Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

kaip luzau is tavo ishsireiskimo "dievuleliau, Van Gogelis" lotuliukas.gif thumbup.gif

Na, as kepdama viena karta sudeginau rankas, nes neteisingai supratau - idejau fima i ikaitinta orkaite, o reikejo i salta. O dabar visada kepu ramiai, tfu tfu tfu.

Na sekmes plastikos operacijoje, kantrybes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oho - cia pirmas tavo???Labai neblogai smile.gif
Akys labai geros thumbup.gif pati gaminai, ar pirkai?
Siaip pabandyk pirma su svitriniu dar pasveisti, kad didziuosius nelygumus nuimti, po to dar su vandeneliu pataisysi.
Ir dar reiketu vokus akytem padaryt ir kakta truputuka "pakelti" (cia tik mano nuomone blush2.gif ) smile.gif
Siaip labai geras veidas. Saunuole thumbup.gif
[/quote]
Ačiū.
Akis pirkau.
Šveičiau truputi ryte atsikėlus, bet dabar po jūsų patarimų imsiuosi iš peties taisyti. Dėl kaktos sutinku drinks_cheers.gif aš jau čia ir tai skaitosi dadėjau truputį, bet per mažai aišku. Nu net ūpas vėl grįžo biggrin.gif
Atsakyti
kornelija, nenuleisk ranku-pradzia visada sunkiausia wink.gif
Keliuose uzsienietiskuose forumuose skaiciau,kad la doll mase yra viena prastesniu. Ten forumietes irgi skundesi,kad greitai dziusta, trupa,kai kurioms uzbaigus lele galunes krenta. Kiek tame tiesos nezinau,nes la doll nesu bandziusi. Tokiu baisumu prisiskaiciusi pirkau ore stingstancia FIMo mase. Tai esu labai patenkinta thumbup.gif . Turiu jau 2 nulipdytas mazas lelytes...bet tingiu rubelius siut.
O tau sekmes tobulinant savo pirmagime 4u.gif
Gal dar kurios mergaites lipdote? Kaip sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 11, 14:40)
Keliuose uzsienietiskuose forumuose skaiciau,kad la doll mase  yra viena prastesniu. Ten forumietes irgi skundesi,kad greitai dziusta, trupa,kai kurioms uzbaigus lele galunes krenta. Kiek tame tiesos nezinau,nes la doll nesu bandziusi. Tokiu baisumu prisiskaiciusi pirkau ore stingstancia FIMo mase. Tai esu labai patenkinta thumbup.gif . Turiu jau 2 nulipdytas mazas lelytes...bet tingiu rubelius siut.

As nesuprantu, tai kogi nepasirodot savo darbu? Nu ir kas kad plikse biggrin.gif , vis tiek smalsu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 11, 14:32)

Ačiū.
Akis pirkau.
Šveičiau truputi ryte atsikėlus, bet dabar po jūsų patarimų imsiuosi iš peties taisyti. Dėl kaktos sutinku  drinks_cheers.gif  aš jau čia ir tai skaitosi dadėjau truputį, bet per mažai aišku. Nu net ūpas vėl grįžo  biggrin.gif

na o as dar ikisiu savo trigrasi kad bruozai nebutu tokie astrus manau reiktu skruostikaulius kiek pasvelninti...o geriausias patarimas...pasiimk kokia nuotrauka ir pabandyk atkartoti arba bent pasitikslink kur ta kakta ir koks galvos kauas is profilio ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Na as is stingstancios ore mases tai tik batus darau lelems, tai patarimo jokio neduosiu, nes kaip ir nelabai ka ismanau smile.gif Bet Kornelijos lelytes veidas man vistiek patiko. Nors ir neapdirbtas, bet toks charakteringas thumbup.gif

O as savo nauja lelyte biskiuka per ilgai palaikiau orkaiteje, tai pora zvyneliu ant veiduko atsirado. Pamaskavau su pudra, nelabai matosi, bet vistiek pikta.... Mano ta orkaite taip sakant caro-ruriko laiku doh.gif Nei ten temperatura pareguliuosi nei ka, dureles kad laikytusi, reik taburete uzremt biggrin.gif Tai vat ir nenutaikiau... Bet taip sakant, sunkumai tik uzgrudina, ar ne g.gif

Tai laukiam, kaip ten tas Van Gogelis po veido lyginimo operacijos atrodys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2009 02 11, 14:40)
Keliuose uzsienietiskuose forumuose skaiciau,kad la doll mase  yra viena prastesniu. Ten forumietes irgi skundesi,kad greitai dziusta, trupa,kai kurioms uzbaigus lele galunes krenta. Kiek tame tiesos nezinau,nes la doll nesu bandziusi. Tokiu baisumu prisiskaiciusi pirkau ore stingstancia FIMo mase. Tai esu labai patenkinta thumbup.gif . Turiu jau 2 nulipdytas mazas lelytes...bet tingiu rubelius siut.

