QUOTE(Marquise @ 2008 11 24, 20:28)
Aciu visoms uz gerus zodzius
Del molio, tai as bandziau La Doll - pirmoji lele ir Premier - antroji lele. Siaip daug smagiau dirbti su Premier, nes ne taip greitai dziusta ir yra minkstesnis. Bet ir kainuoja brangiau
Akytes darau pati. Pirma pasigaminu akytes, jas isdziovinu, nusispalvinu kaip noriu ir nulakuoju su skaidriu nagu laku (bobiskai
) bet galvoju pakeisti ji akriliniu, nes salyginai brangiai gaunasi.
O del plauku tai man dar paciai mistika
pirmosios plaukai is sukarpyto zmogisko peruko, o antrosios - pirkau kazkokius plaukus (ne peruka, bet tokios kaip sruogos) tai tos sruogos kazkoks kosmaras - tik isemiau is maisiuko ir iskart kaltunas pasidare, tai angeliuko plaukus taip ir gaminau - suveliau kaltunus ir priklijavau
Sekanciai lelei jau nebezinau, kaip daryti, nes sruogas prie molio priklijuoti kazkaip man nerealiai skamba. Perukai taip pat ne pats tobiliausias sprendimas...
Sekmes visoms ir linkiu pajust kaifa

Del molio, tai as bandziau La Doll - pirmoji lele ir Premier - antroji lele. Siaip daug smagiau dirbti su Premier, nes ne taip greitai dziusta ir yra minkstesnis. Bet ir kainuoja brangiau

Akytes darau pati. Pirma pasigaminu akytes, jas isdziovinu, nusispalvinu kaip noriu ir nulakuoju su skaidriu nagu laku (bobiskai

O del plauku tai man dar paciai mistika

Sekanciai lelei jau nebezinau, kaip daryti, nes sruogas prie molio priklijuoti kazkaip man nerealiai skamba. Perukai taip pat ne pats tobiliausias sprendimas...
Sekmes visoms ir linkiu pajust kaifa

Labai ačiū už išsamų aprašymą. Ta proga aš dar paklausinėsiu