Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(irisas @ 2014 02 10, 12:20)
Nežinau, buvo uždėta kaina 25,99 ant etiketės, gal brokuota, bet niekur nieko neradau, nei išterliota, nei suplyšus. O ant rožinės buvo kaina 79,99  g.gif tai kainuotų 40 lt. Jeigu kam labai reikia, čia Rokų maximoj buvo šeštadienį.

arba kažkieno klaida leido jums laaaabai daug sutaupyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 10, 12:15)
pas mus ta rožinė maximoj buvo 198 4u.gif

Geras, kuprines.lt ji be nuolaidos kainuoja 159 lt tongue.gif
Isvis pasimeciau, tai Maximoj kiek % nuolaida buvo, kad mamyte nusipirko uz 13 lt blink.gif g.gif Na zinau, kad buvo 50, bet su sia nuolaida tokios sumos neiseina...

Ko rasiau - nemaciau, kad paskelbete atsakyma blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 10 vasario 2014 - 12:28
sveikos, ir aš rugsėjį turėsiu pirmoką bei penktokę, tai reiks net dviejų kuprinių doh.gif

Herlitz nenoriu - nepatiko, noriu,kad būtų iki 1kg. (užpernai Prismoj už 50lt nupirkau Herlitz su petshopais, pataikiau akciją)

Kadangi turiu,mano manymu, daug reikalavimų, tai ir išsirinkti sunku doh.gif

Noriu,kad būtų bent 2-3 skyriai, šone atskira tinklinė kišenėlė gėrimui, svoris iki 1kg, pakietinta nugara ir dugnas, dirželis petnešoms (galima ir atskirai pasirodo nupirkti smile.gif)

Tai šiai dienai labiausiai patiko čekiškos TOPGAL kuprinės, bet tik kad LT jų niekur nepačiupinėsi, o norėtųsi ...
pvz. šita:

http://skolni-batohy...illi-chi-652-e/

http://www.youtube.c...h?v=skH6dTnrjac

ai dar prisiminiau, man kažkaip nebepatinka maišeliai kūno kultūrai, netelpa ten viskas mums , tai nupirkau dičkei sportinį krepšį, o mažiui turiu irgi, bet dar nebandėm, tai negaliu pasakyti ar pasiteisino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulė: 11 vasario 2014 - 13:41
QUOTE(Ingulė @ 2014 02 11, 14:37)

ai dar prisiminiau, man kažkaip nebepatinka maišeliai kūno kultūrai, netelpa ten viskas mums , tai nupirkau dičkei sportinį krepšį, o mažiui turiu irgi, bet dar nebandėm, tai negaliu pasakyti ar pasiteisino...

Pritariu, netelpa į sportinį maišelį ir sportinė apranga iš šokių rūbeliai...mes turim du, atskirai sportui ir šokiui, bet tai tikrai nėra patogu...pasvarstysiu jūsų mintį dėl sportinio krepšio.
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2014 02 11, 13:37)
Tai šiai dienai labiausiai patiko čekiškos TOPGAL kuprinės, bet tik kad LT jų niekur nepačiupinėsi, o norėtųsi ...
pvz. šita:
http://skolni-batohy...illi-chi-652-e/
http://www.youtube.c...h?v=skH6dTnrjac

Oj kokia faina (tik spalvyte ne mano blush2.gif ), man labiausiai patiko tas skyrelis prekyje berods, kur yra daug smulkmeneliu, pvz raktams manau superinis daiktas thumbup.gif Bet mano manymu ji daugiau tiks jusu 5 kei, nes pirmokui tikrai neverta tiek daug skyreliu, pasiklys tarp ju, ypac nemokes atsegineti ta tinklelini viduje ir rakteliu jam neduosite g.gif Gaila, kad LT nera, as pries internetinius pirkimus, ypac tokius, kur reikia pamatuoti ir paciupineti, o jei bus per didele, ar nepatogi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 11 vasario 2014 - 14:35
kuprinė tiesiog galvos skausmas jau darosi doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 11, 14:51)
kuprinė tiesiog galvos skausmas jau darosi  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

o man su kuprine daugmaz viskas aisku, Herlitz irgi nenoriu, o matavomes kolkas tik viena Belmilio tai ties ja ir apsistojome, bet cia nuomone tik siai dienai, kai daugiau nieko namateme ir nera didelio pasirinkimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(digi @ 2014 02 11, 14:34)
Pritariu, netelpa į sportinį maišelį ir sportinė apranga iš šokių rūbeliai...mes turim du, atskirai sportui ir šokiui, bet tai tikrai nėra patogu...pasvarstysiu jūsų mintį dėl sportinio krepšio.

o kokius jus turite sportinius maiselius, kokius nereikia pirkti, daug kas siuna is lino, idomu isgirsti kas jau turi tokius ar apsimoka ar tikrai kvepuoja ir koks uzsegimas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2014 02 11, 14:34)

Pas maniškę mokykloj nėra šokių, yra tik kūno kultūra, tai viskas puikiai telpa. Be to mokyloje jie klasėje gali pasilikt ko nereikia kas dieną nešiotis, tai sportiniai bateliai visad lieka mokykloje. Tai sportinė apranga puikiai telpa, netgi sakyčiau, kad tas maišelis gali būti ir mažesnis, tikrai užtektų. 4u.gif
Atsakyti
Kuprine ir man tapo gslvos skausmu
Internete daug rasoma ,kad pradinuko kuprine turi buti ne sunkesne kaip 700g,o kiek apsilankiau internetinese parduotuvese tai dar neradau nei vienos pradinukui skirtos kuprines,kad svertu tiek
Atsakyti
o aš dabar galvoju,sakykim tos kuprinės ne tik svoriu bet ir šiaip didokos,tikrai pirmokai turi tiek daiktų nešiotis? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 11, 17:10)
o aš dabar galvoju,sakykim tos kuprinės ne tik svoriu bet ir šiaip didokos,tikrai pirmokai turi tiek daiktų nešiotis? g.gif  g.gif

Na cia kaip kam, vieniem didokos kitiem pats tas, vaiku gi ivairiu buna ir smulkiu ir ploniuku ir aukstu ir t.t. todel ir reikia matuoti. Musu matuota labai graziai sedejo ant peciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 11, 18:10)
o aš dabar galvoju,sakykim tos kuprinės ne tik svoriu bet ir šiaip didokos,tikrai pirmokai turi tiek daiktų nešiotis? g.gif  g.gif

Tai priklauso nuo mokyklos tvarkos. Vieni vadovėlius palieka mokykloje. Kiti viską nešioja pirmyn atgal, net jeigu ir nereikia tą dieną. Namų darbų vieni pirmokai turi nemažai, o kitiems išvis neužduoda arba padaro pailgintoje grupėje. Bet į sąsiuvinį smalsu nosį įkišti, sėkmes ir nesėkmes aptarti ir namuose, todėl šaunu, jeigu bent sąsiuvinius namo parsineša smile.gif .
Atsakyti