Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(Egloshke @ 2013 07 18, 14:35)
Gal, kas žinote, kur Kaune galima pasiūti mergaitei uniformą? Skambinausi į vieną, įsikūrusią Donelaičio g., jau nespės pasiūti iki rugsėjo pirmos unsure.gif

gal pas kokią paprastą siuvėją bandykite kreiptis jei turite pvz. pagal ką siūti g.gif
Atsakyti
kur perkate kuprines paaugliams?
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 17:58)

Bags & More berods... Pati išsirinko smile.gif Maniškė gal dar nevisai paauglė, šeštokė bus..bet tenai tikrai nemažas pasirinkimas tongue.gif
O mažajai (eis į pirmą klasę) irgi ten pat pirksim ^^_
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2013 08 05, 21:23)
Bags & More berods... Pati išsirinko smile.gif Maniškė gal dar nevisai paauglė, šeštokė bus..bet tenai tikrai nemažas pasirinkimas  tongue.gif
O mažajai (eis į pirmą klasę) irgi ten pat pirksim ^^_

na bent Panevezyje tai as toj parduotuvej neradau pirmokams skirtu kupriniu, visos gana dideles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 07 18, 14:52)
gal pas kokią paprastą siuvėją bandykite kreiptis jei turite pvz. pagal ką siūti  g.gif

as skambinau liepos pradzioj,visas kauno siuvyklas niekas nesiuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 07 20, 18:58)

Pirkom Puma išparduotuvėj. Kokybė nenuvylė, kaip ir kaina ax.gif
Atsakyti
parsisiuntem ir mes puma kuprine is sportdirec +priedas penalas, na nezinau man tai kokybe prasta, nugarai atramytes jokios, dugno nera... g.gif
Atsakyti
O ką manote apie kuprines pirmokėliams su ratukais ir rankenėle? Užmačiau lavinantys.lt, panaršiau, žiūriu, kad nemažai ir kitų modeliukų yra, galima parsisiųsti. Tik kažin ką tokiu atveju daryti, kai vaikui reikia ją nešti, juk ratukai ir rankenėlė prideda papildomo svorio g.gif
Atsakyti
sveikos, kokias geles rinktis pirmokui?
Atsakyti
QUOTE(dovido @ 2013 08 28, 19:28)
O ką manote apie kuprines pirmokėliams su ratukais ir rankenėle? Užmačiau lavinantys.lt, panaršiau, žiūriu, kad nemažai ir kitų modeliukų yra, galima parsisiųsti. Tik kažin ką tokiu atveju daryti, kai vaikui reikia ją nešti, juk ratukai ir rankenėlė prideda papildomo svorio g.gif

cia bent man atrodo kaip lagaminelis kad butu mazas, o ne kuprine blush2.gif
QUOTE(Kam @ 2013 09 01, 10:31)
sveikos, kokias geles rinktis pirmokui?

daug kam ta svente asocijuojasi su kardeliais, bet manau kokia jums ar vaikui patinka tokia ir pirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
na man rimtai ir pirma klase tai - kardeliai smile.gif Na man grazu kai mazi vaikai ir dideles geles smile.gif Tai pirmai klasei tikrai pasirinkom kardelius, kitais metais rinksimes turbut jau kitas geles smile.gif
Atsakyti
Smagi anketa užpildyti kartu su vaikučiu user posted image radau puslapyje šventinės dekoracijos
Atsakyti