Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (2)

QUOTE(Marquise @ 2008 11 24, 20:28)
Aciu visoms uz gerus zodzius smile.gif
Del molio, tai as bandziau La Doll - pirmoji lele ir Premier - antroji lele. Siaip daug smagiau dirbti su Premier, nes ne taip greitai dziusta ir yra minkstesnis. Bet ir kainuoja brangiau smile.gif
Akytes darau pati. Pirma pasigaminu akytes, jas isdziovinu, nusispalvinu kaip noriu ir nulakuoju su skaidriu nagu laku (bobiskai wink.gif ) bet galvoju pakeisti ji akriliniu, nes salyginai brangiai gaunasi.
O del plauku tai man dar paciai mistika smile.gif pirmosios plaukai is sukarpyto zmogisko peruko, o antrosios - pirkau kazkokius plaukus (ne peruka, bet tokios kaip sruogos) tai tos sruogos kazkoks kosmaras - tik isemiau is maisiuko ir iskart kaltunas pasidare, tai angeliuko plaukus taip ir gaminau - suveliau kaltunus ir priklijavau smile.gif
Sekanciai lelei jau nebezinau, kaip daryti, nes sruogas prie molio priklijuoti kazkaip man nerealiai skamba. Perukai taip pat ne pats tobiliausias sprendimas...

Sekmes visoms ir linkiu pajust kaifa wink.gif  lotuliukas.gif

Labai ačiū už išsamų aprašymą. Ta proga aš dar paklausinėsiu blush2.gif (atsiprašau, bet rimtai susidomėjau tuo tai...) ar yra kaune to Premier ar La Doll? Kiek jis kaštuoja ir koks kiekis? kiek kainavo perukas ir sruogos? mirksiukas.gif ačiū rolleyes.gif labai labai biggrin.gif
Atsakyti
su plaukais rekia kantrybes....as tai patepu lipali pridedu kelias sruogas apsuku galva siulu kita diena nuvinioji ir vel kelios sruogo...ir tai kokia savaitele na priklausi nuo idejos ir norimo rezultato vienai net dvi savaites vien plaukam...na bet seveliura nebloga gavos tik va kunelio kai neturi tai bais ir plaikusiud sugadinti reikejo juos palikt ant galo , o man taip knietejo makiazas ir sukuosena... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 24, 20:35)
Labai ačiū už išsamų aprašymą. Ta proga aš dar paklausinėsiu  blush2.gif  (atsiprašau, bet rimtai susidomėjau tuo tai...) ar yra kaune to Premier ar La Doll? Kiek jis kaštuoja ir koks kiekis? kiek kainavo perukas ir sruogos?  mirksiukas.gif  ačiū  rolleyes.gif  labai labai  biggrin.gif

Na juk negaila wink.gif
moli pirkau is http://www.artmanija...lt/products/211. Viena karta pirkau parduotuveje, o kita karta uzsisakiau pastu. Kadangi Kaune jie neturi savo parduotuves, tai lieka tik pastas smile.gif tik primenu, kad pastas siuntiniu i namus nenesa - reikes atsiimti artimiausiame pasto skyriuje.

Plaukus pirkau gariunuose. Tikslios vietos ir kainos nepasakysiu, nes labai neturiu atminties ant to smile.gif peruku kainos siaip nuo kokiu 15 Lt., bet tie pigiausi tai "trumpaplaukiai" ir dar labai savotiskai nudazyti smile.gif o po to kainos dideje, priklausomai nuo plauko ilgio ir aisku nuo kokybes smile.gif

Tai va smile.gif sekmes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2008 11 24, 22:30)
su plaukais rekia kantrybes....as tai patepu lipali pridedu kelias sruogas apsuku galva siulu kita diena nuvinioji ir vel kelios sruogo...ir tai kokia savaitele na priklausi nuo idejos ir norimo rezultato vienai net dvi savaites vien plaukam...na bet seveliura nebloga gavos tik va kunelio kai neturi tai bais ir plaikusiud sugadinti reikejo juos palikt ant galo , o man taip knietejo makiazas ir sukuosena... blush2.gif

skamba beprotiskai smile.gif is kur tokia kantrybe doh.gif
o kaip tas siulas neprilimpa? smile.gif
Atsakyti

