As taip pat vedu vyresneli i darzeli, jis sunkiai keliasi rytais pabamba kad nenori eiti, bet nuejes i darzeli bega pas vaikus patenkintas Gryzsta taip pat laimingas, pasakoja ka nuveike, dziaugiasi mazuoju broliuku, zodziu viskas puiku! Darzelis gerai, tik kad ligos puola ir baisu kad susirgs ir namuose budamas maziu apkres...
Kaip jums pavyksta apsisaugoti nuo kolektyve siautejanciu virusiuku? Labai nesinori ligu namuose kai mazajam zmogeliui 2 menesiai
Ir kai pirmus du auginau vyresniaja vedziau, ir kai paaugo abu nors ir nedirbau vistiek vedziau, nes jiems paaugus pradejo patikti darzelis, namie nera jiems ka veikti.
Kai mažoji gimė,dičkiui 2m10mėn buvo,tai gal savaitę paatostogavom namie visi,kai grįžau iš ligoninės,o paskui žygiavo į daržiuką. Tiesa jis jau ir prieš tai jį lankė,nes aš dirbau,tai klausimų dėl to nekilo.
O dėl ligų tai tikrai "parnešdavo dovanų",būdavo dičkis su sloga "prasisuka" o mažei nuo slogos į bronchus leisdavosi viskas. Bet tų virusiukų visur juk galima pasigaut,ir parduotuvėj ir šeip poliklinikoj pasitiksrint profilaktiškai atėjus.
O dėl ligų tai tikrai "parnešdavo dovanų",būdavo dičkis su sloga "prasisuka" o mažei nuo slogos į bronchus leisdavosi viskas. Bet tų virusiukų visur juk galima pasigaut,ir parduotuvėj ir šeip poliklinikoj pasitiksrint profilaktiškai atėjus.
As vedziau didiji kai mazasis gime
QUOTE(žanin @ 2008 10 23, 18:59)
Na, o aš vedu, ir dėl to blogesnė motina nesijaučiu. Vyresnysis eina į mokyklą, vidurinėlis į darželį, o aš su mažąja lieku namuose. Kol kas bacilų neparnešė nė vienas. Kai gimė dukrytė, nenorėjau, jog einantysis į mokyklą pasijustų atstumtas, todėl kitą broliuką ir toliau leidau į darželį. Vidurinėlis į darželį eina nuo 2 metukų, jam ten patinka, jis labai komunikabilus vaikas. Tiesa, kai nori, jis pasilieka namuose, bet tai būna labai retai.
As irgi leidziu. Mat labai jau hiperaktyvus mano vidurinysis, tai darzely nors veiklos randa... Ir namuose ramuma buna...
Aš vedu vyresnį vaiką į darželį, bet dėl objektyvių priežasčių-jam reikalinga logopedo pagalba. Jeigu ne šios problemos, šiais metais dar jo nebūčiau leidusi į darželį. Jam labai patinka būti su vaikais ir smagu, kad nereikia miegoti pietų. Aš jį pasiimu 13 val.
Kai sūnus gimė, dukrai jau 3 metai 3 mėn buvo. Vaikų reikėjo be galo be krašto, taigi darželis puiki išeitis buvo. Iš pradžių leidom tik iki pietų, bet po poros savaičių pradėjo prašytis paliekama iki vakaro. Na, nesiginčyjom labai, leidom.
O dėl ligų tai tikrai "parnešdavo dovanų",būdavo dičkis su sloga "prasisuka" o mažei nuo slogos į bronchus leisdavosi viskas.
Na mums kaip tik taip ir nutiko ka tik mažasis prasirgo bronchitu, o didysis apsisuko su slogyte ir toliau i daržiuką žygiuoja...
Buvau išsigandusi kad kažkur peršaldžiau mažių, bet matyt taip jau yra kad jiems slogytės ir kosuliai sunkiau gydomi
Kai auginau savo antrąjį vaiką, vyresnėlę vedžiau į darželį Ji jau darželį lankė visus metus, tai kaip nutraukti nenorėjau O juk vis vien jei ten linksmiau, įdomiau, nes ten turėjo draugių, jiems ten vykdavo pamokėlės...
as tai vedu i darzeli nes ir paciai lengviau ir vaikui geriau ten daugiau veiklos uzsiemimu turi draugu net i namus vakare nebenori eiti issivedu visada raudancia
nors ligeliu tai parsinesa bet nieko turim tai isaugti
nors ligeliu tai parsinesa bet nieko turim tai isaugti
as savo didziaja vedu i darzeli ir nemanau, kad esu bloga mama, ar kad prarandu rysi
dukrele mielai eina i darzeli, ten turi draugu, veiklos...o kiek eilerasciu ir dainu moka, vietiniame sokiu kolektyve soka.. budama namie ka ji veiktu? kas dien tie patys zaislai...ta pati rutina.
o kai pareina is darzelio visada zaidziame kartu, pasakoja ka veike, ka ismoko, o pries miega prisidejusios i lovyte knygeliu jas skaitome.paskui ramiai apsikabinusios uzmiegame.
taigi nemanau, kad mes neturime rysio
dukrele mielai eina i darzeli, ten turi draugu, veiklos...o kiek eilerasciu ir dainu moka, vietiniame sokiu kolektyve soka.. budama namie ka ji veiktu? kas dien tie patys zaislai...ta pati rutina.
o kai pareina is darzelio visada zaidziame kartu, pasakoja ka veike, ka ismoko, o pries miega prisidejusios i lovyte knygeliu jas skaitome.paskui ramiai apsikabinusios uzmiegame.
taigi nemanau, kad mes neturime rysio
Smagu kai vaikai gerai jauciasi darzelyje ir dar smagiau kai mamos pastebi ju tobulejima... tik va pas mus darzelyje kazkodel mazai bureliu ir vaikiukai daugiausiai patys zaidzia, nors amzius leistu ir dainuoti ir sokti ir tt.
Gal reiketu po darzelio dar kur nors pabandyti pasilavinti?
Gal reiketu po darzelio dar kur nors pabandyti pasilavinti?