Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

o gal geriau kad lelyte butu sedinti jei jau stoveti nemoka.....kaskaip naturaliau...nes su paduku ji primins skulpturele....o juk tai lele...ir vyro nereikes varginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 11 28, 10:38)
o gal geriau kad lelyte butu sedinti jei jau stoveti nemoka.....kaskaip naturaliau...nes su paduku ji primins skulpturele....o juk tai lele...ir vyro nereikes varginti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viena jau padariau kad sedetu, bet va sita nauja, tai noriu kad stovetu, nes ji taip man graziau atrodo ax.gif
Atsakyti
O kažin kaip daroma, kai modilinas kepamas? kaip tuomet įdėti akis, kad nesukeptų? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 28, 18:03)
O kažin kaip daroma, kai modilinas kepamas? kaip tuomet įdėti akis, kad nesukeptų?  biggrin.gif  rolleyes.gif

zinai man toks klausimelis buvo taip pat kiles tai emiau ir nupiesiau....bet reiks pabandyti ir iskepti...jei jau blakstienos neuzsiraite kepant tai manau ir akytes neistirps
Atsakyti
as darau is kepamo modelino. tai as akis pati nupiesiu o ne dedu jau padarytas
Atsakyti
Aš akis dariau iš to paties modelino. Pirmiau išsikepiau tokius burbuliukus, paskui darydama galvą įkišau tose vietose, kur turi būti akys. O kai visas iškepė akis piešiau. Na, taip mane mokė mokytoja smile.gif Dar galima kokius nors medinius karoliukus naudoti... Modeliną kepam neaukštoj temperatūroj, mediniam karoliukui neturėtų nieko nutikti.
Atsakyti
Nieko karoliukui neatsitinka kepant, tik iš patirties sakau, nenaudokit dažytų blush2.gif Įkišau vieną kartą tokius kūno spalva nudažytus, tai visas modelinas aplink akis patamsėjo, tokie ratai, kaip sudaužytas veidas gavos... blink.gif
Iš klaidų mokomės... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif kaip sekasi jums daryti? Aš tai šiuo metu modiliną siūsdinuosi smile.gif tai darbeliai sustoję...
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 12 03, 16:18)
Sveikutės smile.gif kaip sekasi jums daryti? Aš tai šiuo metu modiliną siūsdinuosi smile.gif tai darbeliai sustoję...

esu padarius antra lele, bet niekaip neprisiruosiu ja pastayt ant pagrindo nes kazko tai ji man linksta per pilva pastacius doh.gif jau bvau pradejus trecia lele, bet tik sugadinau... nu kaip uzkeikta niekaip galvos forma neneusilipde, taigi atidejau kitam kartui ta lipdima blush2.gif
Atsakyti
manosios lelytes mazutes gal delto ir laiko liksvara ir paduku nedariau, dideles lelytes nedariau dar, tik priejau isvados kad mazesne ne taip paprasta padaryti nes detales smulkios doh.gif
stai mano sparnuotoji milda blush2.gif
user posted image]milda[/URL]
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2008 12 03, 19:45)
esu padarius antra lele, bet niekaip neprisiruosiu ja pastayt ant pagrindo nes kazko tai ji man linksta per pilva pastacius doh.gif  jau bvau pradejus trecia lele, bet tik sugadinau... nu kaip uzkeikta niekaip galvos forma neneusilipde, taigi atidejau kitam kartui ta lipdima blush2.gif

Na, kartais ir man taip būna- nepavyksta, o vėliau... blush2.gif neseniai dariau antra lėlytę, tai labai šauni gavos, bet tas mano modilinas per kaklą skilinėja g.gif blink.gif blink.gif
Plaukus tai siūlau pirkt MAXIMOJ- ir pigu ir paprasta (ir visai kokybiška...)

o kur yra angeliukų plaukų..? Kaune? (atsiprašau, primiršau...) blush2.gif
ir kur jūs vielutės gaunat karkasui? 4u.gif

Ramuska- wub.gif cool.gif wub.gif cool.gif wub.gif labai dailu kruopštu ir miela. Pasistengei smile.gif
Atsakyti
vieluciu tai senukuose kokiu tik nori yra smile.gif
Atsakyti