Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Pagalvojus plačiau ir giliau - jei vaiką ketinate vežioti pirmyn/atgal į mokyklą - jokio skirtumo kiek sveria, kokie išmatavimai tų kuprinių, realiai tada vaikas jos ir nenešioja..o dėl keleto kartų kai paneša, ar tenka nešti tik trumpučius atstumus - irgi nieko neatsitiks jei kuprinė bus kiek didesnio svorio...čia mano nuomonė susidariusi po realaus patyrimo kiek mano vaikui tetenka nešti savo kuprinę...
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2014 02 06, 20:13)
MŪSŲ TA ROŽINĖ...

TAIP , MANAU JOS TIK PIRMOKAM IR SMULKESNIEM...BŪTŲ MANIŠKĖ AUGALOTA TAIP VARGT IEŠKOT MAŽESNĖS NEREIKTŲ
I PIRMĄ KLASĘ MANIŠKĖ IŠĖJO SVERDAMA NEPILNUS 19 KG, UGIS TIK 120CM - TAI MAŽESNĖS, LENGVESNĖS, TVIRTOS KUPRINĖS, KAD TILPTU PAPKĖ NERADAU (NEŽINAU KOKIU KAMPU PAPKES I MINI REIKIA DĖTI, BES MES IDEDAM LENGVAI, MATYT VISAD PATAIKOM TINKAMU KAMPU smile.gif)
atsiprašau, kad didelės raidės, pastebėjau kai jau parašiau, perrašinėt tingiu smile.gif

O mūsų ta raudona biggrin.gif 4u.gif Pirkau internetu, tik gavus puoliau žiūrėt kaip ten su tuo A4 formatu. Tai nusiraminau, kadangi taip, piešimo sąsiuvinys standartinis telpa be problemų, bet va tokios plastikinės plonos papkytės kur būna - na jau reikia pasistengti įdėti, kadangi kuprinės viršus išformuotas toks truputį užeinantis (sunku paaiškint, realiai reikia pamatyti, todėl ir gaunasi, kad reikia taip pasukti, kad įkišt per tą viršų) Bet, aišku, prisitaikai papkes standartines ir tada čiki. Ką norėjau pasakyt - man trūksta 1 cm į aukštį ir į plotį, kad būtų idealiai 4u.gif
Atsakyti
hmm,aš dabar galvoju,ar sugebės susidėti tvarkingai viską doh.gif vakar išsinešė sąsiuvinukus su papkute,pareina be doh.gif doh.gif nesuprantu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 07, 10:15)
hmm,aš dabar galvoju,ar sugebės susidėti tvarkingai viską doh.gif  vakar išsinešė sąsiuvinukus su papkute,pareina be doh.gif  doh.gif  nesuprantu.. doh.gif

tai jie pareina ne tik be papkučių...pareina be švarkų, be penalų, be piniginių, be knygų, pratybų ir t.t. Ne kiekvieną dieną, bet...
Atsakyti

QUOTE(Pookelis @ 2014 02 07, 12:00)
tai jie pareina ne tik be papkučių...pareina be švarkų, be penalų, be piniginių, be  knygų, pratybų ir t.t. Ne kiekvieną dieną, bet...

negrįžtamai pas mano merginą nuolat dingsta "smulkmenos" - pieštukai, trintukai, liniuotės ir pan., "grįžtamai" (randam) karts nuo karto pameta švarką, češkes, kojines, šalikus, pirštines ir daug visko...kuprinės turinio tvarka - man siaubas, ten tvarkos jokios, nes vaikas skuba, deda bele kaip, svarbu įdėta, pasuolėsė jovalas (čia daugumos vaikų atveju, nes pasuolės matomos plika akimi, tik žvilgtelk)...mokytoja prašė bent kartą savaitėje tėvelių padaryti revizijas per savų vaikų pasuoles, reikmenų dėžutes ir pan....bet va antras pusmetis pirmokei mano, jau kažkiek padėtis taisosi, nebe taip skuba, mažėja nesusipratimų ir pan...tai manau čia laikini nesklandumai...
Atsakyti
Nupirkau Maximoj tokią kuprinę būsimai pirmokei už 13 lt thumbup.gif Dukrytė laiminga ir vis džiaugiasi, kad labai graži kuprinė ir sakė, kad į mokyklą ją nešios biggrin.gif Pirkau violetinė, buvo dar iš to pačio paveiksliuko rožinė, bet ji ar ne 50 iki nuolaidos kainavo g.gif Žodžiu mes abi labai kol kas džaugiamės pirkiniu, mama, kad be galo daug sutaupė biggrin.gif o dukra gavo patinkančios spalvos kuprinę :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 09 vasario 2014 - 17:08
Oho kad pasiseke :-)
O priekyje ta kisenele uzsisega ar ne?
Kiek viduje skyriu?Telpa papke?
Kiek sveria?
Ot ikyri as :-)
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 09, 17:26)
Oho kad pasiseke :-)
O priekyje ta kisenele uzsisega ar ne?
Kiek viduje skyriu?Telpa papke?
Kiek sveria?
Ot ikyri as :-)

Užsisega, kaip supratau ten penalui g.gif Viduj du skyriai, papkės nebandžiau dar ten, mum dar daug iki mokyklos biggrin.gif Sveria 950 g, taip tinklapyje parašyta biggrin.gif
Aha, jau antra diena džiaugiuosi už tiek nuskynus gerą daiktą lotuliukas.gif Sustojau sausainių vaikam nupikrt, o va kad gavosi biggrin.gif
Atsakyti
mūsų maximoj buvo ta rožinė,tyčia pakilnojau,kaina be nuolaidos buvo 198lt unsure.gif pasimatavom kažkokia maximinę tokio tipo,tai skyrius vienas,užsegimas atsegiau ir nebėjo užsegt biggrin.gif kuprinė sunki,šleikos kūdos,o kaina 98lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 02 09, 17:07)
Nupirkau Maximoj tokią kuprinę būsimai pirmokei už 13 lt  thumbup.gif
user posted image

Tikrai pasiseke thumbup.gif bet nesuprantu tada kiek ji be nuolaidos kainavo g.gif ? Tai turejo buti tada nebloga apie 80-90% nuolaida (Herlitz gi be 100 lt nerasi) g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 02 10, 09:15)
Tikrai pasiseke  thumbup.gif  bet nesuprantu tada kiek ji be nuolaidos kainavo  g.gif ? Tai turejo buti tada nebloga apie 80-90% nuolaida (Herlitz gi be 100 lt nerasi)  g.gif

pas mus ta rožinė maximoj buvo 198 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 10, 12:15)
pas mus ta rožinė maximoj buvo 198 4u.gif

Nežinau, buvo uždėta kaina 25,99 ant etiketės, gal brokuota, bet niekur nieko neradau, nei išterliota, nei suplyšus. O ant rožinės buvo kaina 79,99 g.gif tai kainuotų 40 lt. Jeigu kam labai reikia, čia Rokų maximoj buvo šeštadienį.
Atsakyti