Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

Ne visos nuotraukos pavyko, bet paroda tikrai nebuvo didele, nors jauki. Daugiausia buvo Latvijos lelininku, po to Lietuvos ir Rusijos. Rusijos meistres daugiausiai atsiveze meskiuku, o lelyte buvo tik viena. Tik Irina Goriunova pristate 3 nuostabias leles.
Kadangi as atvaziavau, kaip ziurove - tai man viskas patiko: sutikau senus pazistamus, atradau nauju wink.gif Viska galima buvo ciupineti , net leles. Is arciau paziureti, kaip ir kas padaryta. Visa diena ten prasitriniau, trukdziau dirbti wink.gif
Patalpos labai tiko tokiam renginiui: senovinis pastatas salia Autobusu stoties. Zmoniu galetu buti daugiau. Bet, kiek zinau, tai pirmas toks renginys Rygoje, taigi pirmas blynas. O del komercines sekmes papasakos mergaites, kurios dalyvavo.
Atsakyti
Na kazkuri minejo, kad artejant Kaledoms darbai sustoja - pas mane tai itemtas darbo grafikas su lelytem smile.gif rodausi su naujausia smile.gif
lelyte
Atsakyti
Nagi labai daili tavo lelyte: ir veidelis ir suknele, ir spalvos labai gerai parinktos. thumbup.gif (kojas gal tik dar galejai paformuot siek tiekkad slaunys ir blauzdos arastu).
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2008 12 15, 13:10)
Na kazkuri minejo, kad artejant Kaledoms darbai sustoja - pas mane tai itemtas darbo grafikas su lelytem smile.gif rodausi su naujausia smile.gif
lelyte

nu labai jau pasistengei , braizas panasus kaip ledo karalienes...bet cia tikra raudonsukne smile.gif grazus rubelis
Atsakyti
Marquise nuostabi tavo lėlytė 4u.gif

noriu pasikonsultuoti su jumis... dariau lėlytę, bet ji visa suskilinėjo verysad.gif gaminau iš modelino, o į vidų dėjau foliją. ką dariau ne taip? ar lėlytės gali būti daromos tik iš fimo, o modelinas netinka?
Atsakyti
tai, kad is fimo cia manau, nei viena nelipde. o siaip ziurint tu koki modelina naudojai, jei ten toki kur maximose po ~7lt buna, tai nesistebiu,kad sutrukinejo. Jei specialu lelems, tai gal per plonas sluoksnis ant folijos, del to ir sutruko. O modelinas ore dziustantis?
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 12 16, 23:12)

nebuvo jis iš pigiausių, bet ne tas spec. lėlėms schmoll.gif džiūstantis ore. bandysiu dar kartelį, storesniu sluoksniu lipdyt... Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanete: 16 gruodžio 2008 - 22:54
na nzn, kazkaip manau, kita karta pamegink nusipirkt specialaus lelems :> as bent jau pirkau ore dziustanti "la doll" uz 27lt, tai man jis labai patinka. kitu nebandziau, bet manau ir turetu but geri, tik kainos jau didesnes (kazkas apie ~42lt..)
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 12 17, 01:39)
na nzn, kazkaip manau, kita karta pamegink nusipirkt specialaus lelems :> as bent jau pirkau ore dziustanti "la doll" uz 27lt, tai man jis labai patinka. kitu nebandziau, bet manau ir turetu but geri, tik kainos jau didesnes (kazkas apie ~42lt..)

Na del modelinu, taigaliu pasidalinti keliais pastebejimais. Visu pirma tai bandziau ore dziustancius "La Doll" ir "Premier". Premier daug lengvesnis, mazesne iseiga (is to pacio svorio galima pagaminti daugiau nei is La dollo), labai svelnus. Nam nelabai patiko, kad lipdant yra super jautrus ir kartais netycia bakstelejus tenka taisyti. Baltesnis nei La doll.
Dabar dirbu su La doll. Kazkaip pripratau smile.gif Be to ir kaina siek tiek mazesne.

nanete - del skilinejimo. Pasitaiko smile.gif skeldeja, jei pagrindas yra lankstus (esu kelis kartus su karkasu klaidu padarius...), jei formuji pradejus stingti ir jei lipdai keliais sluoksniais smile.gif pvz taip pat teko susidurti, kai nulipdzius veideli ir jau pradejus stingti nusprendziau, kad reikia zandukus paryskinti. Tuomet matyt jis stingsta netolygiai ir skilineja.

Bet, kadangi as siek tiek nelaimele smile.gif tai po to tenka susigalvoti, kaip istaisyti visokius lepsusus. Tai skilimus labai paprastai pataisau su vandeniu ir tuo paciu moliu. Pasidarau tokia kosyte ir uztepu smile.gif viskas normaliai gaunasi wink.gif
Atsakyti
Man iš pradžių labiau La doll, dabar Premier , pastarasis kažkaip švelnesnės tekstūros, bet tikrai ir aš pastebėjau jei kur stuktelėsi jau išdžiuvusį gaminį tai ir įlinks.wink.gif
Atsakyti
Na ziuriu visai forumas numiro.... tai bandau gaivint, ir rodau ko pridirbau biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

o daugiau cia:
http://www.flickr.co...os/handmadebjd/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 22 gruodžio 2008 - 19:28
Tei nu nuostabu thumbup.gif
Atsakyti