Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Ačiū Kornelija.k 4u.gif , informacija tikrai gera, dar nežinojau, kad taip lengva padaryt... thumbup.gif
Reiks pabandyt kokį lelių nulipint...
Atsakyti
Sveikos smile.gif cia mano naujausias darbelis is fimo ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 06 vasario 2009 - 14:46
Kaip idomu!!! Man tokia kazkokia skandinaviska. thumbup.gif Labai fainai aprengei! Ir batai kokie super bigsmile.gif ... Kaip tau gaunasi toki grazu veideli pagamint??? Toki graziai smaila? Kokia paslaptis??? Pagal visas proporcijas gal galva biski mazoka? Bet antra vertus - as ir pati pries proporcijas, cia gi ne skulptura, o meniska lele!!!

Man labai patinka!
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 06, 14:41)

Labai jauki lėlytė, man paltukas ypatingai thumbup.gif
Atsakyti
hausinka, sveikinu su nauja grazia lelyte! veidelis koks dailus,o jau rubeliai-olialia! ir as toki palta nesiociau mirksiukas.gif
vienintele pastaba -mano nuomone reiketu kiek daugiau blakstienytes virsutines paryskinti...na ir galbut vienu tonu patamsinti lupu spalva ir brukstelti per lupu viduri, kad atrodytu gyvesnes. bet cia tik mano nuomone,mano skonis-nesu juk profesionali lelininke mirksiukas.gif
sutinku su zyzanes nuomone- cia lele,o ne skulptura ir proporciju nereikia labai paisyti. man irgi patinka tarkime per ilgos kojos ar pirstai, istysusios nosys ar dideles akys smile.gif
Atsakyti
Labai aciu, smagu, kad patiko ax.gif
Zyzane jokios paslapties as neturiu biggrin.gif tiesiog lipdau ir taip gaunasi smile.gif net nezinau... Del proporciju, man jos irgi neimponuoja labai. Bet sita pirma gavosi jau tokiu proporciju, kokiu ir siekiau blush2.gif Paciai visuma patinka.... Nors ir nedera paciai save girt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 02 06, 16:38)
Labai aciu, smagu, kad patiko  ax.gif
Zyzane jokios paslapties as neturiu biggrin.gif tiesiog lipdau ir taip gaunasi smile.gif net nezinau... Del proporciju, man jos irgi neimponuoja labai. Bet sita pirma gavosi jau tokiu proporciju, kokiu ir siekiau  blush2.gif  Paciai visuma patinka.... Nors ir nedera paciai save girt biggrin.gif

Nieko nieko - galima ir pasigirti smile.gif juk tikrai labai fainai gavosi. Jauciu padirbeta is sirdies.
Labai grazi molio spalva ir plauku pluostas labai graziai ziurisi.
Paltukas ti thumbup.gif clap_1.gif ploja.gif
Atsakyti
Aciu aciu smile.gif Na dirbau tai tikrai is sirdies, bet tik kad laiko nedaug turiu, mazoji mano pastoviai mano demesio reikalauja, tai galiu dirbt tik kai ji uzmiega, tai diena kokia valanda, ir paskui jau beveik nakti biggrin.gif O su tuo paltu tai prasikeikiau doh.gif Kadangi esu siuvime grynai savamoksle, tai kol sugalvojau, kaip igyvendint tai, kas akyse stovi... Vargo vakariene, bet po ilgu kanciu pagaliau sioks toks rezultatas ax.gif
Atsakyti
Super lelyte.
Ir spalvos ir islpildymas - thumbup.gif saunuole smile.gif

Man ten kur supintom kasom labai graziai atrodo.
Atsakyti
Nu lele, tai superine thumbup.gif net baltas pavydas apeme blush2.gif

gavau jau ir as moli ax.gif bandysiu daryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 06, 23:58)
Nu lele, tai superine thumbup.gif net baltas pavydas apeme blush2.gif

gavau jau ir as moli ax.gif  bandysiu daryti bigsmile.gif

Tai lauksim butinai rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu, Hausinka, su labai gražia lėle, tikrai labai kruopščiai sukurta, man ypač patiko lūpos thumbup.gif , tokios Andželikos Joliškos..., žodžiu- sexi, thumbup.gif
Atsakyti