QUOTE(viktoshka @ 2014 02 11, 15:34)
Oj kokia faina (tik spalvyte ne mano
), man labiausiai patiko tas skyrelis prekyje berods, kur yra daug smulkmeneliu, pvz raktams manau superinis daiktas
Bet mano manymu ji daugiau tiks jusu 5 kei, nes pirmokui tikrai neverta tiek daug skyreliu, pasiklys tarp ju, ypac nemokes atsegineti ta tinklelini viduje ir rakteliu jam neduosite
Gaila, kad LT nera, as pries internetinius pirkimus, ypac tokius, kur
reikia pamatuoti ir paciupineti, o jei bus per didele, ar nepatogi...
Na raktus tai tikrai duosiu ir pirmokui, juk namo įeiti tai turės, jei iš pradžių negalės susidėti visko ar pasiklys, tai išmoks gi. Spalvos kaip tik noriu ryškesnės, kad prietemoj geriau matytųsi.
kuprinės penktokei jau norėčiau didesnės, nes jei pradinėse galima palikti vadovėlius, tai vyresnėse klasėse labai mažai kur yra spintutės, dičkei tokią nužiūrėjus:
http://www.topgal-pl...t-812/?d---blue
Juolab tikiuosi ,kad bent trejiems metams bus.
Lt yra internetinėse parduotuvėse, tik va nepačiupinėsi, nors gi grąžint galima
QUOTE(jovka @ 2014 02 11, 16:12)
Pas maniškę mokykloj nėra šokių, yra tik kūno kultūra, tai viskas puikiai telpa. Be to mokyloje jie klasėje gali pasilikt ko nereikia kas dieną nešiotis, tai sportiniai bateliai visad lieka mokykloje. Tai sportinė apranga puikiai telpa, netgi sakyčiau, kad tas maišelis gali būti ir mažesnis, tikrai užtektų.
Na mums sunkiai - treningas, marškinėliai, 36 dydžio kedai, čiaškės. Nu suskišu, telpa, bet pačiam vaikui tai sunku tvarkingai susidėti