Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Buvau siandien maximoj kuprines buvo kelios bet ir tos baisios
Kanceliariniu prekiu sio bei to nupirkau nors pasirinkimas labai mazas

O gal zinote kada buna Officeday nuolaidos? Kol neprireike prekiu mokyklai tol niekad ten neuzeidavau..
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 04, 22:08)
O gal zinote kada buna Officeday nuolaidos?

Buvome Officeday pries kokius 10 deinu - nuolaida kuprinems buvo 35%, bet kaip ir sakiau pasirinkimo jokio, is viso skudno asortimento atrado tik 1 kuprine pirmokams ir ta pasimatavus buvo ziauriai didele. Gal nuolaida ir iki siol yra bet kas is to jei nera ka pirkti lotuliukas.gif O naujas papildymas tiek Officeday tiek Office1 bus tik liepos menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas bandysit siųstis iš užsienio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2014 02 04, 11:08)
50lt. Tikejomis, kad nors metus atlaikytu, tad panasu, kad taip ir bus  smile.gif
Pirkom mazesniame mieste  4u.gif
Manyciau, kad be firmos  biggrin.gif Tiesiog turgine..
Turim ir Herlitz, bet ja pasilikom velesnem klasem, nes ji sunkesne ir didesne. Dar ziurejom mini Herlitz, nepatiko del uzsegimo. Na, kad nera jokio uztrauktuko, o tik uzsidengia is virsaus. O ir pasirode, kad skubanciam sunkiau i ja sudeti didesnias knygas, piesimo sasiuvinius. Tad pradziai ieskojom nebrangios ir lengvos. Mums pasiteisino  thumbup.gif  Nes musu pirmoke po klases nevaiksto, tad kuprines nesioti beveik jai nereikia, tik iki masinos ir iki klases  4u.gif Stebejau kaip sekasi uzsideti ir nusiimti, greitai ismoko ir atrodo labai lengvai jai viskas pavyksta  4u.gif
Pati mokytoja patare kuo paprastesnes pirmai klasei, aciu jai  4u.gif
Mano nuomone, galima rasti ir pakankamai geru turguje. Vasara ten ju uzsiveza gausybe ir ivairiu..

mes turime būtent mini herlitz - man svarbu buvo svoris (vaikas laabai smulkutis, beveik visos standartinės, kur sveria apie 1 kg jai buvo perdidelės ir persunkios) ir kad kuprinė būtų tvirta...
jokių nusikundimų ja neturime - užsegimas superinis - jokių sagčių, užtrauktukų, be galo patogu (ir niekas niekur nebyra, užsegimas neatšoka, laikosi tvirtai - nors perkant abejojau ar laikys),
skyriai du - mano galva jų daugiau ir nereikia, o tai pirmokui bereikalingas vargas dar ir po skyrius daiktus skirstyti (aš šiai dienai iš vis vieno skyriaus norėčiau, nes pratybos ir sąsiuvinukai papklėse, tai skyriai savo fukcijos kažkaip netenka)...
pratybos su visa papke telpa be problemų (čia kai mus gasdino, jog į mini netilps pratybos), plius kasdien nešasi gertuvę ir užkandžių dėžute, tris apvalius pėnalus - na telpa viskas ko reikia...
šiai dienai kitokios PIRMOKUI nepirkčiau...
Atsakyti
Mergyte o is kur nori siustis?Man tai internetu baisu pirkti as noriu pamatoti,paciupineti gyvai

Beje kiekviena menesi buna senukuose ir e-senukai viena diena 30 proc. nuolaida taiko ir kancialerinems prekems
Atsakyti
Digi idekite nuoroda kuprines

Kiek ieskojau tai tu herlutz mini yra keliu rusiu vienos labai mazutes kitos aukstesnes
Atsakyti
Laba 4u.gif
Na Herlitz mini nėra taip, kad lengvai telpa A4 formatas. Taip, įsidėti įmanoma, bet reikia tam tikru kampu pasukti... O jei šiek tiek (pora cm) didesnė papkė - jau nebetelpa. Be to, Office 1 internetiniam puslapyje šios kuprinės priskirtos darželinukam, o ne pradinukam...
Atsakyti
mes pinokyje dar prieš rugsėjo pirmą buvom apžiūrėję mažają ale ikimokyklinukų,man jos tokios mažos pasirodė..galvoju grynai vieniems metams.. unsure.gif

http://www.kuprines....euzpildyta.html berods tokais matavomės..

Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 06, 18:12)
mes pinokyje dar prieš rugsėjo pirmą buvom apžiūrėję mažają ale ikimokyklinukų,man jos tokios mažos pasirodė..galvoju grynai vieniems metams.. unsure.gif

Aciu,kaip tik tokia internete apziurinejau bet ir ta sveria 800 g

Sunku bus mum rasti kuprine ,reikia kuo lengvesnes o tai mano coliuke nepanes :-) nesveria nei 20 kg
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2014 02 06, 17:19)
Aciu,kaip tik tokia internete apziurinejau bet ir ta sveria 800 g

Sunku bus mum rasti kuprine ,reikia kuo lengvesnes o tai mano coliuke nepanes :-) nesveria nei 20 kg

mūsiškis irgi nesveria 20 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 02 06, 18:12)

MŪSŲ TA ROŽINĖ...

TAIP , MANAU JOS TIK PIRMOKAM IR SMULKESNIEM...BŪTŲ MANIŠKĖ AUGALOTA TAIP VARGT IEŠKOT MAŽESNĖS NEREIKTŲ

QUOTE(eiwile @ 2014 02 06, 18:19)

I PIRMĄ KLASĘ MANIŠKĖ IŠĖJO SVERDAMA NEPILNUS 19 KG, UGIS TIK 120CM - TAI MAŽESNĖS, LENGVESNĖS, TVIRTOS KUPRINĖS, KAD TILPTU PAPKĖ NERADAU (NEŽINAU KOKIU KAMPU PAPKES I MINI REIKIA DĖTI, BES MES IDEDAM LENGVAI, MATYT VISAD PATAIKOM TINKAMU KAMPU smile.gif)

atsiprašau, kad didelės raidės, pastebėjau kai jau parašiau, perrašinėt tingiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 06 vasario 2014 - 20:14
Cia http://www.herlitz.d...anzen/mini.html tikrai raso, jog 760 g mini svoris, labai keista, nes compact 850 g, o ir apacioje "kojeles" yra ir siaip didesne.

I mini tiesiai pagal nugara telpa A4 ar ne? nekreipiant nieko jokiais kampais?

Nors ziuriu, kad tik litru Compact didesne uz ta mini, gal kazkaip patobulino tas mini del ismatavimu, ju rankenele tikrai gera, bet va nepatinka, kad apacia be tu kojeliu smile.gif kurios tikrai didelis geris. Bet visumoj, tai berniukisku kupriniu piesiniai baisus- kazkokie leliukiski visi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 06 vasario 2014 - 20:50