Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(mamune @ 2009 01 27, 17:50)
dar kartą, sveikos, mergaitės.Aš , ko gero nežinau kokio nors slaptažodžio, kad į mano žinutę nulis dėmesio verysad.gif
O gaila, aš tikrai gerų norų vedama norėjau su jumis pabendrauti.
Sėkmės jums visoms kuriant lėlytes  smile.gif

Mamune, prasom nepranykti smile.gif tavo leles LABAI grazios, man ypatingai patiko klounas. Tiesa ji jau liaupsinau kazkada (nzn kokiam forume) smile.gif
O del zinutes, tai gal tiesiog nelabai yra Kaunieciu
As pati is Kauno, bet siaip dabar gyvenu Vilniuj, tai net nesisiuliau i kompanija 4u.gif
Atsakyti
mhm, as ir is Kauno, bet jau tris metus Vilniuj gyvenu, o Kaune ne taip daznai pasirodau (:
Atsakyti
Mergaites-aciu,kad paaiskinot,kas per velnias tas padielkas yra doh.gif , o as jau galvojau-nieko sau mergicka darbelius padirbineja lotuliukas.gif
Mamune- nepapyk ant musu ir sugrizk! Apziurejau tavo galerija-labai grazios,originalios lialkos! 4u.gif ...Beja, as irgi ne kauniete-tai ir neatsisaukiau i tavo pasisakyma.
Atsakyti
Ačiū mergaitės, tikrai nepykstu, o pabendrauti tikrai yra poreikis, nes dabar netekau darbo, tai tik lėlytės ir bus visa širdžiai atgaiva smile.gif
Klausiau kauniečių todė, kad galima būtų susibėgt ir natūroje pasirodyt bei pabendrauti, ačiū Pavonijai, kad atsiliepė, tai dabar turėsiu nors vieną draugę Kaune. thumbup.gif
O šiaip tai aš iš Alytaus, nors jau 37 metai Kaune, tai ko gero daugiau kaunietė... Pasirodyt lėlės manau būtina todėl, kad natūroje jos mažiausiai 50 kartų būna gražesnės, nei ne visada kokybiškoje nuotraukoje(bent jau mano...) verysad.gif
Todėl lankau kiek išgaliu parodas ir susitikimus, semiuosi patirties iš labiau patyrusių lėlininkių.
Kai suradau "pasimetus laike" tai patikėkit perskaičiau nuo pirmo iki paskutinio lapo, todėl labai džiaugiuosi, kad esat ir dalijatės patirtim thumbup.gif
Atsakyti
Aš esu kaunietė, šiap visada seku jūsų temelę, nes lėlytės ir pats jų gaminimo procesas man atrodo labai gražus... deja, aš lėlyčių dar negaminu, nieko ir patarti ar pasidalinti patirtimi negalėčiau, todėl ir neatsišaukiau mamunei... unsure.gif O lėlytes pramokti gaminti labai norėčiau... tik deja Kaune kažkaip niekas jokių kursų ta tema neorganizuoja... sad.gif bent jau aš kiek internete pasižvalgau, tai kiek kursų vyksta, viskas Vilniuje, dar keletas jei gerai pamenu Klaipėdoj buvo, o vat Kaune kažkodėl nieko....
Atsakyti
Nežinau ar galiu naudotis šia tema, bet jei būtų norinčių galėčiau pravesti pradinius lėlių kūrimo kursus Kaune, parašykit i až
Atsakyti
DEL SUSIBEGIMU KAVOS PAGERIMU IR PASIRODYMU MANVISADA BUVO SMALSU....kaip suprantu yra vilnieciu ratelis susiformaves....bet jis toks jau susiformaves tai ir nesibraunu i ji.....o gal koki antra rateli suformuojam.... blush2.gif o tada kviesim pirmaji i svecius 4u.gif 4u.gif 4u.gif na jo mes cia kaip kokios nykstancos rusies atstoves...o gal atvrksciai naujai besikuriancios thumbup.gif
Atsakyti
Naujai besikuriancios thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 01 28, 14:43)
Naujai besikuriancios thumbup.gif  drinks_cheers.gif

As uz naujai besikurianti rata wink.gif

mamun, jei pavyktu tau kazkokius kursus kaune suorganizuoti, pranesk man, gal suplanuociau "aplankyti mama" kaip tik tuo metu wink.gif
Nors mokymai man nelabai aktualu, bet pasmalsauti noretusi ax.gif
Atsakyti
o labai smagu kad norite bendrauti tai gal rezgam plana chuligana.........
Atsakyti
As irgi mergaites cia visai dar sviezia zalia ax.gif blush2.gif nezinau jokiu rateliu, anei chebryciu smile.gif Ir pati leles tik dar pradejau daryt, nei patart kam galiu, nei nieko... Tik pasirodyt ir kritika isklausyt. Bet bendraut labai noreciau. Siaip pati Vilniuje gyvenu siuo metu, bet ir su likusia Lietuva mielai bendrauju thumbup.gif
Atsakyti
kadangi mes cia visos tokios ane, nu ne ases, visos mokomes ir viska bandome pacios....man isties taip net idomiau, suprantu kad paprasciausia butu nueiti i kursus viska gauti jau sukramtyta...bet man pats idomumas atradimuose.......o juolab turime interneta visagali...............grupeles lelininkiu kurios susidariusios jei tokios yra tai manu butent is kursu ...ten ir susipazinusios ir toliau bendraujancios, o musu burelis gali buti savmoksliu va.......na ir nebutinai.....ane........tai matau bresta susitikimas..........siulau daryti sarasiuka norinciu ir rinktis vieta bei laika pasimatymui...........

sarasiukas norinciu bendrauti ir dalintis:
1.ramushka
2...........
3.............

nagi kuo daugiau tuo smagiau.......
Atsakyti