Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(mamune @ 2009 02 09, 13:12)
Sveikinu, Hausinka, su labai gražia lėle, tikrai labai kruopščiai sukurta, man ypač patiko lūpos thumbup.gif , tokios  Andželikos Joliškos..., žodžiu- sexi, thumbup.gif

Aciu, nors tokio tikslo "sexi" Tai tikrai neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, lėlių gimdytojos 4u.gif

aš kaip žinia bandau daryt savo pirmąją lėlę ir vat iškilo man problema dėl modelino (La Doll). Žodžiu vakar pasiryžau prisėsti ir nulipdyti lėlytės galvą, bet man labai greitai stengo molis. Rezultate gavosi vos ne Van Gogas toks raukšlėtas ir rūškanas, pavyko šiek tiek aplyginti, bet visvien nelygus aptrupėjęs, nosis atšokus nuo veido...
Aišku praktikos čia kas be ko reikia, bet su tuo La doll reikia vadinasi labai greitai viską daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 11, 12:12)
Sveikos, lėlių gimdytojos 4u.gif

aš kaip žinia bandau daryt savo pirmąją lėlę ir vat iškilo man problema dėl modelino (La Doll). Žodžiu vakar pasiryžau prisėsti ir nulipdyti lėlytės galvą, bet man labai greitai stengo molis. Rezultate gavosi vos ne Van Gogas toks raukšlėtas ir rūškanas, pavyko šiek tiek aplyginti, bet visvien nelygus aptrupėjęs, nosis atšokus nuo veido...
Aišku praktikos čia kas be ko reikia, bet su tuo La doll reikia vadinasi labai greitai viską daryti? g.gif

La doll ore dziustantis. Kai dirbi nereikalinga moli laikyk stiklainyje uzdarytame, ar kitam sandariam inde. dirbant naudok vandenuka smile.gif ypatingai jei nori prie jau pradejusios dalies kazka prilipinti - patepi su teptuku abi dalis ir tada klijuoji.
Nezinau, kaip labai pas tave Van Gogas biggrin.gif , bet gali pameginti taisyti padeti - paimk molio, ji gerai suslapink, kad pasidarytu kosyte. Sutrukusias vieteles taip pat paslapink truputeli ir uztepk kosytes. Gal pavyks isgelbeti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marquise: 11 vasario 2009 - 11:26
Labai labai aciu 4u.gif bandysiu taisyti drinks_cheers.gif

Man kazkaip atrode, kad la doll negalima su vandeniu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 11 vasario 2009 - 11:49
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 11, 12:48)
Labai labai aciu 4u.gif bandysiu taisyti drinks_cheers.gif

Man kazkaip atrode, kad la doll negalima su vandeniu...  unsure.gif

Na tiesa pasakius, as su juo dirbau, bet man jis toks minkstas pasirode g.gif kad man vandens ne neprireike ir tik kazkokia smulkmenele taisiau
Matyt labai ilgam buvai ore ji palikus jei taip sudziuvo... smile.gif
Atsakyti
As tai neisivaizduoju, koks monstras man iseitu lipdant is stingstancios mases blink.gif As lipdziau is kepamo modelino ir galva dailinau ilgiau nei savaite doh.gif

Pradedantiems ko gero lengviau su kepamu darbuotis?...
Atsakyti
kornelija.k, jei tik tavo košė nesudžiuvus iki darbo pradžios buvo wink.gif, šiaip gerai suvyniojus i kokį plastmasinį maišiuką laikyk, svarbiausiai oro negautų, o priklijuoti vandens pagalba ir prie sauso galima, o jei ko nereikia gali ir padrožti ir nupjauti ir nušveisti smile.gif
Atsakyti
Man tas molis ne visiskai sudziuvo, bet jau pabaigus tarkim dailinti viena skruosta, kitas skruostas pradeda sauseti ir prastai limpa. o iki darbo pradzios tai tikrai nebuvo sudziuves, nu speju cia praktikos trukumas. bandysiu su vandeniu taisyti. ir jau nusiteikus, kad gausis biggrin.gif
Atsakyti
as tai specialiai laukiau, kad kunas ir galva apdziutu, nes tada kai ant virsaus svieziai lipdai neisispaudzia kur nereikia (pvz nugarinej pusej) (:
Atsakyti
Su vandenuku dirbk, is karto pasidek vandens indeli, skudureli rankom sluostytis, as pirsta pamerkiu pataisau, o siaip mediniais stekais naudojuosi smile.gif Premier mase dar greiciau stingsta wink.gif
Atsakyti
cia mano dievuliau Van Gogėlis jaunasis blush2.gif laukiantis plastinės chirurgijos įsikišimo doctor.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Aciu labai uz patarimus visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 11 vasario 2009 - 12:49
QUOTE(zyzane @ 2009 02 11, 12:57)
As tai neisivaizduoju, koks monstras man iseitu lipdant is stingstancios mases  blink.gif As lipdziau is kepamo modelino ir galva dailinau ilgiau nei savaite  doh.gif

Pradedantiems ko gero lengviau su kepamu darbuotis?...

Na nezinau smile.gif as tai kaip ir pradedanti, bet man daug paprasciau atrodo su ore stingstanciu - aisku, kad kaip padarysi, taip ir bus, o su kepimu.... blink.gif Nusvilinsi kokius pirstus. essen.gif As tai niekaip negaliu isidrasinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 11, 13:48)
cia mano dievuliau Van Gogėlis jaunasis blush2.gif laukiantis plastinės chirurgijos įsikišimo doctor.gif

Aciu labai uz patarimus visom 4u.gif

Oho - cia pirmas tavo??? Labai neblogai smile.gif
Akys labai geros thumbup.gif pati gaminai, ar pirkai?
Siaip pabandyk pirma su svitriniu dar pasveisti, kad didziuosius nelygumus nuimti, po to dar su vandeneliu pataisysi.
Ir dar reiketu vokus akytem padaryt ir kakta truputuka "pakelti" (cia tik mano nuomone blush2.gif ) smile.gif
Siaip labai geras veidas. Saunuole thumbup.gif
Atsakyti