Pas mus uniformos, tai vienu galvos skausmu mažiau Na jei pėdkelnės netinka, tai laisvai galit nešioti timpas, kad ir su paveikslėliais. Juk pėdkėlnės irgi visokios raštuotos ir pan. būna.
Nefer jus gal i liceju keliausit?
pasidairykit užsieniuose mokykloms skirtu uniformu, asda, tesco ir pan. kainos tikrai labai patrauklios. Pas mane berniukas, tai labai nepatarsiu, bet aš pirkau tokį trikotažinį švarką. Mokykloje šilta, tai ir žiemą ir vasarą jis švarka ant kedes pakabines laiko. mergaičių mačiau visokių, sako kartais tikrina ir pareiškia pastabas dėl aprangos. ne bet tikrai buna ir languotu ir dryzuotu ir su poniais.
pasidairykit užsieniuose mokykloms skirtu uniformu, asda, tesco ir pan. kainos tikrai labai patrauklios. Pas mane berniukas, tai labai nepatarsiu, bet aš pirkau tokį trikotažinį švarką. Mokykloje šilta, tai ir žiemą ir vasarą jis švarka ant kedes pakabines laiko. mergaičių mačiau visokių, sako kartais tikrina ir pareiškia pastabas dėl aprangos. ne bet tikrai buna ir languotu ir dryzuotu ir su poniais.
Na bet jeigu nėra mokykloj uniformos, tai kokios gali būti pastabos? Na suprantu jau panelės, tai gali būt labai mini, aptemptos ar iškirptės didelės? o mažiukams?
QUOTE(Pookelis @ 2015 03 19, 13:48)
Na bet jeigu nėra mokykloj uniformos, tai kokios gali būti pastabos? Na suprantu jau panelės, tai gali būt labai mini, aptemptos ar iškirptės didelės? o mažiukams?
Pas mus nėra konkrečios uniformos, bet apranga nurodyta labai aiškiai:
http://inzinerijosli...mokiniu-apranga
Man ši tvarka labai patinka, mokiniai atrodo gražiai, o kelnių saviškiui prisiunčiau po 2 svarus ir nešioja.
Pas mus uniforma, ir jei anksčiau buvau nelabai patenkinta tai dabar praėjus beveik metams labai džiaugiuosi. Vaikai atrodo tvarkingi, daugmaž vienodai gražūs, nors kaip ir visur pasitaiko nesilaikančių taisyklių...
Mano manymu jei mokykloje nėra uniformų tai vistiek reiktų pagalvoti apie aprangą, kad nebūtų ryški ir nu niekaip man netinka mikimauzai, princesės ir poniai... reikia kažko neutralaus, sijono su švarkeliu ar sarafano, tokio kaip pvz. Nefer parodė
Žiemos sezonu pedkelnių irgi jau atsisakėme, nešiojome pašiltintas trikotažines kelnes (turiu sūnų), bet mergaitei manau dar turėtų būti paprasčiau, daugiau pasirinkimo ir grožybių (pvz. vilnonės tamprės). Švarką prieš tai irgi niekada nenešiojo ir aplamai nerimavau kaip jis pripras kiekvieną dieną prie kostiumo, o jam kaip tik pasirodė labai patogu ir labai greitai prie jo priprato.
Mano manymu jei mokykloje nėra uniformų tai vistiek reiktų pagalvoti apie aprangą, kad nebūtų ryški ir nu niekaip man netinka mikimauzai, princesės ir poniai... reikia kažko neutralaus, sijono su švarkeliu ar sarafano, tokio kaip pvz. Nefer parodė
Žiemos sezonu pedkelnių irgi jau atsisakėme, nešiojome pašiltintas trikotažines kelnes (turiu sūnų), bet mergaitei manau dar turėtų būti paprasčiau, daugiau pasirinkimo ir grožybių (pvz. vilnonės tamprės). Švarką prieš tai irgi niekada nenešiojo ir aplamai nerimavau kaip jis pripras kiekvieną dieną prie kostiumo, o jam kaip tik pasirodė labai patogu ir labai greitai prie jo priprato.
QUOTE(Nefer @ 2015 03 19, 14:17)
O kaip atsalus orams? Jei su sijonu, kombikelniu neuzdesi, su vienom kelnem bus salta. Mes vietoj pedkelniu, visada prie sijono dedames juodas ar kt spalvos tympas.
Maniškė yra suknelių ir sijonų mėgėja. Ir žiemą taip vaikšto, tik būna papildomai su megztomis storomis timpomis/kelnėmis. Šiaip tikrai yra pirkti pašiltintų timpų. Be to galima nupirkti striukę ilgesnę, ilgus batus ir bus šilta.
O dėl švarko - nežinau kaip mokykla reaguoja, bet galbūt galima nupirkti susegamą tvarkingą megztuką, kažką panašaus į šį. Aš planuoju tokį ar panašų nupirkti, nors maniškės mokykloje yra uniformos, bet matau, kad vaikai gana dažnai būna be uniformų ir manau su megztuku bus smagiau, nei su švarku.
