gif
Dekui visoms pagelbejusioms.
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2008 11 04, 23:29)
sveikos,
Visoms gaminancioms leles noriu pasiulyt bendradarbiaut, mat jau gretai atidarau e-parduotuve, kurioje bus tik dovanos vaikams. Taigi galeciau parduot jusu lelytes. Siais laikais taip norisi kazko naturalaus ir silto.. Jei sudominau rasykit i a.z. Ar bent jau pagelbekit su kontaktais zmoniu, kurie galetu noret parduot savo menus, mat as sitoj srity naujoke smile.gif
Dekui visoms pagelbejusioms.

Bet kad dauguma mūsų, darančių lėles, darome lėles ne vaikų žaidimams, o interjerines lėles. Jos yra labai trapios, dūžtančios ir pan., o be to pavojinga vaikams duoti tokį "žaislą". Vaikučiams tiktų skudurinukės.
Atsakyti
labutis mergaitės...tkrai labai graži lėlytė...o iš tekstilės ar nei viena nebandėt siūti...kažkaip jose šilumos daugiau,gal energija geresnė iš jų sklinda...ypač jeigu siuvama iš natūralių medžiagų...ir plaukai iš lino....
Atsakyti
Na cia kaip kam smile.gif man asmeniskai labai nepatinka "pliusines" leles.
Atsakyti
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 05, 15:48)
labutis mergaitės...tkrai labai graži lėlytė...o iš tekstilės ar nei viena nebandėt siūti...kažkaip jose šilumos daugiau,gal energija geresnė iš jų sklinda...ypač jeigu siuvama iš natūralių medžiagų...ir plaukai iš lino....

siutos ir megstos skudurinukes man jau praeitas etapas. (buvo laikas kai vis giminiu ir draugu vaikai buvo tokiom lelem apdalinti smile.gif )
O dabar norisi kurti leles skirtas ne vaikams, o susaugusiems. Norisi perprasti daug sudetingesnes technologijas. wink.gif
Atsakyti