Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Nezinau,kaip knyga vadinasi blush2.gif As benarsydama kazkokiame puslapyje radau ir issaugojau. Ten gal 15-20 puslapiu. Mokoma,kaip zingsnis po zingsnio nulipdyti leles galva. Parasyta vokiskai,bet nuotraukos pasako daugiau uz zodzius smile.gif Galit i AZ adresiuka imesti-atsiusiu suzipinta informacija. Dziaugciausi,jei ir jus pasidalintumet vaizdine ar tekstine medziaga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 01 29, 13:07)
kadangi mes cia visos tokios ane, nu ne ases, visos mokomes ir viska bandome pacios....man isties taip net idomiau, suprantu kad paprasciausia butu nueiti i kursus viska gauti jau sukramtyta...bet man pats idomumas atradimuose.......o juolab turime interneta visagali...............grupeles lelininkiu kurios susidariusios jei tokios yra tai manu butent is kursu ...ten ir susipazinusios ir toliau bendraujancios, o musu burelis gali buti savmoksliu va.......na ir nebutinai.....ane........tai matau bresta susitikimas..........siulau daryti sarasiuka norinciu ir rinktis vieta bei laika pasimatymui...........

sarasiukas norinciu bendrauti ir dalintis:
   1.ramushka
   2...........
   3.............

nagi kuo daugiau tuo smagiau.......

Na..as ne visai savamoksle, buvau kursuose pas Rulle, bet daug ka ir pati internete kuiciu ir ieskau. Bet uztat jau siuti, nerti, megzti, velti ir t.t. tai manes nieks nemoke, sitam kampe tai savamoksle gryniausia smile.gif Tas labai pravercia kai reikia lele aprengti. O del susitikimo, tai as jei tik turesiu laiko tai mielai prisijungsiu. Beda tame, kad namuose mazas vaikiukas, tai kartais iskyla netiketumu ir planus tenka atsaukti doh.gif , todel niekam nieko nezadu blush2.gif Bet jei galesiu, atleksiu butinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 02 vasario 2009 - 12:11
sarasiukas norinciu bendrauti ir dalintis:
1.ramushka
2.Marquise
3.hausinka drinks_cheers.gif viska pasiderinsim.
Atsakyti
Sveikos visos lėlininkės 4u.gif
įgriuvau ne šiaip sau ax.gif užsisakiau ir aš molio, kai gausis kas nors, būtinai pademonstruosiu bigsmile.gif o dabar toks klausimiukas Tei.. iš kur toki batai lėlytės? pati darei ar gavai iš kažkur? ir dar kaip sutvirtinai tarpusavy kūnelio dalis?

DIDELIS AČIŪ
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 02, 18:54)
o dabar toks klausimiukas Tei.. iš kur toki batai lėlytės? pati darei ar gavai iš kažkur? ir dar kaip sutvirtinai tarpusavy kūnelio dalis?

DIDELIS AČIŪ
4u.gif

Batai absoliučiai mano kūrybos biggrin.gif
O kūno dalys susijungia labai paprastai - jos susiveria ant gumytės smile.gif

DIDELIS
nėr už ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 02 02, 19:53)
Batai absoliučiai mano kūrybos  biggrin.gif
O kūno dalys susijungia labai paprastai - jos susiveria ant gumytės smile.gif

DIDELIS
nėr už ką  biggrin.gif

nu tai pagarba tavo kūrybai thumbup.gif
o dėl sujungimo, tai kažka taip ir bandžiau įsivaizduoti ax.gif dabar net ir prisiminiau, kai taisiau viena porcelianine su sutrūkusiom gumytėm biggrin.gif
Atsakyti
jau grozis leles. ZIauriai faina
Atsakyti
Labas visoms lelininkems!

Pagaliau turiu ka parodyti, tai prisijungiu prie jusu - siaip kuri laika tik skaitinejau foruma, nes buvo net geda kazka pasakoti, kol ne viena lele nepadaryta. Na si lele irgi ne visai mano, nes ja dariau kursuose pas rulle (oij kaip seniai tai buvo, dar pernai rugseji... blush2.gif ), tai zinoma mano visas dekoras, bet pagrinda ir esme vis tiek atliko rulle rolleyes.gif Labai labai jai aciu!!! 4u.gif Jos kursai buvo man labai svarbus!!!!

Ikeliu nuoroda, nes paveiksleliu kazko ikelti nenori, o as nelabai turiu laiko gilintis.

PIRMOJI LELE IEVA

Lelytes buvo mano sena svajone, todel, nors dar nulipdziau tik viena, bet jauciu nerealu kaifa tiesiog rinkdama informacija, medziagas, visokius priedus ir priemones... thumbup.gif

Dabar jau nulipdziau galva antrai lelytei, bet kadangi darbavausi vakarais, lempa stovejo mano desineje, tai kaire lelytes veido puse tokia sleiva gavosiii mastau.gif turbut teks kisti po skrybele hihihi.gif

O siaip visom pagarba, jau vien del mus vienijancio pomegio!!! drinks_cheers.gif Kai kurios merginos mane labai labai stebinate, jus stebukladares!!! Kaip gerai, kai yra i ka lygiuotis thumbup.gif
Atsakyti
Nu kokia faina wub.gif charakteringa tokia thumbup.gif
na mane dabar irgi uzvalde noras pabandyti, tai tikiuosi paminkius moli nepraeis noras, nes bandysiu savamoksliskai daryti doh.gif
Atsakyti
zyzane, tikrai labai israiskingo ir isskirtinio veido tavoji. Visiskai ne Ruliska smile.gif tad nereikia visu nuopelnu atiduoti, nes jauciasi kazkieno kito ranka smile.gif
ir man labai rubai patiko. Megztukas... smile.gif super wink.gif
Atsakyti
Aciuuuu, as zinot vertinu realiai ta savo lele, matau viska, ko truksta ir kas pavyko geriau. Stengsiuosi tobuleti. Bet kai lipdziau antrosios galva sededama "ant savo siknos" nuo nulio, tai tikrai pajutau, kiek visko daug reikia moketi... Ka jau kalbet kai kuna pradesiu vyniot, jauciu bus dar smagumynu doh.gif Bet juk tame ir dziaugsmas: ATRASTI!
Atsakyti
o thumbup.gif kaip pagyvejo musu forumas....
zyzane thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super pirma ir nereali lelyte......koks tavo merginos ugis...........
Atsakyti