QUOTE(Forgete @ 2015 03 19, 14:44)
Nefer jus gal i liceju keliausit?
Uoj ne ne, mes tiesiog i Simono Daukanto keliausim. Tie mano sarafanai is tesco ir pirkti
Na kai pradesime lankyti ta mokykla, gal man net kels juoka prisiminus, kaip sukau galva del aprangos. Bet siuo metu, ziuriu i jos rubus ir atrodo, kad kardinaliai reikia keist garderoba. Mokyklai nieko tinkamo neturim.
Kai buvom nueje i eskursija po mokykla, tai man vaikai visi ko ne vienodi buvo, neissiskyre nei vieno apranga, bet dabar net nebeatsimenu, kaip tie vaikai buvo ir apsirengia. Uzsifiksavo tik mergaite baltu megstuku, nes visi buvo pilki, juodi.
Skalbimais as vidury savaites neuzsiimu tai reikia paskaiciuot, kad butu ka kasdien aprengti.
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2015 03 19, 16:42)
Pas mus uniforma, ir jei anksčiau buvau nelabai patenkinta tai dabar praėjus beveik metams labai džiaugiuosi. Vaikai atrodo tvarkingi, daugmaž vienodai gražūs, nors kaip ir visur pasitaiko nesilaikančių taisyklių...
Tai va, va, man tie mikinauzai ir nei penki nei desimt O dabar kaip tik buvo H&M ispardavimas -40%, tai pripirkau palaidiniu su Sofijom, kaciukais, suniukais, roziniu megstuku Tik kazkodel dar prigriebiau juoda ir balta vienspalves ilgarankoves palaidines, gal cia koks vidinis balsas ciut paprotino .
O del vilnoniniu tampriu, dekui uz ideja reiks pasiieskoti, tik gal geriau vienspalviu.
Nefer nesijaudinkite, pamenu kaip aš jaudinaus. atrodė kažkas TOKIO O dabar juokas ima, pripirkau kelniu kaip už tėvynę. o vaikas pasirodo jau ne toks ir leliukas, kasdien neapsidirba, tai dar dabar turiu nepranešiotų, o jau išaugtų Baltu polo maikučių trumpom rankovėm pirkau iš asdos, golfukus baltus žiemai iš zaros pirkau. Taip ir prasisukom nežinau kaip mergaitiški asdos rubai, bet berniukiškos kelnės labai geros. su purva atstumiančia apdaila. O visus kitus rubus gi sunešiosit, ar po pamokų į kokius būrelius keliaus, ar šiaip. Ištikrųjų tai mokykliniai man pigiau gavosi nei kad i darzeli. Treninginiu kelniu po 2 svarus nelabai rasi
QUOTE(Forgete @ 2015 03 19, 20:01)
Nefer nesijaudinkite, pamenu kaip aš jaudinaus. atrodė kažkas TOKIO O dabar juokas ima, pripirkau kelniu kaip už tėvynę. o vaikas pasirodo jau ne toks ir leliukas, kasdien neapsidirba, tai dar dabar turiu nepranešiotų, o jau išaugtų Baltu polo maikučių trumpom rankovėm pirkau iš asdos, golfukus baltus žiemai iš zaros pirkau. Taip ir prasisukom nežinau kaip mergaitiški asdos rubai, bet berniukiškos kelnės labai geros. su purva atstumiančia apdaila. O visus kitus rubus gi sunešiosit, ar po pamokų į kokius būrelius keliaus, ar šiaip. Ištikrųjų tai mokykliniai man pigiau gavosi nei kad i darzeli. Treninginiu kelniu po 2 svarus nelabai rasi
As kazkaip buvau pripratus, tu rubu tureti kalnais. I darza vesdavau ant tympu uzdejus siltas kelnes. Darze nuimi, uzdedi sijona. Palieki rubu, jei kas nutiktu ar apsidrebtu ar rankoves suslaptu besiplaunant rankas. Kita diena vel, viena rengi, kita nesiesi, kad cia grupej butu, cia i lauka ir taip pasaka be galo.
Ir visa gyvenima man tympos ir tunika buvo nepamainomas dalykas, kitokiu rubu as tiesiog jau net nebemoku ir rinkti.
Dar labai norejau nupirkti sias sukneles, bet kai dariau uzsakyma nebuvo. Dabar mastau, kad gal ju ir nereikia nes apsirengti laisvalaikiui sociai turime.
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 01 14, 11:16)
Netilps, nes pratybos A4 formato, o kuprinė mažesnė. Be to kuprinės viršuj užapvalinti kampai, tai iš esmės aukštį kaip dar mažesnį galima laikyti.
Ar būsimiems penktokams davė kokius nors mokyklinių prekių sąrašus, ko reikės?