Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedat vyresnėlį į darželį, augindama kitą vaiką

Tais metais kai gime mazoji, didzioji nejo i darzeli. Bet tik paaugo mazoji, dicke iskeliavo. Dabar dicke paruosiamukuose, o mazosios dar nevedu.
Atsakyti
aš vedžiau, dabar keliauja abu, rudenį irgi vesiu, nors namie jau turėsime trečią leliuką, tačiau namie yra nuolatinis sėdėjimas prie kompo, filmukai, o darželyje bent veikla kokia užsiima. 4u.gif
Atsakyti
Vyresnėlio dar nevedam, galvojam, kad neanksčiau kito pavasario, bus jau 3,5metų, ne pats ligų pikas. Jei nenorės dar, tai abu kartu keliaus. O dabar puikiai susitvarkau su abiem, kadangi mažiukas ramus, lieka laiko ir su didžiuoju užsiimt, ir buičiai, ir savo malonumams.
Atsakyti
as vedu vyresneli savo, nes nesusitvarkau su dviem. maziukas labai daug demesio reikalauja, ant ranku nori buti o vyresnelis pavydi, tada prasideda protesto akcijos, kaip musimaisi, saukimai, .. sad.gif oi sunku .. verysad.gif
Atsakyti
as ir vedu viena , kita leisiu tik nuo rugsejo , vyresnis labai su vaikais nori but , dabar sergam , tai kiekviena diena klausia kada i darzeli eis , jam ten patinka ,po 2 savaiciu atsibosta ir namie nori but , bet taip panasiai ir buna , nes vel susergam.....
Atsakyti
Aš vyresnį vedu.Viena iš priežasčių, kad jei nevesčiau mes visiškai prarastume darželyje vietą, arba vis tiek turėtume mokėti pilna kainą už maitinimą, nors vaikas ir būtų namie.
Atsakyti
kai gime broliukas didzioji buvo namuose iki broliuko 2menesiu(taip norejom isvengti ligu)kad maziukas bent kiek sustipretu.dabar jau ir orai geresni tai jau keliauja i darzeli.bet ne del to kad man lengviau butu,o todel kad ji pati nori,kartais sako kad nenori tai ir lieka namie su mumis wub.gif planuose liepa ir rugpjutis atostogu nuo darzelio,vaziuosim visi i kaima pagyvent thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas nevedam,bet nuo rugsėjo pradėsim ax.gif
Atsakyti
As viduriniuka irgi leidau i darzeli kai mazajai buvo puse metuku...jam labai patiko ,nebuvo jokiu problemu del ejimo biggrin.gif
Atsakyti
nuo vaiko priklauso- va didžiąją vedžiau ramybė buvo daba vasara nusprendžiau kaip visad nuo birželio 1 nebevesti jop tararai nespėju- jai trūksta judesio riksmo mažajam metukai tai jam smagu kad sesė yra bet jis ir jau pervargsta jin neleidžia jam miegot per dieną pamiega maksimaliai 1,5 val ir tai jei leuk geras oras namie rėkavimai (čia jinai dainuoja ir negali nieko pasakyt aiškinu kad negalima bėgiot kulnai, jin patykina ir nuo kūdikio lovytė kai specialiai kulnais, kol valgydinau mažiiuką pietų- nusikirpo plaukus, kitą dieną nesužiūrėjau bordine kreidute išpaišė sienas, išbariau net blynų daviau nebeleidžiu piešt jau 3 dienas tai vakar visą sofą ištrynė užsislėusia kreidute, peles (turim degu) tai iš viso vienai updegą nužnybo netyčiai bet jezau pusė uodegos nunerta kol susitvarkė o dar buvo šventės , sakyčiau nežiūriu vaiko- bet paprasčiausiai nespėjo- jai 4 jinai judri nesvietiškai (plaanuojam lengvą atletiką nuo mokyklos, gimnastiką nuo 5,5m) jinai nenusėdi nenustygsta visur jos daug... aš neturiu jėgų paprasčiausiai
Atsakyti
Kai gime mazasis didysis dar nejo i darzeli, dar pusantru metu augo abu namuose. Rudeni didysis pradejo lankyti darzeli, o po metu leisime ir mazaji.
Atsakyti
Mano vyresnioji lanke darzeli,kai gime mazoji dar kelis menesiu palanke darzeli ir tada nebevedziau nes buvom isvyke is lt.va jau metai laiko kai ji nebelanko darzeli ir sedziu su abiem dukrytemis namie.Is tikro kaip kokia diena,bet siaip susitvarkau ir buna kad retkarciais tevelis kur mane viena be vaikuciu isleidzia prasiblaskyti smile.gif Bet nuo rugsejo jau didziaja vesiu i darzeli,nes jai tikrai truksta draugu,truksta veiklos,pati jau per dienas tik ir kalba apie darzeli,nors kai lankem darzeli tai iseidavo su asarom,bet ir vakare jau nelabai ir namo benoredavo eiti biggrin.gif As manau,kad vyresniems vaikams darzelis yra gerai,sutinku kad su mama gal but nebepraleis tiek daug laiko.bet manau geiau maziau su vaiku pabuti,bet ta laika praleisti "kokybiskai" nei buti su vaiku per dienas ir paskui tiek vaikas tiek mama buna pavarge ir suirze.
Atsakyti