Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(mmergyte @ 2014 02 11, 18:10)
o aš dabar galvoju,sakykim tos kuprinės ne tik svoriu bet ir šiaip didokos,tikrai pirmokai turi tiek daiktų nešiotis? g.gif  g.gif

tikrai,
kad daugelis didokos. Ištiesu, mano pirmokėlė nesinešioja daug daiktų, ko nereikia namie, palieka mokykloje, klasėje turi asmenines spintutes, už kurias metėmės rugsėjį. Taip, kad mano dukros kuprinė praktiškai nuolat apytuštė.
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2014 02 12, 11:48)
tikrai,
kad daugelis didokos. Ištiesu, mano pirmokėlė nesinešioja daug daiktų, ko nereikia namie, palieka mokykloje, klasėje turi asmenines spintutes, už kurias metėmės rugsėjį. Taip, kad mano dukros kuprinė praktiškai nuolat apytuštė.

na nezinau vistiek mano pirmokeliuikuprine tikrai persunki ,nors daug palieka mokykloje, aisku jei vaikas didesnis tada kitaip yra , bet va maniskis toks mazuliukas tai jam per sunku
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2014 02 12, 12:04)
na nezinau vistiek mano pirmokeliuikuprine tikrai persunki ,nors daug palieka mokykloje, aisku jei vaikas didesnis tada kitaip yra , bet va maniskis toks mazuliukas tai jam per sunku

Jeigu daug ką palieka mokykloje - tai vienas kitas sąsiuvinukas tikrai nėra sunkus (juos galima pasverti atskirai mirksiukas.gif ), reiškia persunki yra pati kuprinė.

Atsakyti
QUOTE(_Ipė @ 2014 02 12, 12:09)
Jeigu daug ką palieka mokykloje - tai vienas kitas sąsiuvinukas tikrai nėra sunkus (juos galima pasverti atskirai  mirksiukas.gif ), reiškia persunki yra pati kuprinė.

kuprine yra 5kg , o maniskis 20kg nesieka tai negali nesti tokios ax.gif, tada reiskia reikia nestis maiseli tikrai nebus persunki, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 12 vasario 2014 - 11:12
QUOTE(gobsiukas @ 2014 02 12, 13:11)
kuprine yra 5kg , o maniskis 20kg nesieka tai negali nesti tokios ax.gif, tada reiskia reikia nestis maiseli tikrai nebus persunki,  ax.gif

Tikrai 5kg.? unsure.gif
Tuomet suprantama, kad per sunki.. Juk daugelis kupriniu apie 1-2 kg yra, o mes pirmokams ieskome dar lengvesniu, nes sios daugumai net per sunkios.. Jau nekalbant apie 5kg.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2014 02 12, 15:27)
Tikrai 5kg.?  unsure.gif

Gal mamytė ką nors painioja g.gif . O jeigu išties pati kuprinė tokio svorio doh.gif - tai jau visai netinkamas pirkinys buvo ir žinoma, kad reikia pagalvoti prieš įsigyjant apie daikto svorį ir kaip kasdien jį reikės tampyti. Nepirkčiau tokios ir 40 kg sveriančiam vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 11, 15:34)
Oj kokia faina (tik spalvyte ne mano  blush2.gif ), man labiausiai patiko tas skyrelis prekyje berods, kur yra daug smulkmeneliu, pvz raktams manau superinis daiktas  thumbup.gif  Bet mano manymu ji daugiau tiks jusu 5 kei, nes pirmokui tikrai neverta tiek daug skyreliu, pasiklys tarp ju, ypac nemokes atsegineti ta tinklelini viduje ir rakteliu jam neduosite  g.gif  Gaila, kad LT nera, as pries internetinius pirkimus, ypac tokius, kur reikia pamatuoti ir paciupineti, o jei bus per didele, ar nepatogi...

