Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

musu pirmoke, nesiojasi pratybas lietuviu, matematikos, pasaulio pazinimo. vadovelius tik lietuviu ir matematikos. nes buna namu darbai is vadovelio užduoti. dydis ju nemazas.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 13, 23:55)
mes dabar į paruošiamą einam su tokia:

http://www.babymarke...1135215-600.jpg

pradėjau svarstyti gal pradžiai su ja ir į pirmą klasę leist,kol bus aišku kiek ko nešiotis reik..nors norėtus ir iš anksto pasiruošti doh.gif

Turim tokia pat kuprine 4u.gif netelpa i ja pratybos -knygos doh.gif kampai uzsilanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2014 02 15, 20:53)
Turim tokia pat kuprine  4u.gif  netelpa i ja pratybos -knygos  doh.gif  kampai uzsilanksto 4u.gif

tai su papke be šansų doh.gif verysad.gif

apėjusi Klaipėdos akropolį,likau prie Belmil ir Hama kuprinių..tik hama kaina didoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 15, 22:42)
tai su papke be šansų doh.gif  verysad.gif

apėjusi Klaipėdos akropolį,likau prie Belmil ir Hama kuprinių..tik hama kaina didoka verysad.gif

ne, tikrai netips 4u.gif
mano vaikas su HAMA jau 3metus eina, išplaunu ir vėl kaip nauja wub.gif
hama tokia 4u.gif
pirmokui didoka buvo, bet jau pernai visai gerai žiūrėjosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 16 vasario 2014 - 09:24
QUOTE(*rutuliukas* @ 2014 02 16, 09:09)
mano vaikas su HAMA jau 3metus eina, išplaunu ir vėl kaip nauja wub.gif
hama tokia  4u.gif
pirmokui didoka buvo, bet jau pernai visai gerai žiūrėjosi biggrin.gif

Man labai patinka, tik man dizdziuuuuulis minusas, kad uzsienio puslapiuose reikia ieskoti, nes LT kainos doh.gif
Atsakyti
Kol kas apsistojau ties herlitz ,parduotuveje pakilnojau apziurejau tokia man visai nieko pasirode lauksiu nuolaidu

Prisiskaiciau internete kad sportine apranga netelpa i tuos standartinius maiselius

O gal kasnors pirkote sportinius krepsius aprangai susideti?

Va toki uzmaciau
http://www.maziai.lt...id_product=1039
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 18, 18:51)
Prisiskaiciau internete kad sportine apranga netelpa i tuos standartinius maiselius

Va toki uzmaciau

O kur tą krepšį nusinešus į mokyklą dėti g.gif . Paprastai maišelį pakabina ant kablio ir tvarka smile.gif . O dydžių maišelių visokių būna, galų gale ir pasiūti norimo dydžio ir norimo audinio galima.
Tokie sportiniai krepšiai gal į treniruotes labiau (gimnastika, baseinas ir pan. ...). Žodžiu ne į mokyklą, o ten kur jau kuprinės nereikia neštis. Nešant kuprinę ant pečių dar tokį sportinį krepšį rankoje ne ne schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(_Ipė @ 2014 02 18, 19:03)
O kur tą krepšį nusinešus į mokyklą dėti  g.gif . Paprastai maišelį pakabina ant kablio ir tvarka  smile.gif . O dydžių maišelių visokių būna, galų gale ir pasiūti norimo dydžio ir norimo audinio galima.
Tokie sportiniai krepšiai gal į treniruotes labiau (gimnastika, baseinas ir pan. ...). Žodžiu ne į mokyklą, o ten kur jau kuprinės nereikia neštis. Nešant kuprinę ant pečių dar tokį sportinį krepšį rankoje ne ne  schmoll.gif

Tai prasau mane busima pirmokes mama apsviesti kokie tie sportiniai maiseliai geriausi kokiu matmenu,nes siuti tai as jau tikrai nesiruosiu schmoll.gif

Toki krepsi kazkada maciau parduotuvej dar ir pagalvojau kaip gerai butu kokiems va sporbaciukams isimesti vaikui ir sportine apranga ax.gif ir visai jis nedidelis manau tilptu ant to mokiklinio kabliuko ,bet cia tik mano nuomone ,laukiu patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 18, 17:51)

Va toki uzmaciau

Saunus, grazus, gal ir nedidelis, bet mano manymu vaikui paciam nesti ant ranku labai bus nepatogu, maisysis tarp koju g.gif geriau butu nusimesti ant peciu kartu su kuprine. O del maiseliu tai ir pati suku galva, manau paimsiu koki nors ir pabandysiu pati susideti taip kaip sudetu vaikas ir pasiziureti kokio mazdaug dydzio reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 18, 20:53)
kokie tie sportiniai maiseliai geriausi kokiu matmenu,nes siuti tai as jau tikrai nesiruosiu  schmoll.gif

Dėl siuvimo - tai pačiai nebūtina, siuvykla gali padėti mirksiukas.gif
O dėl matmenų - tai rytoj pamatuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ipė @ 2014 02 18, 19:03)
O kur tą krepšį nusinešus į mokyklą dėti  g.gif . Paprastai maišelį pakabina ant kablio ir tvarka  smile.gif . Nešant kuprinę ant pečių dar tokį sportinį krepšį rankoje ne ne  schmoll.gif

Pas maniškę pvz yra spintutė - tai kuo puikiausiai telpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2014 02 25, 16:13)
Pas maniškę pvz yra spintutė - tai kuo puikiausiai telpa  4u.gif

Telpa į spintutę toks sportinis krepšys, kaip įdėjo nuorodą eiwile blink.gif
Dar ir striukė, batai... - tai kokio dydžio ta spintelė?

Papildyta:
QUOTE(_Ipė @ 2014 02 18, 23:50)
Dėl siuvimo - tai pačiai nebūtina, siuvykla gali padėti  mirksiukas.gif
O dėl matmenų - tai rytoj pamatuosiu  4u.gif

Prisižadėjau sportinio maišelio matmenis parašyti, o jis mokykloje ax.gif
Teks vėliau tai padaryti 4u.gif
Atsakyti