QUOTE(#Auksė# @ 2008 10 22, 22:28)
Labukas, mamytės
Aš auginu mažytę dukrytę, ir vis kasdien galvoju ar jau leist į darželį vyresnėlę 4m, iš pradžių vedėme, bet tik ligų jau spėjo prinešt..... net nežinau kaip ir elgtis, ir nesinori vaiko laikyti namie, ir nenoriu kad sirgtų abi mergaitės.... nors dukrytei didžiajai į darželį eit labai patikdavo, tik va ligelės vis kamuodavo nuo slogos iki kosulio vis......
kaip jūs elgiatės šiuo klausimu???Ar nesvarstėt tokios galimybės, kad geriau namie bent kiek pabūtų kartu, kad tik sustiprėtų ir paaugtų mažoji nors kiek.....
Aš auginu mažytę dukrytę, ir vis kasdien galvoju ar jau leist į darželį vyresnėlę 4m, iš pradžių vedėme, bet tik ligų jau spėjo prinešt..... net nežinau kaip ir elgtis, ir nesinori vaiko laikyti namie, ir nenoriu kad sirgtų abi mergaitės.... nors dukrytei didžiajai į darželį eit labai patikdavo, tik va ligelės vis kamuodavo nuo slogos iki kosulio vis......
kaip jūs elgiatės šiuo klausimu???Ar nesvarstėt tokios galimybės, kad geriau namie bent kiek pabūtų kartu, kad tik sustiprėtų ir paaugtų mažoji nors kiek.....
Mūsų istorija labai panaši...Kai laukiausi antros dukrytės, sumąsčiau, kad bus per sunku - bijojau, kad didžiajai dėmėsio negalėsiu skirti, per mažai lavinsiu Lopšelis tuo metu man atrodė geriausia išeitis Kai gimė sesė, didžioji pradėjo labai sirguliuoti, nešė virusiukus namo, mažė plaučių uždegimu susirgo, didžioji - ausų uždegimu Labai sunki žiema pernai buvo Kai nustojau vesti, viskas susitvarkė - ir ligos pasitraukė, ir laiko atrasdavau abiem dukrytėm Dabar gailiuosi, kad teko visa tai patirti, bet pasimokiau - mažė į darželį ne anksčiau kaip trijų keliaus, jau auklę suradau, nes nuo kitų metų grįžtu į darbuką - didžioji jau noriai šneka apie darželį - tai eis pasibūti su vaikučiais