Na raktus tai tikrai duosiu ir pirmokui, juk namo įeiti tai turės, jei iš pradžių negalės susidėti visko ar pasiklys, tai išmoks gi. Spalvos kaip tik noriu ryškesnės, kad prietemoj geriau matytųsi.
kuprinės penktokei jau norėčiau didesnės, nes jei pradinėse galima palikti vadovėlius, tai vyresnėse klasėse labai mažai kur yra spintutės, dičkei tokią nužiūrėjus:
http://www.topgal-pl...t-812/?d---blue
Juolab tikiuosi ,kad bent trejiems metams bus.
Lt yra internetinėse parduotuvėse, tik va nepačiupinėsi, nors gi grąžint galima g.gif

QUOTE(jovka @ 2014 02 11, 16:12)
Pas maniškę mokykloj nėra šokių, yra tik kūno kultūra, tai viskas puikiai telpa. Be to mokyloje jie klasėje gali pasilikt ko nereikia kas dieną nešiotis, tai sportiniai bateliai visad lieka mokykloje. Tai sportinė apranga puikiai telpa, netgi sakyčiau, kad tas maišelis gali būti ir mažesnis, tikrai užtektų. 4u.gif

Na mums sunkiai - treningas, marškinėliai, 36 dydžio kedai, čiaškės. Nu suskišu, telpa, bet pačiam vaikui tai sunku tvarkingai susidėti 4u.gif
Atsakyti
gal pakrauta kuprinė? g.gif g.gif
Atsakyti
Dar daugiau nei puse metu iki to rugsejo biggrin.gif nera ko pergyventi, be to, jei pirmoje klaseje ir didoka atrodys kuprine, tai ta pati antroje nebeatrodys biggrin.gif o ir iki rugsejo paaugs vaikai.

Del svorio- pakrauta turi sverti nedaugiau nei 10 proc. kuno svorio + turetu buti nelankscia nugarele. Bet, noriu pastebeti, kad jei palei nugara yra kisene viduje i kuria telpa A4 formatas, tai visai tiktu ir minksta kuprine, jeigu tas svoris baisus.

Maniske nesiojasi 2 vadovelius ir 5 pratybas + sasiuvinius+penala kasdien, kuprines svoris herlitz apie 900 g tuscios, su priemonemis 2-2.5 kg sveria, bet jei kasdien issiimtu dali pratybu, tai dar maziau butu. Del pacio dydzio, tai jai patinka, kad dar nemazai vietos lieka ir visus daiktus ali laisvai rasti.
Atsakyti
Nors laiko dar daug,bet as megstu padiruosti is anksto
Taip kuprine pakrauta turi sudaryti 10% vaiko svorio,omano dukra sveria tik 15 kg

Buvau siandien oficeday ir dar keliose parduotuvese apziurejau ta Herlitz na man ji pasirode visai nebloga nors raso apie 1 kg pakilnojus lengvute tokia buvau viena be dukros tai negalejau pamatuoti
Kitoje parduotuveje buvo kuprine lenkiska herlitz kopija viskas taip pat pasiuta beveik nesiskiria bet kaina tokia pat kaip herlitz :-)
Atsakyti
mes dabar į paruošiamą einam su tokia:

http://www.babymarke...1135215-600.jpg

pradėjau svarstyti gal pradžiai su ja ir į pirmą klasę leist,kol bus aišku kiek ko nešiotis reik..nors norėtus ir iš anksto pasiruošti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 14, 00:55)
mes dabar į paruošiamą einam su tokia:

http://www.babymarke...1135215-600.jpg

pradėjau svarstyti gal pradžiai su ja ir į pirmą klasę leist,kol bus aišku kiek ko nešiotis reik..nors norėtus ir iš anksto pasiruošti doh.gif

Žiūrėkite pagal jūsų turimos kuprinės matmenis. Jeigu ir nedaug ką neštis reiks, o gal ir vadovėliai liks mokykloje - tai pratybų sąsiuvinius manau vistiek nešis namo, o jų formatas irgi didelis 4u.gif

Atsakyti