Beje, Mimo, gi parodyk mums tas savo mazulytes, labai smalsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 11 vasario 2009 - 21:21
Oj mergaites,kad man sarmata rodyt...idant negrazios jos gavosi. Galvoju,kad apredzius dar puse bedos su velniu bus g.gif -tai tada nufotografuosiu.
As irgi turiu kepamos mases, su ja smagiau lipdyti. Taciau mano pecius,kaip ir pas hausinka- nuo smetoniniu laiku doh.gif temperaturos nenureguliuosi, pro viena krasta karstis iseina...ech.
Siandien siuvau medziagine lele. Jei siandien uzbaigsiu-tai ryt ikelsiu. Gal ne taip pyksit,kad savo kaliausiu neikeliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 02 12, 00:01)
Oj mergaites,kad man sarmata rodyt...idant negrazios jos gavosi. Galvoju,kad apredzius dar puse bedos su velniu bus g.gif -tai tada nufotografuosiu.
As irgi turiu kepamos mases, su ja smagiau lipdyti. Taciau mano pecius,kaip ir pas hausinka- nuo smetoniniu laiku doh.gif temperaturos nenureguliuosi, pro viena krasta karstis iseina...ech.
Siandien siuvau medziagine lele. Jei siandien uzbaigsiu-tai ryt ikelsiu. Gal ne taip pyksit,kad savo kaliausiu neikeliu drinks_cheers.gif

Joooo, orkaite daug reiskia, bet as tai vistiek bandau ja prisipratint ax.gif Kai geresnes neturiu, tai ka bedarysi blush2.gif Mimo nesigedink, cia gi ne modeliu kastingas biggrin.gif ir, zinoma, labai smalsu tavo "skudurinuke" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš prisijungiu smile.gif
Aš tai visai netyčia pradėjau iš kepamos masės daryti, ir visai nesigailiu, todėl visoms "pradinukėms" siūlyčiau, nes gali taisyti ir dailinti nesukdama galvos, kad perdžius, ar velsis masė.
O kepti tai visai paprasta, ir jokių pirštų degintis nereikia, vienintelės sąlygos:
-dėti į šaltą krosnį,
-neišimti visiškai pilnai neatvėsusios.
Ir taisyti gali, jei kas neišėjo, ir vėl kepti gali...
Vienintelis trūkimas, kad jos brangesnės... g.gif
Kornelija, tavo galvutė labai neblogų proporcijų, tik padailinti reiktų.
Mano pirmoji, tai buvo panaši į Juršėną biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mamune,2009 02 12, 09:33]
Aš tai visai netyčia pradėjau iš kepamos masės daryti, ir visai nesigailiu, todėl visoms "pradinukėms" siūlyčiau, nes gali taisyti ir dailinti nesukdama galvos, kad perdžius, ar velsis masė.
O kepti tai visai paprasta, ir jokių pirštų degintis nereikia, vienintelės sąlygos:
-dėti į šaltą krosnį,

Viskas tiesa, bet kepama mase irgi per ilgai minkyt neina, taip suminksteja, kad paskui sunku pagaut biggrin.gif As tokiu atveju dedu i saldytuva kelioms minutems...
Atsakyti
[quote=hausinka,2009 02 12, 11:25]
[quote=mamune,2009 02 12, 09:33]
-dėti į šaltą krosnį,
Viskas tiesa, bet kepama mase irgi per ilgai minkyt neina, taip suminksteja, kad paskui sunku pagaut biggrin.gif As tokiu atveju dedu i saldytuva kelioms minutems...
[/quote]
Jo, drinks_cheers.gif ir taip galima daryt, bet galima tiesiog suvynioti masę į servietėlę ir pineno perteklius pasiliks servietėlėje, o masė bus ne tokia "bėganti". smile.gif
Aš taip darau su Fimo pupen, nusausinu gabaliuką ir tada su juo lengviau būna dirbt. smile.gif
Atsakyti
o as va merginos isigijau siandien siuvimo masina...taip kad artimiausiu laiku tikiuosi kokia savo nuogale aprengti...ir pradesiu naujas lipdyti...oi bus ka veikti per ilgaji savaitgali
Atsakyti