Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

nu jus cia aktyvistes smile.gif

As ir kanuniete, ale pas mane toks itemptas grafikas, kad jau su visais draugais ir pazistamais tik per interneta bendrauju blush2.gif
Uz tai man musu forumiukas labai patinka - per atokvepio minute galiu ilist ir pasizvalgyt ka mergicos meistrauja - nereik niekur toli vaziuot biggrin.gif

tai smagiai pasimeetint, toms kurios ras laiko susibegt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 29 sausio 2009 - 12:55
QUOTE(ramushka @ 2009 01 29, 13:07)
sarasiukas norinciu bendrauti ir dalintis:
  1.ramushka
  2.Marquise smile.gif
  3.............

nagi kuo daugiau tuo smagiau.......

Atsakyti
Tei ar nesiruosi musu nustebinti dar viena lelyte blush2.gif .....dar karteli pasigrozeja tavo raudonplaukes nuotraukytemis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ar bent planuose turi kokia....o gal jau imsies paprastesnes konstrukcijos......nes as tai tokia daryciau isivaizduoju kaip metu darba doh.gif

na mergytes darancios nedarancios lelytes ir svarbiausia norincios bigsmile.gif jungiames.......
Atsakyti
as cia tokia pusiau daranti biggrin.gif nerandu laiko uzbaigti nors ir noriu. o jus cia planuojat susitikimus vilniuj ar kaune?
ka zinau, siaip kaip ir yra noras kazkoks pabendraut siuo metu, bet as asiocalus zmogus, tai tokie norai retai buna (:
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 01 29, 14:48)
Tei ar nesiruosi musu nustebinti dar viena lelyte blush2.gif .....dar karteli pasigrozeja tavo raudonplaukes nuotraukytemis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
   ar bent planuose turi kokia....o gal jau imsies paprastesnes konstrukcijos......nes as tai tokia daryciau isivaizduoju kaip metu darba  doh.gif

pradėjau antra konstruot - vėl eksperimentuoju su konstrukcija ir su medžiagom....
o galvoj jau trečia (kaip ir sakei paprastesnės konstrukcijso) biggrin.gif .....
Nagai niežti nerealiai, lėles akyse sovi, bet su laiku baisiai striuka doh.gif

...gal žinot kaip galima btūtų iterpti dar bent pora valandų į parą? biggrin.gif

beje pasidalinsiu viena gamybine paslaptim (o gal jau ir žinot šitą triuką).
Kažkas, pamenu, skundėsi, kad savaime džiūstantis modelinas per greit džiūsta ir sunku smulkias detales lipdyt, tai va reikia lipdant sušlapinti įrankius, tada ir paviršius lygesnis ir smulkiausias detales iškrapštyt išeina smile.gif

...iiich ir dar prisiminiau... gal kuri užmačius kur Kaune grabanotos vilnos nusipirkt? Vakar aplėkiau kelias krautuvėles, tai tik lygi vilna visur. Kai paklausiu garbanotos, tai žiūri pardavėjos į mane akis išpūtę, lyg aš dramblio jų parduotuvėj ieškočiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 29 sausio 2009 - 16:46
Tei zinai ir as apie toki garbanota drambli pirma krta girdziu lotuliukas.gif , bet sekmes tau ieskant....
Swan mes planuojame vilniuje susitikima junkis drasiai

1.ramushka
2.Marquise
3.............
4...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 29 sausio 2009 - 17:05
Tei, žiūrėk čia vilnos garbanėlės dešinėje pusėje žiūrėk smile.gif ir dar aš pirkau Kaune galerijoje Balta Valančiaus g. bet ten mažai tik 5 sruogelės ir 5 spalvų 2 ryžų, 2 žilų ir 1 balta vienai lėlei jei nedarai milžiniškos ševeliūros užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 01 29, 19:55)
Tei, žiūrėk čia vilnos garbanėlės  dešinėje pusėje žiūrėk  smile.gif ir dar aš pirkau Kaune galerijoje Balta Valančiaus g. bet ten mažai tik 5 sruogelės ir 5 spalvų 2 ryžų, 2 žilų ir 1 balta vienai lėlei jei nedarai milžiniškos ševeliūros užtenka mirksiukas.gif

Super! Aciu, Pavonija smile.gif
Atsakyti
matai kaip...pasirodo buna garbanotu dramliuku bigsmile.gif
Atsakyti
As mielai prisijungciau, jei LT gyvenciau ax.gif O dabar tik pasidalinti savo patirtimi cia galiu (tiek tos ir patirties cool.gif ). Turiu kompe truputeli nuskenuotos knygos apie leliu daryma . Gal kam idomu? Galeciau mailu atsiusti smile.gif
Atsakyti
man idomu (: o kaip knyga vadinas? nes keleta turiu atsisiuntus is interneto
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2009 01 29, 20:54)
man idomu (: o kaip knyga vadinas? nes keleta turiu atsisiuntus is interneto

pasidalinkit, įdomu smile.gif aš google books kažkada radau šiek tiek, bet visos nuotraukos iškirptos, tai nedaug naudos...
Atsakyti