Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

e laimikai ne viena musu lele nera blogis....nu nebent vudu blink.gif .....o tokiu lyg ir nedarom ..... taip kad toliau mokomes svarstom ir darome pacias graziausias leles ir demonstruojames 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laimikai > ne blogis, visos gi mokomes. mano ir "netobula". be to as asmeniskai sau didesnius reikalavimus keliu nei kitiems smile.gif bandau daryt kaip tik imanoma geriau.

ir siaip tai tik mano nuomone, mano kriterijai ir tt wink.gif netaikau to kitiems zmonems su kitokiais skoniais ir tt. nepriimkit taip iskart visko smile.gif

ir siaip cia daugiau jei leles pirkciau. jei jos butu atitiktu tuos mano keliamus reikalavimus ir aisku ji man patiktu galeciau ir 10 000lt sumoket smile.gif

na zodziu, nepykit, man cia nuo vaikystes toks "iskiepytas" dalykas, kad kokybe auksciau visko :>
Atsakyti
Tai as ir nepykstu lotuliukas.gif , tik man regis mes ta broka ir tobuluma skirtingai isivaizduojam. g.gif Nors ta kur rodei lele, tai taip tobula. Bet man patinka ir ne taip tobulai nuslifuotos pvz leles. Gali buti ir su kokia kumpa nosim, bet tokia su cinkeliu.
Papildyta:
o as tai ir uz kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš, tai dabar spoksindama į tą tobuląją lėlė radau trūkumą (mažą mažą trūkumiuką mano nuomone) - plaukus. Viskas ok, tik perėjimas nuo galvos iki plaukų toks labai statiškas- na, nemoku išsireikšti. Tiesiog trūksta šiek tiek švelnumo, kas suteiktų dar didesnį tikroviškumą. Suprantu, kad šukuosenos toks tipas, bet visgi... mastau.gif

O štai lėlytės, tobulos mano nuomone smile.gif na, beveik tobulos...

http://www.dollery.c...bradbury-mm.htm

Pažiūrėkit iki galo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calykusu*: 25 lapkričio 2008 - 20:36
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 25, 19:27)
Asmeniškai aš, tai dabar spoksindama į tą tobuląją lėlė radau trūkumą (mažą mažą trūkumiuką mano nuomone) - plaukus. Viskas ok, tik perėjimas nuo galvos iki plaukų toks labai statiškas- na, nemoku išsireikšti. Tiesiog trūksta šiek tiek švelnumo, kas suteiktų dar didesnį tikroviškumą. Suprantu, kad šukuosenos toks tipas, bet visgi...  mastau.gif

Pažiūrėkit iki galo  blush2.gif

tokios tikroviskos labai lelytes wub.gif
Atsakyti
laimikai - kumpos nosies neskaitau broku smile.gif ta prasme isvis veido bruozai nesiskaito brokas. as daugiau apie nuslifavima, nulipdyma, rubus ir tt. gal nelabai moku paaiskint, na bet ne esme smile.gif

Calykusu* is to linko patiko alisa su knygele labai ir dvi "azijietes" viena ten su panda, kita su kasytem ir melynais kaspineliais smile.gif kitu veidai nera negrazus, bet ir nera mano skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 25, 20:27)

Pažiūrėkit iki galo  blush2.gif

Kiek žmonių-tiek nuomonių, tiek skirtingų skonių! Pvz., man lėlytės šioje nuorodoje nepatinka. taip, veideliai, rankytės nulipdytos labai preciziškai, viskas tavrkoj. Tiesiog man labiau prie širdies ne tokios tikroviškos ( nes čia kai kurios-kaip tikri vaikai).
Man patinka tokios keistos būtybės, tarsi ir žmones vaizduoja, bet kažkaip netikroviškai, kad ir lietuvės lėlininkės Jūratės Jasevičienės lėlės-fantastiškos. Mačiau gyvai-tiesiog nerealios thumbup.gif rolleyes.gif
Paižvalgykit:
www.artdolls.eu/

O taip pat patinka tekstilinės lėlytės, kurių veidai ne lipdyti, bet daryti iš natūralių lino ar medvilnės siūlų , prikimštų į nailoninę kojinę (na-tiksliai nežinau kaip ir kas ten prikimšta, viena ausim tegirdėjau ax.gif ). Tokias lėles daro Vita Kiseliūnienė:

http://vitadolls.pro...php/apie-autore

O taip pat- Akvilė Grebliauskaitė :
/www.akvilesleles.lt/
Atsakyti
labai grazios ir tos ir tos...cia skonio reikalas...o skonis nera gincu objektas, skonis nera aiskus mato vienetas......grazu tai ka gali sukurti musu paciu rankos.....bet kodelgi tobulybe negali buti siekemybe....kasko siekimas mus vercia tobuleti ir sukurti savo stebukla...tik jei sustosi ties viena tobulybe ir nebesieksi daugiau.....tai nera ko ir stengtis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif graziu darbeliu merginos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 26 lapkričio 2008 - 11:24
Tikrai, kad kiek žmonių tiek nuomonių... Taip, realizmas, romantizmas mane traukia. Turiu pripažint, o štai Avilės lėlės- na, ne visai.... Bet paskaičius apie pačią autorę tai- didelė pagarba aciuks.gif
Atsakyti
maciau kazkada lelyte padarya is veltinio,labai graziai atrode tongue.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien baigiau daryti antraja lelyte, liko padaryti pagrinda ant kurio stoves. maciau graziu padarytu, nudazytu.. o is ko jis daromas, is medzio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amandaa @ 2008 11 27, 20:19)
sveikos 4u.gif  siandien baigiau daryti antraja lelyte, liko padaryti pagrinda ant kurio stoves. maciau graziu padarytu, nudazytu.. o is ko jis daromas, is medzio? blush2.gif

Man Rulle yra sakiusi, kad jai vyras is plokstes ispjauna smile.gif o pirkti bent as tai niekur nemaciau.
Atsakyti