Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(Flocke @ 2008 12 06, 11:05)
Dekuj labai  4u.gif  O koki geriau pirkt, rusva ar rausva?  g.gif  blush2.gif

jei kepama tai rausva jei dziustanti tai balta manyciau...
Atsakyti
Miršta mūsų forumuksas blink.gif ph34r.gif 000054.gif 000054.gif protest.gif 000059.gif fool.gif verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
jo tai pastebejau dar geraokai anksciau...jokiu pasyrodymu pasistaipimu neliko...visos kaledinem dovanom turbut uzsiemusios...neber kada su lelem zaisti
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 12 10, 17:41)
jo tai pastebejau dar geraokai anksciau...jokiu pasyrodymu pasistaipimu neliko...visos kaledinem dovanom turbut uzsiemusios...neber kada su lelem zaisti

pastebejau as ir... nebeturiu net as laiko savo leles nufotkinti nors ji jau senai padaryta unsure.gif
Atsakyti
Liūdna doh.gif aš tai niekaip vielučių kūnui nusiperku. Įdomu, kuo jas galima būtų pakeist? kokiais buitiniais daiktais..? cool.gif
Nagi, ištaikykit minutėlę, pasirodykit savo kūrinukus... aš kai pabaigsiu- būtinai parodysiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 12 10, 20:57)
Liūdna  doh.gif  aš tai niekaip vielučių kūnui nusiperku. Įdomu, kuo jas galima būtų pakeist? kokiais buitiniais daiktais..?  cool.gif

na kazi kuo tas vielutes pakeisi nebent buityje uzsislepusiomis vielutemis lotuliukas.gif ....nepatingek ir iki senuku nusoliuok ir nepamirsk pasimaivyti
Atsakyti
...joo tikrai kad su laiku nebekas. Tos kaledos....

mano lele sedi jau visa uzbaigta ir aprengta, fotosesijos laukia doh.gif
niekaip neprisiruosiu.

o vieluciu buna ne tik senukuose, bet ir floristikos parduotuvese. Floristikai naudojamos tokios minkstos vielutes, labai lengva is ju leles karkasa lankstyti ir puikiai tinka nedidelems lelytems.

o kuo jas pakeisti... na nezinau, galima nebent pas koki simpatiska kaimyna paklaust, ar jis kartais neturi vielutes pasitaupes smile.gif (nereikes i parduotuve keliaut) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 12 11, 11:38)
...joo tikrai kad su laiku nebekas. Tos kaledos....

mano lele sedi jau visa uzbaigta ir aprengta, fotosesijos laukia  doh.gif
niekaip neprisiruosiu.

VAJE KAIP SMALSU KAIP TAVO KRASNAVICA ATRODO APSIRENGUS bigsmile.gif NUOGUTE JAU MATEM LABAI JAU NEBLOGAI...NAGI PISKINK GREICIAU
Atsakyti
Mergaites, savaitgali buvau leliu ir meskiuku parodoje Rygoje.
Truputi nuotrauku http://www.flickr.co...s/39626552@N00/
user posted image
Gaila, neisidemejau visu autoriu vardus
Atsakyti
masiania-ačiū už fotoreportažą thumbup.gif
Pagal nuotraukų skaičių susidariau įspūdį, kad paroda nebuvo labai jau didelė. Ar taip? Papasakok, jei gali, išsamiau-kas labiausiai krito į akį, kas patiko, aks ne smile.gif

Buvo dar kelios forumietės šioj parodoj, tai gal kurią dieną papildys įspūdžius rolleyes.gif
Atsakyti
nuostabios lelės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų mums ten nebuvusiom labai smagu pasižvalgyt buvo smile.gif . Dėkui aciuks.gif
Atsakyti