Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(ramushka @ 2009 01 16, 14:35)
o jums mergytes ka netrukineja....tai kaip darot? blink.gif .....man viena net persprogo ir paskiau susitrauke ir liko tosks randelis......o dariau viska pagal instruktaza  doh.gif kaupiuosi dar vienai jau didele saku reiketu daryti uzteks tu minetiuru

na man ne tai kad trukineja bet tokie kaip zvyneliai atsiranda, tokie pusapvaliai itrukimai... ka tik viena iskepiau, tai nuliudino labai - grazus veidelis butu, bet visas zvynuotas. verysad.gif o dariau viska taip pat kaip ir kitas. nesuprasi ju g.gif
Atsakyti
o dar viena ideja,
kokiu rezimu kaitini?
ir kokiame aukstyje?

man syki buvo kad "apskrudo" nes per aukstai buvo lentynele.
Atsakyti
as tai tiek darbeliu prisigalvojau, lelytes jau pabodusios buvo bet va vis minti audziu kokia dicke padaryti tik va baigsiu su papuosaliukais, dekupazu.

o kepu pvz as tai per vidurine lentinele dedu oro cirkuliavimo rezima....ir 150 laipsniu regis ant isntrukcijos parasyta 30min.... g.gif regis taip..jei ko nepripainiojau...senai kepiau jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 20 sausio 2009 - 11:31
oro cirkuliavimo rezima....

gali buti kad cirkuliuojantis oras per daug dziovina. Pamegink tiesiog kaitinima is virsaus ir apacios. (bent jau as kepiau taip, tai visai nieko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 20 sausio 2009 - 12:03
QUOTE(debesyla @ 2009 01 19, 19:51)
na man ne tai kad trukineja bet tokie kaip zvyneliai atsiranda, tokie pusapvaliai itrukimai... ka tik viena iskepiau, tai nuliudino labai - grazus veidelis butu, bet visas zvynuotas.  verysad.gif o dariau viska taip pat kaip ir kitas. nesuprasi ju  g.gif

del pacios mases taip gali buti (jei ilgiau isguli jau ispakuota).be viso kito,ka merginos isvardino,tai dar galima kepti i folija ivyniojus ir palikti austi per nakti,o ne is karstos orkaites is karto traukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 01 20, 14:49)
dar galima kepti i folija ivyniojus ir palikti austi per nakti,o ne is karstos orkaites is karto traukt mirksiukas.gif

aš taip ir darau - iš folijos tokią "kišenę" sulankstau, tik paskutiniu metu gal jau kiek aplaidžiai skyles užkamšydavau.. reiks atsargiau matyt smile.gif
o kaip manot, gali būti dėl to, kad masę nepakankamai išminkau?
Atsakyti
prisipazinsiu kad as smarkiai nemaigau kuo ilgiau minkai ji nuo ranku silumos labi minksta darosi sunku lipdyti nes greitai deformuoasi
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 01 21, 01:18)
aš taip ir darau - iš folijos tokią "kišenę" sulankstau, tik paskutiniu metu gal jau kiek aplaidžiai skyles užkamšydavau.. reiks atsargiau matyt smile.gif
o kaip manot, gali būti dėl to, kad masę nepakankamai išminkau?

gali buti. priezasciu begale gali buti. kad ji minksta pasidaro - jokios bedos,padedi,paguli ir vel 'apstingsta".
Atsakyti
Sveikos mergaites,
pagaliau ir as pasirodysiu su savo lelyte. Ja pradejau pries gerus metus...labai negrazi gavosi, o dar ir baisiai ispaisiau veideli. Pagaliau ryzausi dar syk ja paimti i rankas ir padaryti iki galo- nutryniau "makijaza" ir naujai ispaisiau, pasiuvau naujas drapaneles. Kai ja nulipdziau-tai dar nezinojau,kaip elgiasi kepamas Fimo...tai vargseles ilgi pirstukai sulinko ir ju nebepataisysi-yra tkaip yra. O ir suknele dabar kitaip siuciau g.gif Ai,ka cia bekalbesiu-atiduodu savo lialka jusu teismui ax.gif
http://www.bilder-ho...8l9u-7-jpg.html
http://www.bilder-ho...8l9u-6-jpg.html
Atsakyti
liuks lialka thumbup.gif
idesiu foto kad nereiketu per linkus eit ziuret:
user posted image

o dar zinai kas labai tiktu prie visos aprangos - didels kumstines pirstines (na ir rankytes uzmaskuotu tuo paciu mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 22 sausio 2009 - 14:56
QUOTE(mimo @ 2009 01 22, 14:39)

kieta kokia thumbup.gif
Atsakyti
As apie mova galvojau...bet kailio nebeliko biggrin.gif Kazin ar gerai su pirstinem atrodytu? g.gif Bet pabandysiu pasiut-aciu uz ideja wink.gif
Atsakyti