Tai va smile.gif sekmes wink.gif
Papildyta:
skamba beprotiskai smile.gif is kur tokia kantrybe doh.gif
o kaip tas siulas neprilimpa? smile.gif
[/quote]

na kaip kantriai priklijuoji taip kantriai ir siulus atvinioji....o kadangi klijuoji plaukus o ne siula tai jis lengviau atsivinioja...tikrai nesudetinga tik kantrybes ir jusu lelytes bus pacios paciausios
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 11 25, 13:22)
na kaip kantriai priklijuoji taip kantriai ir siulus atvinioji....o kadangi klijuoji plaukus o ne siula tai jis lengviau atsivinioja...tikrai nesudetinga  tik kantrybes ir jusu lelytes bus pacios paciausios

Ramushka, o gal gali pafotkint procesa? smile.gif
Atsakyti
kai klijuosiu butinai pabandysiu pafotkinti...o dbar pasirodysiu su kaledu feja user posted image]feja[/URL]user posted image]feja[/URL]user posted image]feja[/URL]
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 11 25, 14:55)
kai klijuosiu butinai pabandysiu pafotkinti...o dbar pasirodysiu su kaledu feja

Šaunu mirksiukas.gif labai graži lėlytė, ramushka wub.gif
Šukuosena man ypač prie širdies mirksiukas.gif

O kokio tipo lėlytės jum labiausia prie širdies? smile.gif
Atsakyti
O naujieneles :> smagi lele, patinka man jos kelnytes ir batai X]

Calykusu* man asmeniskai patinka visokios fantastines butybes, ar bent jau ne siuolaikiskos smile.gif kuo daugiau atitrukusios nuo tikroves tuo geriau smile.gif na ir siaip labai turi itakos patikimui veidas. patinka jauni/vaikiski veidai (labiausiai). "Pagyvenusiu motereliu" pati nepirkciau, ar i interjera ir nedeciau. dar patinka kruopsciai atliktos, "brokas" yra blogis smile.gif
esu internete radus kelias leles, kurios man nerealiai grazios, foto ikelsiu

user posted image <-tobula lele

turiu daugiau foto, bet visas mazint smarkiai reikia smile.gif

Atsakyti
smagios visos..........na bet jau pernelyg naturalios tai tokiu gali rasti ir parduotuveje...o juk taip visada norisi kasko nestandartinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 11 25, 16:41)
O naujieneles :> smagi lele, patinka man jos kelnytes ir batai X]

Calykusu* man asmeniskai patinka visokios fantastines butybes, ar bent jau ne siuolaikiskos smile.gif kuo daugiau atitrukusios nuo tikroves tuo geriau smile.gif na ir siaip labai turi itakos patikimui veidas. patinka jauni/vaikiski veidai (labiausiai).  "Pagyvenusiu motereliu" pati nepirkciau, ar i interjera ir nedeciau. dar patinka kruopsciai atliktos, "brokas" yra blogis smile.gif
esu internete radus kelias leles, kurios man nerealiai grazios, foto ikelsiu

turiu daugiau foto, bet visas mazint smarkiai reikia smile.gif

Na, čia keletas komentariukų 4u.gif
Iš esmės su Tavo nuomone sutinku: jaunos, skaisčios žavios lėlytės- daug mielesnė puošmena. Bet, pasikartosiu- tik LĖLYTĖS smile.gif nes šiais laikais dažnai moteris su ta svajonių lėlyte sutapatinama, o vėliau jau- voila- senatvė žila blush2.gif (nusišnekėjau, bet tokios mintys sukosi, tai...)

Man asmeniškai labiausiai patinka vėlyvųjų viduramžių, renesanso, bei šiek tiek tautinių bruožų turinčios lėlės (čigonėlės, lietuvės,ispanės- nesakykit, juk žavu smile.gif )

Tavo parodytoji lėlytė- kažkas fantastiško. Deja pati apie tokį rezultatą kol kas (kol kas...) dar nesvajoju....
Labai norėčiau pamatyti daugiau Tavo minėtų lėlyčių- nepatingėk įkelt smile.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calykusu*: 25 lapkričio 2008 - 16:54
QUOTE(Calykusu* @ 2008 11 25, 17:53)
Labai norėčiau pamatyti daugiau Tavo minėtų lėlyčių- nepatingėk įkelt smile.gif
Ačiū

Pritariu, nes tikrai fantastiska wub.gif ... smile.gif
Atsakyti
Na paskaicius nuomones, tai mano leles visos yra blogis, nes atliktos netobulai. lotuliukas.gif
Atsakyti